Eşim ameliyat oldu ziyarete geldi dayısının oğlu. 3. Sınıfa giden bı oğlu var kardeşi ve benim kızımı evin kilerine kitleyip ışığı kapatmış çocuklar da içerde bağırıp ağlıyordu çok korkm
uşlar. Bnde anksiyete var kapalı alan korkularım var birden çocuğa sesimi yükseltip sen yapıyorsun demişim ama inanın hiç anlamadım. Sora koluna koluna hafif vurdum annesi gördü. Sevdiğim bı kadın. niye vuruyorsun deyip aşırı tepki gösterdi inanın elim alışkanlik ile gitti. Gelen misafirin çocuğuna vuracak biri değilim. Kızınca insan koluna vurur ya hafiften öyle. Yaptığım doğru değildi çok vicdan yaptım ama çocuğuna hiç kizmadi bile direk bana yüklendi kendimi çok kötü hissediyorum
Gayet güzel tepki vermişsin. Ben olsam o annesi olacak kadına da kızardım. Çocuklar kim bilir nasıl korkmuştur.
Lincleyen linclesin benim cocugumda bana kiymetlidir
Umrumda bile olmaz kadının bana tepkisi,
Cocuklarim kırmızı cizgimdir
Zarar vereni hirpalarim da kızarım da canini da yakarim
Bı nebze içime su serpildi aynı düşünüyoruz
Herkesin çocuğu kendine kıymetli canım
Ayrıca o çocuğun yaptığı hiç hoş bisey değil
Annesinin de uyarması lazım
Onu evden bile atarim su an cocuklariniza hayat boyu karanlik da kalma korkusu vermis olabilir.Hic pisman olmayin vicdan azabi da cekmeyin.
Tepkin gayet normal geldi bana, önceden olsa oda çocuk falan derdim ama anne olunca daha iyi anladım evlat, insanın bam teli
Korkunu anlıyorum ama ne olursa olsun sen bir başkasının çocuğuna el kaldıramazsın canım olmaz
Çokta küçük bir yaş değil misafir gayette yaptığının farkında olarak yapmış çocuktur deyip geçiştirmezdim ben vurmam ama bir güzel bağırıp tepkimi gosterirdim
Aaa kendini neden sucluyorsun.Haketmiş.Eşşek kadar cocuk yapmasın oyle ne hakkı var kucuk cocuklari korkutmaya.Sakın suclama kendini.Bak el oglunu hataliyken bile koruyor.Sahsen benim oglum oyle yapsa ben utanir ben özür dilerim.Ne insanlar var ya.
Sen nasil çocuğun için endişe edip tepki verdiysen oda evladına başkasının dokunmasına vurmasına tepki vermiş
Çocuğa büyük tepki vermem anasına yürürüm direk böyle mi bakıyorsun çocuğuna diye gittiğim yerde çocuğa anası bakmiyorsa direk ben uyaririm öyle yapma boyle yapma öyle olmaz diye
Çocuğunuda uyarması lazımdı senin yaptığında olmamış canım ya
Kocaman çocuk . Kilere kitlemek nedir çocukları. Az bile yapmışsın. Kadın öyle diyince de cevabını vermissindir inşallah.
Az bile yapmışsın. Ben olsam üstüne de kızları ordan çıkarır onu oraya kapatır kilitlerdim.
Cnm benzer durumları yaşamışız bende eşimin kuzeninin bayramına gittik bnm oğlum ve kadının oğlu 4 yaşında ikiside bnm oğlan onun oğluna vurmuş bizde çocuğun aglamasiyla odaya gittim ama kadın Bir hışımla koştu bende oğlum için arkasından gittim ve beni görmedi oğlumun kolunu sertçe tutup fırlattı oğlum benim bacaklarıma sarılıp çok ağladı bende çok üzüldüm sonuçta ikiside çocuk ve biz misafirdik öyle yapmasını hiç belli etmedim ama o bnm kırıldığımi anladı ve akşamdi arabaya kdr bizimle gelip geçirdi bizi snr bnaa sen çocuklar için kırıldı mi dedi be yok dedim snr evime geldim ve o gün bugündür sen oğluma vurdun ben gördüm o yüzden senin evine gelmiyorum dedim ki gitmiyorum
Bu olayda sana diyeceğim tek şey annesinin ahlakı ne ki çocuğunun ahlakı ne olsun annesinin verdiği tepki de zaten çocuğunun yanlışını kabullenmemesinden dolayı sen haklısın yani boşver için rahat olsun
İyide çocuk küçük değil ki. Bende kızardım. Bi yeğenim var çocuklarıma çok baskı uyguluyor zorba bi çocuk. Zamanın da çocuklarıma çokta zarar vermiş bi çocuk. Çocuklarıma ters yaptımı direk kızıyorum napayım çocuklarıma zorbalık yapmasına izin vermem
1,456,066 soru
23,892,530 cevap
321,876 kullanıcı