Kızlar 1 1 buçuk aydı azı patlicak diye beklerken köpek dışı patlıyor ben önce azilar diye hatırlıyorum en son köpekler çıkıyordu 3 4 gündür miz miz huysuz kucaktan inmiyor Allah şabir versin bana da çocuğa da
Allah yardımcın olsunBenım oğlumda 1 hafta sonra 11 aylık olcak 4 tane üstten 1 tane alttan aynı anda çıkarıyor gece gündüz sürekli memede durmak istiyor bazen ağrı kesici veriyom
Benimki emmiyor kendi kendine bıraktı 4 üst 4 alt cikmisti bizimde bir hafta sonra 11 aylık olcaz bizde
her bebekte sıralı çıkmaz dişler. benim kızım önce azı sonra köpek çıkardı
Ay bende şaşırdım her diste ayrı huysuz huzursuz
Benim oğlanın dişleri geç çıktı, 1 yaşındaydı alttan 2 üstten 2 patladı.
1,5 yaşına geldiğinde alt üst 4er tane vardı.
Şimdi 21 aylık, azı dişleri yalnızca üstten geliyor. Çok zor gerçekten. Bir de bunun köpek dişi var😞😞
Bizimde 4 alt 4 üst vardı şimdi azı beklerken köpek dışı gelmiş çok zor yaa çocuk içinde anneler içinde çok zor dis donemi
Azilar çıkıyor köpek dişinden önce
Bizim azilar beyazdı bende azı sanıyordum cikcak köpek cam kırığı gibi parlıyor patlıyor
Bızımde önce köpek dışı çıktı en son azılar patladı canım bebeğe göre degısıyor galıba
Yoo genelde kopek disler daha once cikar nadir bazi cocuklarda karisik cikiyo
Kızımda köpekler en sona kalmıştı o yüzden sasirdim
Evet o da normal bu da normal takilma korkma
Once kopek disleri en son azilar patliyor ama herkeste siralama ayni olmayabiliyor.
Ya patlaması da bisey değilde asr huysuz yaaa
Benim kızlarım azilari önce çıkardılar. En son köpek dişleri çıktı.
Anladim canim teşekkür ederim
Oğlumun 8 disi vardı şimdi azilar çıkıyor. Anamdan emdigim süt burnumdan geldi. 15 aylık
Biz 11 ayli kopek dis8 geliyor biri çıkmak üzre biri de yine bembeyaz olmuş delecek olduğu yer belli olmus
Önce ön azılar çıktı sonra köpek dişleri en sonda arka azılar çıktı.
Anladim canm teşekkür ederim
1,477,693 soru
24,187,148 cevap
336,711 kullanıcı