Merhaba hanımlar eşimin kuzeninin eşi kendini kraliçe sanıyor galiba anlamdm 2 yıl önce ev aldm eltisiyle beraber ev görmeye geldi bana getirdiği hediyeyi görseniz utanırsınız valla cam salata tabağı var bilirsiniz oval küçük boy onu getirmiş bana kutusu yağlamıştı ben uyandım neyse bu doğum yaptı eşim hastaneye çiçek gönderdi bende bi takım aldm evine gittik bi kuru çay verdiler 5 ay sonra ben doğum yaptım tulum oyuncak araba bide bez getirdiler neyse oğlum sünnet oldu gelmedi diş partisi yaptm davet ettim gelmedi sonra bir yerde karşılaştık gelip gitmiyorsunuz davete icabet etmiyosunuz dedim bana biz kimseyle muhattap olmayı sevmiyoruz biz böyleyiz dedi eşiyle çekip gitti motorla hızlıca geçen hafta doğum günü yaptm çağırmadm herkesi çağırdım eltisinide sonra watsapa durum atmış ama bana özel görümcemin telefonunda gozukmuyo boş insanları hayatımdan çıkardım kafam rahat diye bende kizdm bi durum attım ama ona özel değil neyse 1 gün sonra babalar günüyle ilgili durum atmış herkes görüyor diğer durumu bana özel attığını ordan anladm dünde beni engellemis görumcede gozükuyor ne kadar terbiyesiz anlam veremedim hem kendi muhattap olmuyoruz diyo hem saçma sapan davranıyor insanlar çok tuhaf iyi oldu bi yandan sevindim böyle birini hayatımdan çıkardım ama yaptığına sınır oldum mutlaka aile içinde yüz yüze geleceğiz