0 oy
564 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,350 puan) tarafından
Evden attı kaynanasigil kocası ceza evinde çalıştığı için 15 gün evde 15 cezaevindeydi bacimda kaynanasigile gitti kalmaya ablamda orda oturuyor ablama gidicem diyince hamile haliyle kışın sokaga atmışlardı ablam orda sahip çıktı annemgile götürmüştü orda kaldı kocası ailesini arayıp ilişkilerini kesmişti eşimle de benlede konuşmayın diye bu olay bizi alt üst etmişti şimdi iste tekrar gitmiş oraya laftan anlamıyor yapma kendini ezdirme diye diye dilimizde tüy bitti abilerimi zor tutuyor annem ben desem hergun stresteym bsy olcak diye ablam orda onların Mahallesi'nde onu zor zabbdediyorlar gidecem onları parçalayacam diye kimse iyi dil kız kardeşim hepimzile alakayı kesti sürekli durum atıyor canım kayinvalidem canım annem diye annemi aramıyor bizi aramıyor beni arada açmam zaten bayramda annemi arayıp ağlamış hepsi engelledi beni diye annemde demedigni birakmadm ablalarina nasl konussunlar seninle demiş haklıyız çünkü özür dilemesi bize küfür etti falan bana da en son sen ablamisinki nasıl anladın demişti çok zoruma gitti engellemstm o zmn ben onu kapıya attikalrinda aklımı yitirmiştim oysaki ağlamaktan helak olmuştum gidecem diye ben yanıma alırım kardeşimi diye biz onun bir saçının teline kiyamazken o bize kıydı uzun oldu kızlar diceksiniz senin kardeşin gurursuz evet gurursuz ama cahil küçük daha 19 yaşında daha tam oturmadı fikirleri anne olacak Allah'ın izniyle beli çocuğu doğduğunda düzelir dua ediyorum Allah'ım aklink başına getir gerçeği görsün diye uzun oldu bayanlar kb

5 Cevaplar

+2 oy
(2,074 puan) tarafından
Şimdi anladığım kadarıyla kardeşinizin iyiliği icin dönmesini istemiyosunuz. Peki neden sildiniz döndü diye? Daha cok sahip çıkmanız gerekir. Ne olursa olsun biz senin aileniz biz senin yanındayız demeniz gerekir. Engel yedigim aileme bi sıkıntısı olduğunda nasil anlatym dimi?

