0 oy
114 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (568 puan) tarafından
Arkadaşlar sağlık ocağı hemşiremiz bize bebivita verdi nasıl kullanan var mı

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben kullandım bir yan etkisini göremedim ama anne sütüne geçtim artık. Yalnız kaç numara aldın bilmiyorum ben yenidoğan için 1 numara aldım ama galiba diğer numaralarında glukoz var emin değilim yalnız içeriğini okursun...
(568 puan) tarafından
Aynen 1 numara canım
tarafından
Tamam o zaman bende kullandım pek bir yan etkisini göremedim belki gaz yapar o kadar... Hipp'in zaten Bebivita, ama genelde Bebelac tavsiye ediyorlar burda.
(568 puan) tarafından
Bı deneyim icmezse vermem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım o hiç önerilen bir marka değil. Yurtdışında bile toplatılmış. Benim bebeğim hiç içmedi bile komple attım. Fiyat yönünden bebelacta neredeyse aynı onu al daha iyi
(568 puan) tarafından
Aptamil verioz biz de sağlık ocağı verdi bugün bunu
0 oy
tarafından
Oglum 2 yaşında ozamandan bellli veriyorum maşallah diyeyeyim oyle yatal dosek bir hastalığı olmadı yada ates icinde olmadi hep sağlıklı oglum degerleri falan cok iyi yani.. 

Illaki hepside var bana gore bunu sadece baska bir marka bilindik marka olmadığı icin  uygun fiyatta neyin icerigini tam biliyoruz ki.. 

Muhendis oglundan ınstragram sayfasindna bakabilirsin adam tum.herseyin icerigine bakıyor...  
(568 puan) tarafından
Canım verdim ama tadını sevmedi bizim küçük hanım mecbur yine Aptamil aldik

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 300 göst.
24 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BetusMoms (4,384 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 806 göst.
1 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 313 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Merveruzgar (1,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,270 göst.
6 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ipek_V (86 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,969 soru

24,105,329 cevap