0 oy
256 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,039 puan) tarafından
2 haftadır diyet yapıyorum ilk defa bu kadar hızlı kilo veriyorum hadi hayırlısı :) 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hızlı kilo verimi çok zararlı kuzu diyetisyen e başvurdun mu 
(2,039 puan) tarafından
Fatsecret diye bi uygulama var onu indirip yediğim herşeyin kalorisini hesaplıyorum birde akşam 8 den sonra hicbirsey yemiyorum bu kadar :)
tarafından
Kalori hesabı olunca noluyo gı yine aynı şeye geliyor
(472 puan) tarafından
Bu arada o uygulamayı bende indirdim.  Ama cahilim kalori den pek anlayamıyorum.
(2,039 puan) tarafından
Neyi ne kadar yemen gerektiğini anlıyorsun canım neyin kalorisi daha düşük hangisi fazla her yediğini yazdığın için az mı yemişsin cokmu görmüş oluyorsun birde instagram gibi bir program ama kilo uzrine bir sürü kullanıcı var onlar tabaklarinin ogunlerinin fotolarını paylaşıyorlar eski yeni hallerini filan paylaşıyorlar iyice gaza geliyorsun :)
(2,039 puan) tarafından
Rana çok basit bir uygulama aslında biraz karıştırınca elin alışıyor
-Reklam-
0 oy
(963 puan) tarafından
Neler yapiyosun canimm :)
(2,039 puan) tarafından
Kalori takibi yapıyorum herseyden az az da olsa yiyorum birde akşam 8 den sonra hiç birşey yemiyorum bu kadar :)
0 oy
(472 puan) tarafından
Bizimle paylaş haziran sonu köye giderim kilo vermem lazım ne desen harfiyen yapacuk bacuum 
(2,039 puan) tarafından
Herseyden az da olsa yiyorum canım sadece yediklerimin kalorisini hesaplıyorum birde akşam 8 den sonra kesinlikle bir kraker dahi olsa yemiyorum bol su tabiki
0 oy
(1,691 puan) tarafından
ay nasil yaptin ve kac kilodan dustu bende acil vermem gerek
(2,039 puan) tarafından
2 hafta önce 82.5 kiloydum bu sabah 78.8 çıktım kalori hesabıyla herseyden az da olsa yiyorum 2 ana bir ara öğün yapıyorum akşam 8 den sonra hiç birşey yemiyorum bu kadar :)
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Neler yaptgini anlat kiz
(2,718 puan) tarafından
Hangi uygulamayi kullaniyosun kaloride
(2,039 puan) tarafından
Fatsecret adı başka kullanicilarda var yemeklerini tabaklarini filan paylasabiliyorsun kilo boy vs. giriyorsun alman gereken kaloriyi de hesaplıyor
(2,718 puan) tarafından
Ucretli uygulamami canm tesekkurler
(2,039 puan) tarafından
Yok kuzum ücretli değil internet bağlantısı istiyor sadece ha içinde ücretli diyet önerileri var ama ben kullanmadım
(2,718 puan) tarafından
Saol
kuzum

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 249 göst.
0 oy
8 cevap 513 göst.
0 oy
6 cevap 409 göst.
0 oy
5 cevap 321 göst.
10 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,843 soru

24,117,083 cevap

333,288 kullanıcı

...