+1 oy
749 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Benim 4 tane cocugum var ikisi ilk esimde suan yurt disindalar tek hayalim 4 tane yavrumla birde sadece ben bir hayat kurmak Rabbim nasip eder inşallah ❤️

35 Cevaplar

0 oy
(714 puan) tarafından
Hamileyim rabbim sağlıkla zamaninda kucağıma almayı nasip etsin bana anne desin o günleri rabbim görmeyi nasip etsin inşallah 
-Reklam-
0 oy
(83 puan) tarafından
TEMİZ BİR DÜNYA 

neden dersen arkadaşlarımla geçti hatta bunun konusu yani artık herkes o kadar kötü ki keşke dünyada yalan iftira vicdansızlık merhametsizlik taciz tecavüz hayvana kadına çocuğa şiddet vb. şeyler keşke olmasa 
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Buyuk bahceli bi ev istiyorum kimsenin karismadigi gelenin gidenin fazla olmayacagi herkesten uzakta cocuklarim esimde yasayacagim hizurlu bi yer .tabi bide su koronadan kurtulmak eski gunleri özledim dogrusu 
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Oğluma bir kardeş verebilmek hayalim. Tekrar anne olmak inşallah ❤️
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Allah kavuştursun canım 
0 oy
tarafından
Rabbim kavuştursun canım senin kadar olmasa da bende şuanda sıla hasreti çekiyorum. Rabbım yavrularının iyi günlerini göstersin. O kadar çok ki hayalim Rabbım hakkında hayırlısını versin diyorum başta ama artık eşim tarafından değer görmek istiyorum dediğimi duysun anlasın istiyorum. Haksızlığa bir son versin istiyorum. 
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Zayıflamakk çok zayıflamakk
0 oy
(2,520 puan) tarafından

Kaynanam la altlı üstlü oturuyoruz tek hayalim onlardan uzak olmak :D

0 oy
tarafından
Yeniden hayal kurmak istiyorum
0 oy
tarafından
Rabbim seni bi an önce yavrularına kavuştursun.Benim hayalim çocuklarımla ve eşimle önce umreyr gitmek sonra hacca gitmek.
0 oy
(45,021 puan) tarafından

Biz evimiz olması kendimize ait:ermm:

0 oy
(504 puan) tarafından
Evet hayalim var biraz param olsa yetim bir kız çocuğu alip bakip büyütmek bir tane evladim var bir tane de kimsesiz birine bakmak allah yolunda büyütmek istiyorum 
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Arabam olsun çok istiyordum geçen hafta eşim aldı çok mutluyum Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah 
0 oy
(853 puan) tarafından
Oglusum sabahin köründe uyanmasinda 11 lere kadar uyumak istyrm 

İlgili sorular

0 oy
51 cevap 1,673 göst.
0 oy
45 cevap 932 göst.
11 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Aysenr42 (344 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,079 göst.
+2 oy