0 oy
70 göst.
Diğer kategorisinde (89 puan) tarafından
merhaba kızlar 18 ayına yeni girmiş erkek bebeğim var malesef tek başıma büyüttüğüm için ekran maruziyeti çok olmasada oldu çünkü ben başka odaya veya tuvalete vs yanından gidince başka türlü durmayan bir bebeğim var 1 hafta öncesine kadar me ma gibi harfleri bile çıkarmıyodu anne baba gibi kelimeleri bile yoktu tatile gittik tatilde anlamsızda olsa bazı harfleri çıkarmaya başladı son bir iki gündürde emmek isteyince meme diyor net olarak 1 kere anne dediğini duydum sonra söylemedi... dede gibi anlamlı anlamsız söylemeye yeni başladı yani bazen ona   şarkı vs söylerken ağzıma bakıyo dikkatlice çok olmasada internetten araştırdığım kadarıyla otizm belirtileri de var gibi ama içimi rahatlatmak için doktora götürmek istiyorum bildiğiniz anadolu yakasında iyi bir çocuk psikiyatri var mı yada şöyle soriyim tam eminde değilim bu gibi sorunlar için çocuk psikiyatriye mi randevu almalıyım yoksa pedagog yada konuşma ve dil gelişimi bölümüne mü bilemedim yardımcı olursanız çok sevinirim 

1 cevap

0 oy
(163,325 puan) tarafından
psikiyatri olmazki sizinki daha bebek siz pedegog goturun ama cok minik daha normal bemce
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 89 göst.
0 oy
2 cevap 69 göst.
+1 oy
2 cevap 104 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sevgii-iyilestirir-8 (225 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
22 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Rabia... (566 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,388 soru

24,057,619 cevap

329,987 kullanıcı

...