0 oy
333 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar sıvasta evliyim uçak ile İstanbula gıdicektim 2 aylık bebegımle annem gelme dedı halbusam ki biletimi bile kesmiştik babamla abimle kardeşimle konuşmuyorum çok fazla eziyet gördüm onlardan sırf onlar yüzünden annemın evıne misafirliğe bile gidemiyorum çok üzülüyorum çok zoruma gidiyor anne dedım böyle böyle sen gelme dedın bende kocama bileti iptal ettirdim istemiyorlarsa bende senı daha hiç göndermem dedı dedım ıyı dedı annem evınde otur gelme dedı

Geçen gün hastaydım teyzemi aradık hastayım diye gel biz bakarız sana da kızına da dedıler hafiğe gttım onlarda kaldım ıyıleşene kadar göğsüm apse yapmış (teyzem bu kzın ateşi var ya koronaysa diye düşünmedi direk evine çagrdı çokda rahat ettim ) teyzem böyle iyiiyken annem niye istemez yanına gitmemi anlamıyorum sen eve gelirsen baban gil saana sataşır kavga cıkar diyor gelme diyor huzurları bozulurmuş gitmicem bende ama kalbım çok kırıldı çok  

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Bu bir anne mi gerçekten :ermm: sostommmmm:wassat:

-Reklam-
+1 oy
tarafından
Burdaki arkadaşların lafına aldanıp daha çok hırslanma annene 

Ne biliyorsun annen kim bilir ne zorluk çekiyor 

Sen oraya gidince kim bilir neler olacak az bi ileri görüşlü olun yaaa 

Hadi gittin sorun oldu vs vs 

Döberken aklın annende kalmayacak mı 

Madem abin ve baban sorunlu gitme bacım boşver herkes yerinde huzurlu 
tarafından
Gitmeyecem canım yeterki annemin huzuru yerinde olsun
tarafından
Seni veya çocuklarını sevmediğini düşünme
Bak sana biey diyeyim miii
Bu lafımı asla ama asla unutma!!!!!!

Babalar her zaman iyi polisi oynar
Anneler her zaman (meburiyetten) kötü polisi oynar
Çünkü buna mecburdur
Sende rahat et huzurlu ol diye bütün sorunları o üstlenir
Hep kendi açınızdan bakmayın olaylara
Azda annenin prnceresinden bak olur mu o zaman nryin doğru neyin yanlış olduğunu anlarsın
tarafından
Haklısın
tarafından
Sende kendi yuvana sarıl ve kocana herşeyini anlatma
0 oy
tarafından
Annen senı dsundugu ıcn oyle soylems canm . Bak kndın dıyosun kavga cıkarırlar huzursuzluk olur dedı dıyosun. Emın ol oda senı gormek ıstıyodur ama baban abın ızın vermıyodur. Zamana bırak hersey
tarafından
İnsanın zoruna gidiyor annesının evıne misafirliğe bile gidememesi
tarafından
Haklısın canım ama bıde annenu dusun. Babanla abınle knusmama sebebın ne blmıyorum ama belkı annen orda senı savundukca onlar annene yuklenıyo gelmeni gıtmenı baban ıstemedıgı ızın vermedıgı ıcn sana oyle soylemek zorunda kalıyo belkı. Teyzene anlat durumu annenle konussun agzından laf almaya calıssın bı. Gercek sebeb ne yuklenıyolar mı kadına acaba . Bunu ogren bence
tarafından
Evet baskı yapıyorlar biliyorum gelmesin diyorlar annemde gelme diyor haliyle
tarafından
O zamn annenın ne sucu varkı . Annenın dısaeı cıkmasına ızın verırlerse konus annenle gıt ıstanbula dısarda bı yerde gorusun canım. Eve gırme dısarda annenı gor cık evıne gel. Kmsenın huzuruda kacmaz boylelkle
0 oy
(589 puan) tarafından
Valla ne olursa olsun insan evladını görmek istedikten sonra evdekilere karşı korurdu seni. Demekki huzuru senden daha önemli. İnsan torunu için en azından yapar bunu. Hiç üzülme boşver onlar seni gözden çıkarmışsa sende çıkar bırak arama sorma gitme. Belli ki senin annen annelik nedir bilmiyor. Sende annene yapıcaklarını teyzene yap o daha çok hak ediyo 
tarafından
Benım çocugumu abımin çocuklarını sevdiği kadar sevmiyor erkek den olan çocuklara daha çok değer veriliyor bizim ailede benıde kız çocugu doğduğum içn görmediğim eziyet kalmadı babamdan
(589 puan) tarafından
İnşallah Allah onları senin eline düşürür de kız evlat mı erkek evlat mı hayırlı görürler
0 oy
tarafından
Bu bi anne olamaz :(
0 oy
(2,246 puan) tarafından
Bebeğin var yaa babanın torunu kardeşinin abinin yeğeni en azından bebeği sever yine yumuşamaları lazım çok garip geldi ne diyim 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 180 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (7,320 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,354 göst.
0 oy
6 cevap 280 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 293 göst.

Kategoriler