0 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde (70 puan) tarafından

Ya kızlar ben kafayı mı yedim ne olur bana yardımcı olun ben normalde çok düşünüyorum sürekli tekrar eden şeyleri düşünüyorum Bir de benimki hissediliyor anlaşılıyor yani yani ben bu zamana kadar kimsenin ne düşündüğünü anlayamadım niye benimki anlaşılıyor ya kafayı mı yedim kafayı yiyeceğim ya mesela iş yerinde arka tarafa köşeye geçtim oturuyorum bir sağa bir sola bakıyorum  böyle karşıya doğru baktım böyle bir rahatlama hissi geldi neyse patron geldi çöpü döküyordu ama kendisi içerideydi içeriden geldi karşıya doğru baktım demiştim ya böyle rahatlaması geldi patron geldi çöpü döktü tam içeri gidecekken benim baktığım yere doğru baktı böyle hani ima edermiş gibi bana yani bunu nasıl anlayabiliyorlar yani benim oraya baktığımı anladı o da oraya bakıyor içerideydi ama nasıl benim oraya baktığımı anlıyor kafayı mı yedim ya

5 Cevaplar

+3 oy
(14,758 puan) tarafından

Postların tetikleyici olabilecek nitelikte, cidden bir hastaneye yatmak için rehabilitasyon merkezine uğramak için ne bekliyorsun bilmiyorum. Akıl sağlığını yitireceksin bunun şakası yok 

(70 puan) tarafından

Doğru diyorsun haklısın kafayı yemiş durumdayım insanlara böyle komik bakıp gülme krizlerine giriyorum böyle bir iyiyim Bir kötüyüm yalnızlıktan zaten bunaldım hele bir de böyle sabah kalkınca sağıma soluma bakıyorum bomboş kimse yok en çok o şekilde canım yanıyor annem babam var ama onların yanına gidemiyorum bu hastalığımdan dolayı kötü şeyler düşünüyorum babama karşı anneme karşı huzurlu yatamıyorum böyle rahat edemiyorum rahat etmek istiyorum ama rahat olamıyorum kendimi çok bir şey görüyorum normalde dönemiyorum kafayı yiyeceğim babamdan huylanıyorum babam da bir sorun yok ama ben kendim babamdan huylanıyorum bir de çok düşünüyorum düşündüğüm zaman hissediliyor babam da böyle etkileniyor artık böyle çıldıracağım ne yana gideceğimi şaşırdım yolda yürürken öyle bir ortamdayken öyle insanlara karşı böyle istekli bakmalar ben bittim çalışırken öyle bir zorluk çekiyorum ki sanki böyle zorla çalıştırılmış gibi hissediyorum çalışırken tribe giriyorum çalışmak bize göre değilmiş diyorum çünkü bizim aile genetik yani çalışmaz çalışan yok yani doğru düzgün

(14,758 puan) tarafından

Anlattığın şeyler normal değil. İlerleyecek daha fazla Ayfer kesinlikle destek alman lazım temelde olan çözülmeli

(9,000 puan) tarafından

yani destek almak icin neyi bekliosunki . zaten kimin kimsen yokmus anne baban da yani a gtmiosan git yat hastanede tedavi ol en azindan iyilesme ihtimalin ilur. daha nekadar kotu olabilirki. hastanede daha kotu olur diyirlar diyisunda daha ne olabilir. komple kafayi kirmak olur.hastane zaten bu duruma dusmemek icin var.

bu arada bazen bende aklimdan bisey gecirirm ic sesime derim ulan ya karsimdaki zihin okuosa anladimi acaba dusuncemi diye panik olurum. genelde minibuste otobuste falan bos bos durdugum yerlerde.

😂😂sonra derim ma.lmisin nesin kizim ole teknolji gelistimi uzaylimi millet dusunce okusun slak salk dusunme der kendi kendimle dalga gecerim

(70 puan) tarafından

Bende öyle düşünüyorum ama benimki hissediliyor çünkü insanların bakış açısından alıyorum bunu neden bende öyle benim içimde uzaylimi var

(9,000 puan) tarafından

senin psklijik sorunlarin var tedavilik o yuzdrn sana ole glio benim can sikintsindan hayal kurmk gibi bisey yani

-Reklam-
+1 oy
(18,799 puan) tarafından

Çıkınca hâlâ bakmaya devam ettiysen görmüştür veya bir anlık oraya bakmıştır kendini korkutma 

0 oy
(5,034 puan) tarafından

Arada çapraz cam falan vardır seni görebildiği veya sen hemen görmüyor sanıyorsundur boyundan dolayı falan ama o seni bikaç adım öncesi görmeye başlamıştır.

0 oy
(5,611 puan) tarafından

Sen ayfer misin

tarafından

Bnde merak içindeyim Ayfer Ayfer diyorlardı 

0 oy
(30,065 puan) tarafından

Fazla paraonaya sin yani duruk yere bu detaylari dusunup takilman mantiksiz baska islerle ugras kafani verme böyle şeylere 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 354 göst.
28 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hiranurmiranalp. (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 216 göst.
29 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde 175766 (373 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 747 göst.
24 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Arzu asel (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 886 göst.

Kategoriler

1,465,711 soru

24,020,087 cevap

328,187 kullanıcı