0 oy
248 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,943 puan) tarafından
Kızlar ben Aptamil kullandım ama bebeğime kabızlık yaptı daha sonra Bebelac Gold kullandım ama bebeğim saat başı acıkıyor 3 ölçü vermeme rağmen eşim şimdi nöbetçi eczaneye gitti ama mama kalmamış. Mecburen BİM'deki babivita marka mamayı alacağım dedi. Ama ben de bebelac goldu doyurmadığı için değiştirmek istiyordum. Bu mama nasıl sizce kabızlık veya gaz yapıyor mu Ve doyuruculuğu nasıl. Kilo alımını etkiler mi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Biz 3 ay kullandık cok gaz yaptı kabızlık yaptı anlatamam gazdan dolayı neelr cektm. Tecrübesiz olduğum için mamadan kaynaklı olduğu aklıma gelmedi. Hastaneye gittik doktor mama değiştiren dedi Bebelac aldm anında normale döndü bebeğim. Kısacası iyi değil bim maması 
(3,943 puan) tarafından
Bende  Bebelac gold kullanıyorum şuan ama sanki bebeğimin kilosu hep aynı gibi ve çok çabuk acıkıyor gibi
tarafından
Hah sana da şunu söyliym. Bebeğim bebevitadan dolayı baya Bi kilo aldı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende merak ediyorum kullanan var mı 
0 oy
tarafından
Aşırı iyi bir mama pahalı mama ya taş çıkarır çok memnunum ben kilo yaptı asla gaz şikayeti olmadı zaten ünlü bir marka hippinn ürünüymus almanyada çok satılan markaymis ben çok memnunum 
0 oy
tarafından
Ben hipp kullanıyorum ama kuzenim Almanyada  kolik bebeği vardı. Ebe bebivita önermiş, çok memnunlar. Hala kullanıyorlar ama mama bebekten bebeğe değişen bir olay bence. 
0 oy
(1,242 puan) tarafından
Bebivita hem kilo yapıyor hemde aşırı gaz 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 6,575 göst.
17 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Ecem'in Annesi ☺️♥️ (3,113 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 167 göst.
23 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Serpil Kubis (427 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,033 göst.
18 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Masal1634 (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 715 göst.
1 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,449,236 soru

23,801,741 cevap