0 oy
169 göst.
Diğer kategorisinde (5,873 puan) tarafından
Kuzenim dedi ki çocuğumun doğum günü var Çarşamba günü gelirsiniz. Annesi yani yengem de, belki gelmek istemezler dedi . Sizce gitmemizi istemediği için mi öyle dedi. Ben biraz safım bazı şeyleri geç anlıyorum olumsuz düşünmek istemediğim için sanırım. Ben de birşey demedim sustum. Siz olsanız ne derdiniz

2 Cevaplar

+2 oy
(2,763 puan) tarafından
Yoo gelirim merak etme yenge derdim . Genelde kimsenin ne söylediği ile uğraşmam. Kuzenin gelirsiniz dediyse kuzenin kendi evine çağırıyor, kendi çocuğu için çağırıyor ve giderken ona gidiyorsun. Yengenin ne dediğini takma sen gitmek istiyorsan git. 
(5,873 puan) tarafından
Gitmedim. Yengemde fesatlik var ama kızı yengeme çekmemiş. Yengem sanırım istemiyor kızıyla yakın olmamızı . Yani ama kızı da kaç yaşına gelmiş hâlâ müdahale ediyor hic hoş bir durum değil onun yerinde olmak istemezdim hâlâ yönetmeye çalışıyor kızını
(2,763 puan) tarafından
Kızı bunun farkında değilse senin yapabileceğin bir şey yok canım. Fesatlıktan gitme diyorsa kesin giderdim ben. Aşırı inatçıyımdır. Kim ne yapma derse kesin onu yaparım. Ve bundan da aşırı haz alırım. Kızı yenge gibi değilse dediğim gibi senin muhattabın kuzenin. Afedersin ama yengene b*k yemek düşer. Bir dahakine kuzenin söylüyorsa kuzeninle iyi olmak istiyorsan, seviyorsan kuzenini dinle. Yengeni boşver.
-Reklam-
+1 oy
(22,738 puan) tarafından
Kızı gelirsiniz deyince yengen belki gelmek istemezler diye ondan demiş olabilir mi? Gelebilir misiniz diye sormamis ya hani direkt gelirsiniz demis 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 307 göst.
15 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,255 göst.

Kategoriler

1,468,065 soru

24,053,223 cevap

329,788 kullanıcı

...