0 oy
378 göst.
Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından
Kızlar ben buraya daha öncede yazmıştım anksiyete panik atak OKB hepsini bir arada yaşıyorum ve tabi zorlu gebelik süreci .biraz yediğim içtiğim şeylerden korkuyodum hani zehirler dokunurmu diye.Dogum dağıtmak için eşimin teyzesinin kızı kurabiye yapacakmış su süslü paketli kurabiyeler oluyor ya işte üç ay önceden bile hazirlaniyormus daha önce kendi yigeninede yapmış . Baştan beri biliyodum yapacaginida pek istemiyodum .su sıralar rahatsızlığım çok arttı herşeye takılıyorum .bugün içime bunun skintisi düştü yapsın istemiyorum biri yese birine bişey olsa zehirlese diye içime kurt düştü belki size saçma gelebilir ama benim rahatsızlığm bu .eşime söyledim yapmadiysa söyleyelim yapmasin dedim hani tamam belki bişey olmuyordur ama içim rahat eder böyle dedim oda bana kızdı sen sevinecegin yerde ne düşünüyorsun bunlar bozulmuyor bişey olmaz falan filan .ne var yani yapmadiysa söylesek nolur ben gerçekten çok takılıyorum bu duruma sizce napayım 

7 Cevaplar

0 oy
(1,782 puan) tarafından
Kuzum onları yiyen zaten zehirlenmeyi hak ediyordur merak etme onlar saklanmak için var yemek için değil sen yeme yeter zehirlenenin suçu yapanda ve kendisinde emin ol kimse de açıp yemez. Ha parayla yapıyorsa vaz geçtim de. Parasızsa yapsın ayıp olur olmadı sadece onun tanıdınlarına verirsin gerisini atarsın
(72 puan) tarafından
Parasız yapıyor sağolsun niyeti çok güzel evet saklanmak için de diyorum ya bir çocuk yese bişey olmaz diyolar ama içim rahat etmiyoki
-Reklam-
0 oy
(4,846 puan) tarafından
Ilac kullandın mı 
(72 puan) tarafından
Eskiden kullanıyodum gebelikte bıraktım iki üç gün önce çok hafif dozda suruba başladım inşallah etkisi olur
(4,846 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun inşallah
(72 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun saolun
0 oy
(940 puan) tarafından
Tedavi goruyir musun tedaviye ihtiyacın var 
(72 puan) tarafından
Bunun bende farkındayım malesef :( şurup şeklinde ilaca başladım iki gün önce insallah faydası olur
(940 puan) tarafından
Olur ınsaallh canım kendine böyle yapma kısının en büyük düşmanı kendisidir kendini bırakma
Herkesde vardır bu mesela bebegim olduktan sonra sanki eşimi bebeğimi kaybedecek diye düşünürüm ara ara ama bir bıraksam kendimi şeytan da verir vesveseyi kafayı yerdim bırak bebeğine odaklan
Herkestlde var bu sende sadece fazla
(72 puan) tarafından
Doğru diyorsun inşallah geçer teşekkür ederim
0 oy
(2,079 puan) tarafından
Psikoloğa git.
(72 puan) tarafından
İlaca başladım iki gündür zaten bakalım inşallah işe yarar
(2,079 puan) tarafından
Benim iki ablamda da anksiyete ve panik atak var ikiside psikologa gitti ve internetten telkin videoları izleyerek yendi.
(72 puan) tarafından
İnşallah bende de geçer teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Bu şey gibi mi mesela ben dışarı çıksam felaket senaryoları aklımdan geçer ya araba patlasa ya yoldan çıksa ya biri gelip bize çarpsa ya deprem olsa ev yıkılsa şimdi bıçak bana batsa ya gaz kaçar da ev havaya uçar sa 

Petrole gidiyoruz ya petrol patlasa ya ben içindeyken araba yansa hep böyle yim delircem
(72 puan) tarafından
Aynen öyle bişey herşeyi düşünüyorum ister istemez daha doğrusu her kötü şeyi düşünüyorum sanırım
tarafından
Bende öyle olmaya başladım hastamiyim:(
(72 puan) tarafından
Ya :)) direk öyle düşünme hasta filan deilsinizdir yani ilerletirseniz bu durumu olursunuz ama aklınızdan silin güzelel şeyler dusunebiliyorken dusunun
tarafından
Çocuklarıma bsiey olacak korkusu
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Ben de aynıyım. Okb'si olmayan insanlara çok özeniyorum. Benim kafamın içi doldu taştı. Acaba OKB'siz hayat nasıldır çok merak ediyorum. Psikoloğa gittim ama memlekete gitmek zorunda kaldık yarım kaldı. Bir defa psikiyatriye gittim kadın odun gibiydi. Bir poşet ilaç verdi ilk geceden mahvoldum çok fenaydı kabus gibi. Bir daha gitsem mi diyorum ne yapacağım bilmiyorum. Seni o kadar iyi anlıyorum ki
(72 puan) tarafından
Gerçekten çok zor bir hastalık birde panik atak geçmişim var yani hayat cidden çok zor geliuor.daha da ilerlemeden ne yapabiliyorsaniz yapın bence doktira da gidin terapi de alın inşallah atlatırız bu hastalığı
(2,493 puan) tarafından
İnşallah gerçekten çok zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Siz ilaç kullandınız mı?
(72 puan) tarafından
Önceden ilaç kullanıyodum gebelikte bıraktım şimdi 35. Haftadayim çok kötü olduğum için pasiflora suruba basladim ama onuda son on güne kadar bırakmam gerekiyormuş
(2,493 puan) tarafından
Nasıl etki ediyor peki bu ilaç?
(72 puan) tarafından
Başlayalı çok olmadı ama sanki bir tık rahatladım yani en azından durduk yere aşırı heyecan çarpıntm olmuyor
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Vesveseye ne kadar ehemmiyet verir onu ne kadar dinlerseniz o kadar artar. Namaz ve kuranla meşgul olun şifanız ordadır Allahın izniyle 
(72 puan) tarafından
İnanın namazlarrmi Rabbim kabul ettikçe düzenli kılıyorum kuran da okuyorum şükür ki onlar var biraz daha beni rajatlatiyor

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 393 göst.
19 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (675 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 258 göst.
21 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kelebek6161 (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 356 göst.
28 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hiranurmiranalp. (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 217 göst.
29 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,304 soru

24,042,747 cevap

329,200 kullanıcı

...