0 oy
607 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Dün 6 da isten geldi . Annenin evine gitmedin mi sen dedi ( annemle aramızda 15 dk mesafe var ) gitmiyorum dedim ben ona. Gideceksin ben seninle aynı ev içerisinde bu suratla bu triple bu huzursuzluk içinde oturmam dedi . Ben de oturmuyorsan sen git annenin evine olur biter . Seni düşündüğüm için diyorum git 2 3 gün toparlan yardım da ederler uykunu al  falan dedi.  Gitmedim . Neyse yemek hazırlamıştım . Önce yemiyorum dedi sonra beraber yersek yerim dedi. Neyse ses etmedim ise gidiyor acıkmıştır yesin dedim oturdum hiç konuşmadım  . Konuşup ortamı yumuşatmaya çalıştı ben hâlâ küs bi tavırla :) . Ben hemen affedersem anlamı kalmazdı . Yemek yiyene kadar da bebek 3 kere beni kaldırmış oturtmuş düşünün 6 da oturduk sofra 8 de kalktı çünkü sürekli emmek için ağladı  . O da halimi görünce yemeğimi yer yemez sofrayı kaldırdı ve çay yapıp getirdi ben şok tabi . Hadi gel karıma çay yaptım dedi . Ses etmedim . Sonra konuşmaya çalıştı falan ben de tripli konuştum . Sabah oldu beni uyandırdı canm kahvaltı hazırlar misin açım diye . Bebek durmuştu olur dedim . Bi kalktım baktım kahvaltı hazırlamış :D allah daimi etsin göz boyamak için affedeyim diye olmasın da :D

17 Cevaplar

0 oy
tarafından
Puhaha iyi olmuş ders olsun ona 
tarafından
Anlayışlı olsun hatasını anladı galiba, :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maşallah canım Rabbim huzurunuzu daim etsin 
tarafından
Amin canm ya allah razı olsun
0 oy
(163,573 puan) tarafından

problem neydi kiz ama olsundu sonu guzel <3

tarafından
Lousa kizman bana kahvaltı hazırlamiyon tembel.diye kavga etmiş sevda
(163,573 puan) tarafından
heee trip atmakta hakliymis yengemiz
tarafından
Bi önceki postumu okusan görürsün . Dün çok sinirimi bozdu odun:)
0 oy
tarafından
Böyle böyle alışıyorlar canım. Maşallah diyelim Allah daim etsin. Görüyor işte anlıyor halini, sen de çok uzatma kırgınlığı. Adım atmış madem... muhabbetiniz bol olsun
tarafından
Evet ben de normal bi şekilde konuşuyorum kırgınlığım geçti çünkü anladı en azından
tarafından
Allah huzurunuzu daim etsin :)
tarafından
Amin canm inşallah cümlemizin
0 oy
(1,930 puan) tarafından
Okurken çok mutlu oldum canım rabbim daim etsin inşallah ❤❤❤
tarafından
Ay çok sağol canm . Hiç bir yuvanın huzuru kaçmasın
(1,930 puan) tarafından
Amin amin inşallah canım
tarafından
❤❤❤❤❤
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Sohbetin başını okurken tedirgin oldum sonu kötü biticek diye çok sevindim gerçekten
tarafından
:) çok sağol canm.
0 oy
tarafından
Cok sevindim canim. Herseyin basi iletisim. Araniz iyiyken ona duygularini acikla anlat. Oda anlasin. Annesi egitememis sen egit. Ama halinden yakinarak degil. Deki bu bebek bana muhtac benim suan onceligim onu guzelce buyutmek. Bende esimle guzel kahvaltilar yapmak vakit gecirmek isterim ama biz bu cocugu dunyaya getirdiysek anne baba olarak onun iyiligi icin ne gerekiyorsa yapmamiz lazim. Bu boyle devam etmeyecek bebegimiz buyudukce daha rahatlayacagiz. Sende baba olarak onun iyiligini benim iyiligimi istiyorsun biliyorum. Boyle konus
tarafından
Evet konuştum dün gece.  Anlattım önceden kahvaltıni eksik ediyor muydum . Bebeğim yeni 1 aylık olacak uykumu alamıyorum yorgun agresif oluyorum  senin vaktin varken sen kendine hazırlayabilirdin.  Ben bilerek hazırlamıyorsam haklısın falan dedim. Anlamış olsa sabah o hazırlamış
tarafından
Inşallah hergun boyle olur
tarafından
Yanı her sabah olmasına gerek yok ben yapamayınca yapsın yeter onun dışında ben de hazırlarm
0 oy
(8,335 puan) tarafından
Akillanmis valla çok mutlu oldum ne güzel kadir kıymet bilmeli eşler (◕ᴗ◕✿) Allah daim etsin inşallah .. Annenin evine gitmedigin iyi olmuş  ...  Ben eşimi ağlayarak işten çağırdığım oluyordu dayanamıyorum diye gerçekten sürekli emmek isteyen hep ağlayan bir bebeğe bakmak çok zor rabbim yardım etsin tüm annelere ..  
tarafından
Allah razı olsun canm ya çok sağol. Valla tecrübeliyim çocuk bakımı için ama sürekli emzirmek ve uykusuz kalmak kadar zor birşey yok.  Allah tüm annelere yardım etsin
(8,335 puan) tarafından
Ne kadar tecrübeli de olsan yorgunluğun tecrübesi ise yaramıyor işte inşallah ikincisi olursa gazsız bir bebek olur ya rabbel alemin sağlıklı sıhhatli akıllı uslu amin inşallah (≧▽≦)
tarafından
Amin inşallah canım benim ya. Gaz çok kötü bizimkinin bitmiyor resmen
(8,335 puan) tarafından
Benimki 4 ay çekti çok zor geçirdim o günleri kimse bir şey yapamıyordu cirim cirim ağlıyordu... Sürünmeye dönmeye başlayınca çok şükür kendisi çıkartmaya başladı
tarafından
Ne zaman başlıyorlar tam olarak canm
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Yaa çok sevindim böyle olmasina :)) demek ki ikinizinde gergin olduğu zamanmış şimdi bende hiç aklına o olayı getirme güler yüzlü ol ki hep yapsın :)) 
tarafından
Evet canm ya çok mutlu oldum zaten. Istesem de surat yapamıyorum .  Allah daim etsin inşallah
(1,841 puan) tarafından
Aminn ❤️
0 oy
(9,611 puan) tarafından

