0 oy
317 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bugün görüştüm arkadaşlar sormak istediğiniz soeular varsa anladığım kadarıyla size cevaplayabilirim bana çok iyi geldi 

6 Cevaplar

0 oy
(163,312 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
gergon olduklari zaman ne yapmaliyiz 
tarafından
Anladım ben sevdos sende sağol
(45,021 puan) tarafından
.valla bilgiler harika
tarafından
Gerçekten mi??;***
(45,021 puan) tarafından
Gerçekten sjssjjsjs
tarafından
Haahaa bana iyi geldi doktor valla anladigim şeyleri daha iyi anladım
-Reklam-
0 oy
(668 puan) tarafından
Bebeğime bir daha kez bağırdım zaten ağlıyordu daha da ağladı. Şimdi ne zaman ona baksam bunu unutmadigini düşünüyorum ve kendimi kötü hissediyorum. Bebeğim bundan nasıl etkilendi? On aylik
tarafından
Annelik zor tabiki olucak okadar canım psikologlar hiç kizmiyor bagirmirmiyor sannma normal bir durum hissetmiştir ama unutur o çocuklara kizmamak aşırı derece yüksek tonla bagirmmak gerekiyor Muş anlamz cunku
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Çocuk icinmi gittin yildiz
tarafından
Evet deryacim;)
(45,021 puan) tarafından
Hımm Anladım canim
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Bende görüştüm 2 kere bir halta da yaramadı parayı bayıldıgımla kaldım kızım arttırarak devam etti. 
(12,026 puan) tarafından
Hayor kız ne tehdidi aksine babasından koruyan benim her seyi oturup güzellikle anlatırım hatta kızmam bile ismine cim ekleyip soylerim o kızdıgımı anlar. Ama Dr diyor ki normal yaparmış bazı cocuklar bir oneride bile bulunmuyor
tarafından
Olsun sen gene güzellikle konusup anlatmaya devam et sevgini göster ona ne söylerse söylesin çocuk ne de olsa aklı olan onunagzina bakıp inanmaz dert etme
(12,026 puan) tarafından
İnanılıyor bacım merak etme
tarafından
Onlar normal değil canım boşver inanmak istiyorlardir fesatlar
(12,026 puan) tarafından
Bencede
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Ne gerek bir rahatsizligi yoksa niye götürüyosun ki sen zaten onun annesi aşcisi doktoru psikologusun
tarafından
Ama bir uzman değilim sonucta her şeyi bilmiyorum nasıl hasta olunca kendimiz tedavi edemiyoruz doktora gidiyoruz buda öyle birşey siz neden rahatsız oldunuz ki bu kada r
(1,850 puan) tarafından
Onunla ögrenceksin herseyi ama yok banane neden rahatsiz olayim ben sadce gerek duymuyorum yani bir rahatsizligi yoksa gerekte yok bence
tarafından
Rahatsızlığı var mı yada normal mi davranislari diye öğrenmek için gittim zaten
0 oy
(534 puan) tarafından
Normalmiymis canım tekrarlaması  ne dedi doktor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 69 göst.
0 oy
0 cevap 65 göst.
0 oy
4 cevap 270 göst.
4 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
6 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,941 cevap

329,227 kullanıcı

...