0 oy
335 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,234 puan) tarafından
Sanırım sinir sistemim bozuldu. Ben kafasına buyruk bir insanım bundan önce ikinkere nisanlandim ama baktım olmuyor attım nişanı biri eğitimimi engellemek istedi biri daha düğüne çok varken şiddet meyillisi olduğunu gosteri hatta sesini babama bile Yükseltiyirdu. Geçti gitti şuan ewliyim.

İkinci nişanı attıktan sonra öz dayım aramızda bir muhabbet esnasında ona detay vermediğimden sen böyle sir küpü halinle daha çok ewde kalırsın kalmışsın zaten dedi yanında diğer dayimlar kuzenler.o gece sabaha kadar ağladım. Umrumda olan ewlenmekte değildi laf ağrıma gitti insan sonuçta üzülmek için nişanlanmiyir ewlenmiyir. Kanimdan canımdan inan bunu yüzüme diyirsa millet arkamdan ne der dedim. O an ağzımdan Allah sanada yasattsin başına versin dedim.kizi benim suçum ne dedi. Bu olaydan 10qy sonra ewlendim 

Şimdi kız istemeye gittiler kızı isteme günü altın hesabından aglatmis ... İstemede ya ben sana o altınları yapmam demiş.kiza üzüldüm kendi söylediğim söze üzüldüm.

Nişani olacak kuzen kızın arkasjnda durmuyirmus. Yaşadıklarımı yaşamasin diyorum aşkın gözü kör kız hiç bişey gormuyor

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne olmus yani evde kalirsin dediyse bunda birsey yokki 

O para konularida malasef oluyor 
(9,234 puan) tarafından
Dalga geçilmesinden hoşlanmam. Ve konu alakasizken atılan nisanlara gelmesi sinir bozucu ayrıca el değil dayım insan boşanıp gelen yigeninensahip çıkıyor bizimki kınıyor.o zoruma gitti.
Altın mevzusuda kıza bişey takmak istemiyor eşya almak istemiyir kızı eziyor ona uzuluyorum
tarafından
Bende hoslanmamm hic canim ama keske  evde kalaydim
Sey dicem.  Bence kesinlikle ayrilmali. Sonra varya cok zor olur valla
(9,234 puan) tarafından
Onla konuşsam dayımla kus olduğumdan diyecekelr Esra arayı bozdu ya isteme günü gelin adayını ağlatmak nedir kuzen pasif kalıyor.kiz 25 yaşında yakacak kendini. Dayım hiç birşey yapmam diyo sanki kendi oğlu değil hatta düğünde takılan takıyı bile istemiş şimdiden daha ortada düğün tarihi yok.
Amacım bı kızı kurtarmak nekadar sulaleme gelecekte olsa çünkü son pişmanlık fayda etmiyor nasıl yaparım gözünü açarım bilmiyorum.
Kendim sıkıntılar yasadigimdan üzülüyorum böyle iste
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız arkadaşım 3 gün önce nişanını attı . Boşver sırf millet konuşmasın diye nişanı atmayaydin daha mı mutlu olacaktın . Sen hayatını kurtarmışsin ne düşünürlerse düşünsünler . Milletin ağzı torba değil . Önüne gelen konuşuyor .
(9,234 puan) tarafından
Ben yaptigimdan pişman değilim ama insanlar acı konusuyor
tarafından
Tabiki haklsin . Hele de insanın en yakını olunca daha çok acı oluyor
(9,234 puan) tarafından
Yani insan elalemin çenesinden çekinir bende en yakınımın çenesi acildi
tarafından
Evet cnm zaten ne v varsa yakınında var

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 342 göst.
13 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (2,000 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
30 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Saliha22 (705 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 519 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 498 göst.
27 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Baldananne (310 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,281 soru

24,474,767 cevap

355,382 kullanıcı

...