Bugün eşimin yakın arkadaşı geldi bize. Neyse öyle sohbet ediyorduk.Konu evliliğin ilk zamanlarındaki tartışmaya geldi. Biz de ilk zamanlar ailesi yüzünden çok tartıştık. Bunu anlattık eşimle. Ben dedim ki 1haftalık evli insan haftada 4 kez çagırılır mı, ben eve nasıl alışacagım dedim.Eşimin annesi yok balık yaptım, yok bunu yaptım, hadi yarın kahvaltıya gelin diye diye ilk 4 ay yemin ederim bu çagırmalar undan panik atak oldum. Bunu arkadaşına anlattım. Bana hak verdi. Eşimde ben 34 yaşıma kadar orada yaşadım. Başlarda alışamadım dedi. Ben hiç gitmeyelim demiyorum dedim. Gidelim ama haftada 2 3 kez bana çok geliyor ve uzun saatler kalıyoruz, eşim yalnız bırakıyor beni 5 6 saat kardeşiyle takılıyor ayrı odada.
Kizlar şimdi kaynanam hep emrivaki yapar. Akşam yemek, yarın kahvaltıya gelin diye. Sabahın köründe 7de falan kalkar gideriz. 3 4ten önce salmaz. Kocası oglu falan da var. Sormak istedigi eşim artık bana baskı yapmayacağını söyledi. Annesi emrivaki ye devam eder mi acaba? Annesinin emrivakileri çok bunalttı. Sürekli bi bahane ile çagırıyor.