Evden attı kaynanasigil kocası ceza evinde çalıştığı için 15 gün evde 15 cezaevindeydi bacimda kaynanasigile gitti kalmaya ablamda orda oturuyor ablama gidicem diyince hamile haliyle kışın sokaga atmışlardı ablam orda sahip çıktı annemgile götürmüştü orda kaldı kocası ailesini arayıp ilişkilerini kesmişti eşimle de benlede konuşmayın diye bu olay bizi alt üst etmişti şimdi iste tekrar gitmiş oraya laftan anlamıyor yapma kendini ezdirme diye diye dilimizde tüy bitti abilerimi zor tutuyor annem ben desem hergun stresteym bsy olcak diye ablam orda onların Mahallesi'nde onu zor zabbdediyorlar gidecem onları parçalayacam diye kimse iyi dil kız kardeşim hepimzile alakayı kesti sürekli durum atıyor canım kayinvalidem canım annem diye annemi aramıyor bizi aramıyor beni arada açmam zaten bayramda annemi arayıp ağlamış hepsi engelledi beni diye annemde demedigni birakmadm ablalarina nasl konussunlar seninle demiş haklıyız çünkü özür dilemesi bize küfür etti falan bana da en son sen ablamisinki nasıl anladın demişti çok zoruma gitti engellemstm o zmn ben onu kapıya attikalrinda aklımı yitirmiştim oysaki ağlamaktan helak olmuştum gidecem diye ben yanıma alırım kardeşimi diye biz onun bir saçının teline kiyamazken o bize kıydı uzun oldu kızlar diceksiniz senin kardeşin gurursuz evet gurursuz ama cahil küçük daha 19 yaşında daha tam oturmadı fikirleri anne olacak Allah'ın izniyle beli çocuğu doğduğunda düzelir dua ediyorum Allah'ım aklink başına getir gerçeği görsün diye uzun oldu bayanlar kb