0 oy
546 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,565 puan) tarafından
İyice sağlığım elden gidiyor kızlar kilom çok fazla boyumda kısa olunca ayaklarım kaldırmıyor ağrılarla uyanıyorum artık

Faydasını gören oldu mu ve nasıl bir yol izlemeliyim kilo vermek için

4 Cevaplar

0 oy
(41 puan) tarafından
Ben yaptım evet gördüm canım
(2,565 puan) tarafından
Kuzum kaç kilo verdin bir de neler yaptın artık canıma tak etti çevremdeki herkes de kiloma takmış durumda bunalıma girdim eşim bile şakayla karışık kilomla dalga geçiyor
(41 puan) tarafından
Ben diyetisyene gittim cnm verdiği diyetle 85den 79 indim tabi o sırada leslie diyetisyenin onerdi bol suyla beraber..tam devam ediyordum hamile olduğumu öğrendim ve hopp kilolar tekrar alindi bacım :( ama leslie çok guzel bir uugulama yorulursun ama değer
(2,565 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kız bugün yaptım ben ama yorulmadım yaew ben niye yorulmadım anlamadım ama taki spor bitince 1 dakka falan oturdum abboww anamm nir ter akıyo öyle böyle değil bide Termal tayt ve üstünü giymişdim ben onunla birlikde acayip terledim bende 1 hafta içinde 62.600 düm şimdi ise 61.300 geliyorum suyu çoğalttım valla aclıhhh çok zor geberecem açlıktan kız bak bunu da yapıyorum ama bu zor biraz ilk leslie ile başla sen sonra vücudun alışınca buna başla bacak hareketine en fazla 20 sn dayanabiliyorum ben :) 

(2,565 puan) tarafından
Hahahah vallahi ya ama gitmesi lazım o kilolar çok değil 12 kg fazlam var boy kısa olunca yarım dünya gibiyim ya:((:
tarafından
Neyse ben yattım karnım vırık cırık ediyo açlıktan
(1,644 puan) tarafından
Canm video atmışsın ya o kilo vermede ise yariyomu peki
tarafından
İşde ben yaptım 63.600 kg dim şimdi ise 61.300 geliyorum 1 hafta olacak hem bunu hem leslie yapıyorum birde tabi yemek işini biraz kesmek lazım buna dayanabilirsen yap çok etkili
(1,644 puan) tarafından
Boğazima dur diyemiyorm aslında gündüz bişey yemiyorum da akşam a doğru acikiyorm ozaman biraz yiyorum
0 oy
(1,689 puan) tarafından
Faydasını gördüm oldukça iyi bir şey 
0 oy
tarafından
Evet benim bir arkadaşım 10 kilo verdi onunla

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 267 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 2801 (860 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 2,212 göst.
0 oy
2 cevap 116 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 621 göst.
15 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berra.umay (35 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,502 soru

24,086,692 cevap

331,535 kullanıcı

...