0 oy
287 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,583 puan) tarafından
18 gün oldu dogum yapalı ve gece gündüz uykusuzluktan artik oldum mal gibi gece kafamı yastiga koydugum an bebegim gozunu aciyor gunduzde oyle artik cok yoruldum yemek yemeye tuvalete gitmeye firsatim yok esime diyorum ki arada sen bak geceleri eline yapismaz ya odada horul horul uyuyor bide sabah kalkip uykumu alamadim diyor ya koca gece zaten bebek agliyor artik basim inliyor onu uyuturken kalk sende yardimci ol bana tek basima yapmadim sonucta bu cocugu haksizmiyim bana diyor cok istedin bu cocugu simdi ne sikayet ediyosun tamam cok istemis olabilirim ama bu sadece benim bakcagim anlamina gelmiyo ki afedersiniz ama bacak killarim uzamis cocugu tut bari kendi temizligimi yapayim diyorum cocugu zaten kucaginda tutsan susuyo ama yok onu bile yapmiyor ya cildirmak uzereyim artik gunler sanki durdu gecmek bilmiyor cok zorlanmaya basladim hastanede zaten bi kadin kaldi yanimda sanki o dogum yapmis gibi benden fazla o dinlendi bebekle bile ilgilenmedi kalkip ben bebegime baktim ordada oranin yorgunlugu var zaten uzerimde esime diyorum gece uykum hic yok sütüm geri giderse nolcak bi takmis calisiyorum yorgunum sadece sen calismiyosun ki milletin kocalarida calisiyo ve zaten cocuk dogmadan once sabahlara kadar oturup tv izliyodu simdimi yorgun oldu artik sinirden dakika basi agliyorum gecen gun pazardan yapti alisveris onlar cürümüş dolapta bana diyo yemek yapmadin ya cocuk duruyomu ki yapcam tut o zaman yapayim benim tuvalete gitmeye firsatim olmuyor bide bana yemekten bahsediyor ya 

3 Cevaplar

0 oy
(1,615 puan) tarafından
Çok şükür eşim bu konularda bana yardımcı olur gerekirse işten geldiğinde neresi dağınıksa toplar hee erkek milleti sonra lafını yapıyor mu yapıyor ama ses etmiyorum işimi görüyor çünkü bir olay yaşadım sütüm azaldı sinir stresten annesi ve ablası yüzünden sütüm azaldı ve gözüm döndü sinirden dedim ki eğer ki benim bu sütüm kesilirse ben benşm sütüme ihtiyacı olan bebeğimi emziremezsem o zaman hepinizin başına geçicem bende sunaysam bunu yapcam hiç birinize hakkımı helal etmiyorum dedim bir annenşn evladı için yapamayacağı şey yoktur eşine çok ciddi bir şekilde söyle gerekirse bağır seni anlamıyorsa senin dinlenmen biraz uyuya bilmen gerekiyor daha lohusasın çok ciddi bir şekilde söyle ben eşime öyle dedikten sonra sustu üzerine gelmedi ve sabah işe gitmek için kalktığında oğlumu emziriyorum geldi başıma öptü başımdan sütün geliyor mu dedi ne kadar o an etkilenmemiş olsada etkileniyorlar bende geliyor işte geldiği kadar dedim sen üzülme ben on da mama alırım dedi bende hayır buna müsade etmem dedim çünkü biliyor ilk kızımı o kadar çok emzirmek isteyip emzirememiştim mama dayamışlardı çocuğa çok ciddi bir şekilde konuş eşinle 
(2,583 puan) tarafından
Konussamda karsimda gülüyo iste ya yemek yerken bile cocuk kucagimda ve agliyo cocuk onu kucgimda sallarken bile alip ilgilenmiyo
-Reklam-
0 oy
(940 puan) tarafından
Eşim kızımın bakımını yaptırmadım kendim istemedim 

Ama ev işinde yemek te kesinlikle yardım eder 

Moralimi yüksek tutar 

Cok yoğun çalışıyor tek sıkıntımız bu 

Yemek yapamadığım gün o kadar çok oldu ki bir kez dememiştir 

Bebek konusunda desteği yoksa başka işler ver 
(2,583 puan) tarafından
Canim ben en cok bebek konusunda destege ihtiyacim var cunku gercekten cok yoruluyorum ve kucagada alisti her aksam kucagimda salliyorum kollarimda derman kalmadi
(940 puan) tarafından
Anladım canım
0 oy
tarafından
Allaha  şükür benim kocam düzeldi bana çok yardımcı oluyor  kızımın banyosunu bile yapıyor  beni hiç kırmıyor yemek yapmasam da kendi yapar çamaşırlarda asar kızımla oyun da oynar kızımı dışarda gezdirir  kızıma cok bağlı  her istedigini yapıyor  kucağına alıp seviyor allah basımdan eksik etmesin sadece gece bakmaz uyur sabah ise gittiği için ama onun dışında hep yardımcı oluyor.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 409 göst.
25 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aysenur5561 (319 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 454 göst.
18 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 308 göst.
5 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Busra2101 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 324 göst.
8 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde tazeAnneee (775 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,111 soru

24,053,923 cevap