Yalnizlaştırmayin kardeşinizi. Aksine daha cok yanında olun. Biraz kulak arkasi edin olanları. Kiyamamis demek ki yuvasina. Bunun tek adı gurursuzluk degil. Rabbim kimsenin başına vermesin cok zor inan
(2,350 puan) tarafından
Yanındaydık eşiyle ayrılmasını kesinlikle istemiyoruz o kaynanasigilin yaptikalrini görsün istiyoruz
(2,074 puan) tarafından
Görür illa ki görüyordur. Ama bsylerin ilerlemesi için bazen görmezden gelmek de gerekiyo. Belki o da bunu yapiyodur. Demek istediğim de bu. Bunun tek adı gurursuzluk degil. Madem onun iyiliğini istiyosunz yanında olun her kararında. Engellemek iyiligine degil çünkü. Birine ya o ya ben derseniz sizi seçmez..bu her zaman böyledir. Çünkü gerçekten benim iyiligimi istese beni anlardı diye düşünür
(2,350 puan) tarafından
Ben artık umursamıyorum canm bıktım
(2,074 puan) tarafından
Ama umursamalisin. Kardeşin çünkü. Kardeşin arkadaştan farkı bu. Arkadaşını silip.atarsn bi daha da gorusmezsn. Kardeşinle aranda daha farkli bi bag olmasi gerekir. Silip atma git sarıl ben seni anlıyorum yanındayız hep de. Sinirlerin gerilir ama vicdanin rahat olur inan
(2,350 puan) tarafından
Gecmicek canım bunlar gecmicek
-Reklam-
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Haklısınız canım ama sizde de ana babanda da büyük hata var daha 19 anne olacak diyorsunuz nasıl bu kadar ufak evlendirdiniz. 18 de resit oluyorlar diye cocukluk ları gecmiyor ki. 
(2,350 puan) tarafından
Kaçtı canım napsinlar evlenecek dedi seviyorum dedi
(12,026 puan) tarafından
Ah ah cocuk iste cocuk.
0 oy
(969 puan) tarafından
Canim benim ablamlada esiyle ilgili problemleri oldu... bosayacan dedi surekli herseyi bze anlattigi icin bzde soguduk bilendik ama hep bilmiyomus gbi davrandik en son damadin binhareketi oldu babam gtti evlerine biraz bagirmis cagirmis snra ablam bze mesefe koymaya kalkti yani bze kocasini sikayet eden kadina sahip cikinca birden suclu biz olduk ama onu kaybetmemek icin napalm nankorlugunu unuttuk yani bz onun icin duruma el attik kocasi onu cok takmas ama biz onun bosanmasini ayrilmasini istiyomusngbi muamele gorduk biraz elinizi cekin orda sorun yasadignda malesef degerinizi oyle anlayacaktr elinizi cekin ama konusmamaslik yapmayn tabi oda kotu her nenolursa olsum seninle paylasmasini soyle
(2,350 puan) tarafından
O bizi sildi attı alakayı kesti kesincede bizde tepki gösterdik eşiyle ayrılsın demiyoruz ama onların yaptikalrini unutmasn istiyoruz
(969 puan) tarafından
Anliyorum canim bizde oyle olduk hergun bosanacam birakip gelecem diyordu biz suclu olduk..  bu olaylarin ustune yine kavga ettk cnku hala sikayet eder bende kizdim sen cekmek istiyorsun cek dedim. Gecen gunde gozu korksun diye birakip annemde kalacakmis biraz bende olmz babam bida seni gondermez onangore dusun gel dedm gelmedi kafalari hc calismiyor bunlarin
(2,350 puan) tarafından
Kafa yok akıl yok canm
(969 puan) tarafından
Allah sabir versin senin ki gene kucukmus bizimki 27 yasindada ne oluyor gerci...
0 oy
tarafından
Kendinde diyorsun cahil daha 19 yaşında diye .. emgelleyince kızınca ağzınıza geleni söyleyince kusunce o kıza  en büyük kötülüğü siz yapuyrisunuz sen ablasisnin onu yaoniz bırakmam gerekiyor farkında değil misin o kaynanasını sevdiğinden değil yalnızlığından tutunmuş on ayakniz bırakmayın sonra çok pişman olursunuz onun yerine koyun kendinizi
(2,350 puan) tarafından
Yalnızlık değil canm yanlız degildi
tarafından
Onun aklında ne var ne yok bilemezsin kuzum . Ne amaçla böyle davranıyor hiç bilemezsin sen ne olursa olsun onunla arana mesafe koyma.ne kadar hata yaparda yapsın lütfen onun yanında ol kendini kimsesiz  hissetmesin çok yanlış adımlar atar çok yanlış kararlar verir sonra ...
0 oy
tarafından
Gurursuz değil canım .cahiik bu..bazı insanlar yaptığı yaşadığı şeylerden ders çıkarır.bazilari.ise defalarca aynı yerden kazık yemesi gerekir ders çıkarması için.belliki.kardesin de onlardan..ne olursa.olsun evli ve.kocasi var..umarım düzelmişti.ayni.sorunlar olmaz.hamile.diyosun bence daha çok yanında olun ki.karsi taraf yanlız diyip ezmesin daha çok...bisiy yaşamamış ki.her şey ona.duzelir geliyo geçti saniyo..ablalar her şekilde yanında olur..kendin diyosun.kucuk.diye..birak yaşasın görsün..on kere gelsin ağlasın gitsin hayat böyle ogreniliyo..

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 192 göst.
0 oy
7 cevap 327 göst.
9 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Yildizsumeyye (1,113 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 200 göst.
23 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3mhnads (2,097 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,174 göst.
5 Haziran 2022 Diğer kategorisinde gllshbsk (51 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,780 soru

24,115,811 cevap

333,221 kullanıcı

...