Şöyle tartışmalardan sonra gelen mutluluklara bayılıyorum Rabbim daim etsin inşallah <3

tarafından
Allah razı olsun canm ya çok sağol ☺️❤❤
0 oy
(1,144 puan) tarafından
Önceki postunuzu da okudum şimdi..

Normalde de zaten anladığım kadarıyla kendisi mutfağa girmeyen size yardım etmeyen biriymiş.

Ki kaldı ki onlar bizi anlayamıyorlar. Hele ki lohusalıyken hiç anlayamıyorlar. Bizde onların istediğini anlayamıyoruz  

Eşiniz kendisine kahvaltı yemek isteyerek biraz kaba davranmış ama onun fıtratı bu olabilir. Bişey diyemem

Tembelsin lafı ağır olmuş ama bunu bende eşimden duydum.. İki lokma kendine bişey hazırla ye diye çok azar işitmişimdir. Bebek memede. Memeden ayrılmıyor   uyumuyor sancılanıyor kucaktan indiremiyorsun.hadş uyudu diyelim kendine iki lokma hazırlayana kadar uyanıyor ve onunla ilgilenmekten yşyemiyorsun.

Eşlerimiz her nekadar baba da olsalar ilk bizleri düşünüyorlar ve bunu nedense çok farklı yansıtıyorlar . Bir de babalık karmaşası içine giriyorlar. Benimki 3.aydan sonra düzeldi. Anca oturdu onun düzeni de. İnşaallah ağzınızın tadı hiç bozulmaz. Arada böyle tartışmalar vsler oluyor o da tadı tuzu olsun.. 
tarafından
Çok doğru anlattın valla canm ellerine sağlık. Aynen öyle.  Düşünüyorlar ama farklı bi algı oluşturarak:) inşallah düzelir o da . Hiç kimsenin huzuru kaçmasın
(1,144 puan) tarafından
Size de tavsiyem boşverin üzülmeyin bebeğinize bu zamanın tadını çıkarın. O kadar çabuk büyüyorlar ki.  Benim kızım 9 aylık oldu. Keşke tecrübem olsaydı da hiç kucağımdan indirmeseydim diyorum.. Şimdi kucağıma alır almaz o yüzümü çiziyor ya gözlüğümü alıyor yada saçımı çekiyor :)
tarafından
Oyy evim ayrı zaten bütün zamanım kızımın:)
0 oy
(1,287 puan) tarafından
Aferin ona bak ise yaradi sende elinden geldiğince ortamı yumuşat canım rabbim daha da iyi etsin eşini 
tarafından
O öyle olunca ben de küs kalamadım .  Ortam su an yumuşak:)
0 oy
(15,296 puan) tarafından
Valla çok iyi olmuş :) 
tarafından
Dimi ya ☺️
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Kız cümleleri okumaya başlayınca aha dedim adam bunu tuttugu gibi kapı dışarı atıcak heralde dedm ahahah:D 
tarafından
Yok yok çok şükür öyle olmadı ☺️❤
0 oy
tarafından

Valla deli bu erkekler:D 

tarafından
Hem de zir deli ☺️
0 oy
(1,235 puan) tarafından
Gülümseyerek oldum ❣❣❣❣ rabbim daim.etsin
tarafından
Allah razı olsun canm ya çok sağol ☺️❤❤❤❤
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Ahhh canim evlilik işte.... yayin birgun yine kavga edeceksiniz sonra yine barış..... bebek buyuyene kadar alışana kadar öyle... ama olsun bence bu gunlerinizde güzel  tadını çıkar 
tarafından
Tabiki kavgasiz gümbürtüsüz olmaz:)  hayırlısı neyse o olsun canm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 473 göst.
26 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 642 göst.
0 oy
2 cevap 199 göst.
14 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (486 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 350 göst.
11 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (486 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,499 soru

24,184,406 cevap

336,520 kullanıcı

...