0 oy
527 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,863 puan) tarafından
Bugun eltim bebek görmeye geldi onunda 3 yasinda bi kızı var küçuk kalan kiyafetlerini ve ayakkabilarini getirmis bize bende attim sebebinide sorarsaniz kiyafetler zaten lekeli ve camasir sulu ayakkabilarda kendinden geçmiş esimde kizdi onlari attim diye kadin getirmis o kadar giydiririz dedi ya asla giydirmem dalga gecer gibi dilenciyemi getirdi o kiyafetleri ya cocuguma kalkip onlarimi giydiricem kizinin daha bebeklikten kalma vucut yaglari var nemlendiricileri onlarida getirmis bide tarihine bakin diyo ya zaten hepsi yarimdi esime dedim zahmet edipte niye getirmis 

11 Cevaplar

+4 oy
(1,404 puan) tarafından
O kadar muhtac insan var keşke atmasaydinda onlara verseydin yada gerek yok ihtiyacı olan birine verin deseydin. Dilencilikle ne alakası var kadın düşünmüş getirmiş sen bence fazla büyük burunluluk yapmışsın. Alipta arkasından konuscagina keşke geri çevirip günahına girmeseydin
(4,863 puan) tarafından
Suna aciklik getireyim ben buyuk burunlu bi insan degilim ve ben oglumla kizimi hep vermelerle buyuttum ikincisi kiyafetleri keske cekip buraya atsaydimda gorseydin bu sadece kiyafet davasi degil daha cocugu yeni dogdugu zaman aldigi bebek yaglarinida getirmis cocuk 3 yasinda yani getirilcek seymi ve kendisi zaten alman hep almanyadan geliyo kiyafetler insan onlari getirmeye utanir
-Reklam-
0 oy
(3,456 puan) tarafından
Eğer getiriyorsa giyilebilecek durumda olmalı kıyafetler
(4,863 puan) tarafından
Zaten 3 takimdi onlarda giyilmicek durumdaydi
0 oy
(33,511 puan) tarafından
Ben olsam bende atardım temizse getir lekeliyse getirme ayıp yani saçmalık
(4,863 puan) tarafından
Durumumuz bu aralar sıkisık bisey alamadik dedi tamam anliyorum da yani sen sonucta o eskileri getiriyosun cocuga
(33,511 puan) tarafından
Hiçmi bişeyi yok sanki giymeye canım aöan boşver ev içinde aynı şeyi giydir dur alana kadar nolcak. Alay eder gibi ne o lekeli şeyler getirmiş oda
(4,863 puan) tarafından
Annemler zaten aldilar canim cocugun herseyini ama bugunku o hareketi sinir etti beni sanki hakliymis gibi esimde beni sucluyo
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Lekeli olmayan,duzgun kiyafet olsa gidyirilir ama lekeliyse ya da duzgun degilse ben de atarim napcam cerceveletip,duvara mi ascam
(4,863 puan) tarafından
Esime dedim oda cok anliyomus gibi havalandi evde
(6,189 puan) tarafından
Esine ver kendi giysin merakliysa :D
(4,863 puan) tarafından
Dedim kardesin bi cocuk daha yaparsa bizde ona getiririz tekrar geri :)
0 oy
tarafından
Haklısın eşin yenisini almaktan mi kaçıyor acaba ne o öyle sen artikcimisin 
(4,863 puan) tarafından
Ya ben oglumla kizimi hep vermelerle buyuttum ama temizdi yani ben onlari napcam camasir sulu tisortlemi cikarcam cocugu disari
tarafından
Eltin azıcık fesat birimidir .. yada siz fakirsiniz bana bile muhtacsiniz izleni mi vermeye çalışıyor acaba.. ayıp çamaşır sulu da olmaz ki büyütme boşver atmışsın iyi yapmışsın
0 oy
(933 puan) tarafından
Benden once bnm esim kabul etmezdi cocuguma eskisini gydrmwm milletin die bn bebek arabasi 2 el bakim dedim ben ogluma baskasinin seyini almam deyip kizmisti esinin kabul etmeside tuaf eski pusku seyleri
(4,863 puan) tarafından
Benim kocam zaten başli basına öküz ki
0 oy
tarafından
Lekeli kıyafeti asla başkasına vermem. Banada komşum oğlunun kıyafetlerini getirmişti giydirirsen sana vereyim yoksa kıyafet kutusuna koyacağım dedi. Hiç bakmadan kıyafetimiz çok ihtiyacı olana versen daha iyi olur dedim almadım. 
0 oy
(5,741 puan) tarafından
Atacaksan hiç almayacksin ablamda bana vermek istedi ama ben seçtim içinden bir kaç tane diğerlerini almadım kendim almak istiyorum ilk bebeğim heves ediyorum dedim 
(800 puan) tarafından
Ayn katılıyorum
0 oy
(247 puan) tarafından
Bi zahmet getirmeden önce baksaymis eskimis şeyləri neden getirmis karsusindakini kucumsuyormus gibi sen haklisin canım
0 oy
tarafından
Görümcem bana sormuştu giydirir misin diye, bebeğim doğmadan ben de çok tereddüt ettim. Sanki bir bebeğin bile ihtiyaçlarını karşılayamıyor muyuz diye kendi kendimi yedim.ona da abla sen ver kullanabileceklerimi alırım kalanı kumbaraya atarım demiştim. Bebekle biraz yaşayınca gerçekten ne kadar çok ihtiyacı olduğunu gördüm. Aman dedim kuzeni yani kardeş sayılır, verdiği şeylerin çoğunu kullandım. Oyuncak da verdi ayakkabı da verdi. Artık hiç takmıyorum. Arkadaşım da veriyor kızının küçülen kıyafetlerini. Yani onlar veriyor tabi bu rahatlığı, sizin aranizdaki iletişimi yakınlığı bilemiycem. Ama ben kendi adıma astım o düşünceleri. Çok şükür yardıma ihtiyacımız yok, ama şöyle düşünüyorum bez parçasına vereceğim parayı kızımın gidasina harcarim, başka ihtiyaçlarına harcarim. 
0 oy
tarafından
Eşinin üstüne gitme anlamıyorsa anlamaz zorlama atmakla en iyisini yapmışsın getiren utanmamış lekeli şeyleri de sen mi uyanacaksın atarken boşver konuyu kapat ve üsteleme 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 903 göst.
27 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Poyraz_Mira (1,800 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,132 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde curious (1,185 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 361 göst.
28 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Emelinannesi94 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 466 göst.
11 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (505 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,322 soru

24,617,192 cevap

364,414 kullanıcı

...