0 oy
414 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Ailem bana ve esime cok haksizlik yaptilar bize yapmadiklari kalmadi her bayram yada normal gunde gittigimizde hep zehir ettiler simdi biraz duzelip geliyor aramiz ama esim annemlere yarin goturecekmis beni yarin bayramin son gunu benimde pek gidesim yok ama herkes ailesinin yaninda ben cok buruk oluyorum.. esime israr edince bugun gotureyim sen kal orda ben gorev yerine gideyim diyor yani ailemin yaninda kalmak istemiyor bize yaptiklarindan sonra.. sen onceden boyle degildin cok cabuk yumsadin yaptiklarini unutma onlarin diyor.. ama gercekten bize dusmanim bile yapmacagi seyler yaptilar sizce esim hakli mi bu konuda 

10 Cevaplar

0 oy
(8,259 puan) tarafından
Aynı şeyleri eşinin ailesi yapsa mesela ne düşünürdün gidr miydin
(508 puan) tarafından
Esim aileme karsi benden daha fazla yumsakti ama bakti ileriye gidiyorlar mesefa koydu.. esimin ailesi bana yapsa aynisini kapisinin ucundan bile gecmezdim
(8,259 puan) tarafından
E tamam o zaman esin haklı demek ki görüşmek istememekte
-Reklam-
0 oy
(1,463 puan) tarafından
Bence haklı en azından saygısını bozmamis sana karışmıyor ama kendisi mesefa koymuş ısrar etme bence 
(508 puan) tarafından
Bende esimi hakli buluyorum ama herkes ailesine gidiyor ben kayinvalidemgildeyim yarin goturecekmis sen kal ben gorev yerine gideyim diyor..sadece herkes ailesiyleyken ben cok eksik hissediyorum
0 oy
tarafından
Ailenin yanına git. Ara yumşar. Eşininde barışmaya niyeti var. Belki dönüşde otururda 1-2saat. 

Ayrıca ne kadar kötü anne baba olsada eşinde ne kadar iyi insan olsada gün gelir yüzüne sen annenle bile konuşmuyorsun der. O yüzden aileni yüksek tut ki, eşinde ailene saygı göstersin
(508 puan) tarafından
Onceden küstük simdi degiliz yeni duzeldi aramiz esim gidiyor aileme ama kalmiyor birkac saat oturup gidiyorduk bu bayramda kalmak istemiyor sen kal ben biraz oturur gorev yerine donerim sonra seni almaya gelirim diyor esim zaten aileme cok saygi gosterdi ailem durduk yere bize yapmadiklarini birakmadi esimde mesafe koydu hala bi saygisizligi yok
0 oy
(24,479 puan) tarafından
Sana yapılsa sen gitmezdin üstelik eşine de onca şeye rağmen beni hiçe sayıp gitti diye sitem ederdin sonuç olarak eşin haklı yine gitme dememiş götürmek istemiş sadece ben kalmam demiş o kadarı da hakkı olsun 
0 oy
(2,518 puan) tarafından
Yazdıklarına göre haklı canım 
0 oy
(1,697 puan) tarafından
Haklisin ama suan aramiz iyi diyosun ve nolursa olsn annen babn onlarin yaninda dur seni bu yasa onlar getrdi senin icin ugrastilar bu zamanda ailenden baskasi yalan gün gelr senin yüzüne vurur esin ailen bole söle diye ama ailen bi süre kizgin durur sana kıyamaZ gene sen bilirsin ama bn gderdim yani anne baba baska bulunmuyo ve her ailede oluyo kizginlik kirginlik canim
0 oy
tarafından
Ailen eşine haksızlık yaptıysa konuşarak eşine destek olduğunu belli etmen lazımdı.çunkü benim eşim yapmaya kalkıştı Bi dakika yine ben dedim ve bunlar çok hoşgörüyle karşılansa bile Bi süre sonra mutlaka konu oluyor ve altını cize çize çok kötü diyosun kocan yine erdemli insanki ses etmiyor bence ailene ses etmedikçe bu devam edebilir bırak mesafeli olsun
0 oy
(54,193 puan) tarafından
goturdugune ve kalmana izin verdiğine sukret
0 oy
tarafından
Bu da soru mu Allah aşkına? Tabi ki haklı eşiniz. Bence siz de gitmemelisiniz. 

Aranız iyiymiş şimdi, kesin siz alttan aldınız diye iyidir, onlar hatasını anladığı için değil.
0 oy
tarafından
Yani o kadar olay olmussa gitmek istememesi normal. Dediği gibi seni bıraksın sen ailenle vakit geçir kalmasada olur benim eşimde ailemi sever ama kalınca rahat edemiyorum diyor birkaç saat oturur beni birkaç günlük bırakır

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 735 göst.
27 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kardan_Adam (1,344 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 909 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde curious (1,179 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 283 göst.
28 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Emelinannesi94 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 523 göst.
18 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,181 soru

24,179,370 cevap

336,260 kullanıcı

...