18 gün oldu dogum yapalı ve gece gündüz uykusuzluktan artik oldum mal gibi gece kafamı yastiga koydugum an bebegim gozunu aciyor gunduzde oyle artik cok yoruldum yemek yemeye tuvalete gitmeye firsatim yok esime diyorum ki arada sen bak geceleri eline yapismaz ya odada horul horul uyuyor bide sabah kalkip uykumu alamadim diyor ya koca gece zaten bebek agliyor artik basim inliyor onu uyuturken kalk sende yardimci ol bana tek basima yapmadim sonucta bu cocugu haksizmiyim bana diyor cok istedin bu cocugu simdi ne sikayet ediyosun tamam cok istemis olabilirim ama bu sadece benim bakcagim anlamina gelmiyo ki afedersiniz ama bacak killarim uzamis cocugu tut bari kendi temizligimi yapayim diyorum cocugu zaten kucaginda tutsan susuyo ama yok onu bile yapmiyor ya cildirmak uzereyim artik gunler sanki durdu gecmek bilmiyor cok zorlanmaya basladim hastanede zaten bi kadin kaldi yanimda sanki o dogum yapmis gibi benden fazla o dinlendi bebekle bile ilgilenmedi kalkip ben bebegime baktim ordada oranin yorgunlugu var zaten uzerimde esime diyorum gece uykum hic yok sütüm geri giderse nolcak bi takmis calisiyorum yorgunum sadece sen calismiyosun ki milletin kocalarida calisiyo ve zaten cocuk dogmadan once sabahlara kadar oturup tv izliyodu simdimi yorgun oldu artik sinirden dakika basi agliyorum gecen gun pazardan yapti alisveris onlar cürümüş dolapta bana diyo yemek yapmadin ya cocuk duruyomu ki yapcam tut o zaman yapayim benim tuvalete gitmeye firsatim olmuyor bide bana yemekten bahsediyor ya