0 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde (995 puan) tarafından
Kizlar kizimin azı dişleri çıkıyo 18 aylık 4 gündür evi zindan etti bana da kendisinie de devamlı ağlıyor ama devamli durmadan yemek yemiyor oyun oynamıyor emerken ağlıyor uyutmam imkansız hale geldi gece 2 de 3te uyuyup sabah 7de uyanıyor ayakta uyuyo gözler gidiyo ama yatmamak için ağlıyor dun gitti ağlarken ağzını beşiğe vurdu ağzı kanadı bide yanağı acıdı muhtemelen de bu dis ağrısi nasıl geçer 12 tanr diş çıkardık hic biro böyle degildk şimdi 4 tane birden çıkıyo günde 2 kere  calpol iki kere diş jeli veriyorum zorla ama etkisi kısa ve geç sürüyor 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
13 aylık kızım bizim de başladı cnm.gunduz iyi ama gece kötü.
(995 puan) tarafından
Valla bizim sabah akşam aynı ama gece daha kotu bizim de 4u ayni anda çıkıyo bide hepsi delmiş elimle hissediyorum ama acısı hala geçmedi
-Reklam-
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Allah yardım etsin zor ama gecicek inşallah
0 oy
tarafından
13 aylik ilk azi disini çıkarıyor ucu azıcık patlamış bizde ayni durumdayiz sürekli ağlıyor huzursuz 

bugün sağlık ocağına gidicem kuvvetli bi öneri istiycem inşallah önerir iyi birşey 
0 oy
tarafından
Canim kesinlikle karanfil yagi ve papatya yagi almalisin gercekten cok faydasi var benim kiz 8 aylik 6 dis cikardik hep bu ikisini surdum cok sukur fazla agri sizi yasamadik hemsiremiz azi dislerlede kullan cok rahat edersin demisti

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 507 göst.
17 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 131 göst.
+1 oy
7 cevap 223 göst.
30 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Prenses annesi.21 (69 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 106 göst.

Kategoriler

1,477,758 soru

24,187,840 cevap

336,740 kullanıcı

...