0 oy
604 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından
Merhaba hanımlar eşimin kuzeninin eşi kendini kraliçe sanıyor galiba anlamdm 2 yıl önce ev aldm eltisiyle beraber ev görmeye geldi bana getirdiği hediyeyi görseniz utanırsınız valla cam salata tabağı var bilirsiniz oval küçük boy onu getirmiş bana kutusu yağlamıştı ben uyandım neyse bu doğum yaptı eşim hastaneye çiçek gönderdi bende bi takım aldm evine gittik bi kuru çay verdiler 5 ay sonra ben doğum yaptım tulum oyuncak araba bide bez getirdiler neyse oğlum sünnet oldu gelmedi diş partisi yaptm davet ettim gelmedi sonra bir yerde karşılaştık gelip gitmiyorsunuz davete icabet etmiyosunuz dedim bana biz kimseyle muhattap olmayı sevmiyoruz biz böyleyiz dedi eşiyle çekip gitti motorla hızlıca geçen hafta doğum günü yaptm çağırmadm herkesi çağırdım eltisinide sonra watsapa durum atmış ama bana özel görümcemin telefonunda gozukmuyo boş insanları hayatımdan çıkardım kafam rahat diye bende kizdm bi durum attım ama ona özel değil neyse 1 gün sonra babalar günüyle ilgili durum atmış herkes görüyor diğer durumu bana özel attığını ordan anladm dünde beni engellemis görumcede gozükuyor ne kadar terbiyesiz anlam veremedim hem kendi muhattap olmuyoruz diyo hem saçma sapan davranıyor insanlar çok tuhaf iyi oldu bi yandan sevindim böyle birini hayatımdan çıkardım ama yaptığına sınır oldum mutlaka aile içinde yüz yüze geleceğiz

11 Cevaplar

+6 oy
tarafından
Kraliceler öyle herkesle muhattap olmaz ama motorla gezer yav siktiredin böyle insanlari degmez konusmaya bile 
(191 puan) tarafından
Ya çok yaşa sen valla çok sinir bozucu kız sınır oluyrm görünce
tarafından
Görmezden gel en guzel cevap onlara kudursun birak senin umrunda olmadigini gorunce
(3,546 puan) tarafından
Kız Allah iyiliğini versin hiç güleceğim yoktu. Ahahah. Kraliçeler motor la mı gezer ahahha. Motor geliyor motor çekilin yoldan ezer. Sjsjsjs
tarafından
Kendini kralice saniyomus ya ama motorla gidiyo iste asbam :)
-Reklam-
+1 oy
(276 puan) tarafından
Kurban oldugum esinin kuzeninin esini niye kayla alip dert ediyorsun 
(191 puan) tarafından
Ortada hiç bişey yoktu ondan cnm durduk yere işe saçma sapan şeyler
0 oy
(2,520 puan) tarafından
Ay ne ergence şeyler en iyisi sen uzak dur
(191 puan) tarafından
Zaten ergen yaşı küçük cnm
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Hayatımda hiiiç kmseye atar gider durum atmadım kimsede bana atmadı bana saçma geliyo biriyle derdim varsa yüzüne derim

Eşimin tarafına karşıda hep güler yüzlü oldum sevmediğimlede asla merhabadan ileri gitmedim yani akrabanız gibi iki yüzlü olmadm snde şeytana uyma muhattab olma durum atmış atmamış sklme snde ona karşılık verip küçülme unutma havlayan köpek ısırmaz
(191 puan) tarafından
Aynen canm çok haklısın
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Aman bırak evine gelse daha çok huzur bozacaktı demekki. Gereksiz insanların uzak durmaları daha iyi. 
(191 puan) tarafından
Valla öyle zaten bi tiyolar kaşındılar sinirimi bozup gidiyolardı
0 oy
tarafından
Ne güzel çıkarmış seni hayatından hiç muhatap olma bişy diyen olursa da dersin muhatap olmayı sevmiyormuş deyip sonra da kndi engellemiş birebir bi sorunumuz olmadı vs. Gereksz insan işine baksn
(191 puan) tarafından
Aynen canm çok iyi oldu zoruna gitmiş demekki
0 oy
(634 puan) tarafından
Seni kıskanıyor olabilir içten içe 
(7,786 puan) tarafından
Son post bükücü
0 oy
(4,584 puan) tarafından
Cekememis canım batmış bişi boşver öyle insanlar uzakmolsun.zaten
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Defolup gitmiş hayatından iyi olmuş boşver
0 oy
(10,018 puan) tarafından
senın gene ıyı gelmısler benım esımın abısı ne dugünume geldıne esımın asker eylencesıne ne esımı gecırmeye 1 tane bısey almadı karısı dogum yaptı gıtmedım oyle artık ugraşamam 
0 oy
tarafından

Kıskanıyor sizii aha aha :D

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 518 göst.
13 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Hemdemm (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 422 göst.
27 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Seri (4,736 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 153 göst.