+1 oy
189 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,418 puan) tarafından

Kızlar bu gaz bizi bitirdi 28 günlüğüz 1 haftadır bittik,

Sabah akşam 15 er damla kullanıyorz( doktor on damla dedi ama ben 15 damlaya çıkardım) zararı olur mu ki???

,gaz masajı yapıyorum, acı elma yağı arada topuğuna kullanıyorum, lavanta yağı kullanıyorum, 9 aydır acı ve gaz yapıcı şeyler yemedim, karnına bazen sıcak havlu koyuyorum ayağına çorap üstüne patikli tulum giydiriyrm.

Herğün 2 bardak kimyon çayı içiyorum g bardak rezene içiyorum.

Ama hala sabah 5.30 da gaz sançısıyla uyanır, ve akşam uykusuna geçene kdr arada. Bu arada kaykayı 2 kez yapar ve sulu pütürlü yapar

Başka ne önerirsiniz? İlk oğlumda öyleydi ,Allah biliyor sırf gazı için erkek istemiyorm diyordum:) bu da gazlı abisi gibi

4 Cevaplar

+2 oy
(5,001 puan) tarafından

biogaia sabah 5 damla

sab simplex günde 2 kez 15 er damla

nurse harvey günde 3 kez 10 damla. ben doktor tavsiyesi ile böyle kullandım. o yüzden sıkıntı ypk rahat olabilirsin😂

duş ve günlük 5-6 kez gaz masajı 

(1,418 puan) tarafından

Ayy sorma tam olarak benim öyle bebek kusuyor çok, bebeğim 4 kilo doğdu ve kilo alımı şuan çok iyi hemşire çok memnum ama sanırım bizim de çok sık kusması ve hıçkırması bunun göstergesi olabilir.

Bayram sonrası bakalım bizim randevumuz var konuşacağm

(6,584 puan) tarafından

Benim bildiğim bana doğru da gelen bebekler her istediğinde memeyi vermek

(9,080 puan) tarafından

kilo alimi vok fazla olunca iste her istediginde meme vermemek su mu verekekrek kandirmak amacimizdi. reflu kilo ile ve fazla beslenmek ile tetikleniyor gaz ve koligi arttiriyor. bebek vok emdiginicin kusuyo kusunca midesi yanio midesi yaninca aglama krizi sakinlesmek icin yine meme istio . emince tekrar fiskiraratk kusuo midesi yanio. bu boyle kisir dongu seklinde gidio reflulu bebekde . bebegin istemesine gerek kalmio zaten mecbur emzirmek zorunda kaliyirsun zirt birt agladigi sakinlesmek istedigi icin. o. dakkada bir memede yani bebek.

amacimiz aradaki saat araligini acmakti. ben ek gida zamani bile tek ogun yedirebildim sadece 22 aylikdi dusun tek ogun corba yerdi onun harici ful meme . meme emmedigi bir vakit hemen tikiveirirdim corbayi agzina. yiksa 24 saat meme emerdi.  on ay kadar surdu reflu durumu sinra azalarak gecti 14. ayda bitti. 

(6,584 puan) tarafından

Benimki de çok kusardı beşinci ayda bir anda kesildi. Sizin uzun sürmüş

(1,418 puan) tarafından

Casperiya evet evet bizim de 1 hafta oldu gaz kusma birlikte oluyor. Yani daha doğrusu fazla kusma gaz masajı yapınca daha çok oluyor onun dışında yine oluyor ama az oliyord. Bizim bebek de memeli çok seviyor ve uzun kalıyor memede 

-Reklam-
0 oy
(620 puan) tarafından

Ben eczanedeki tüm damlaları almanıydı türküydü hepsini kullandım asla fayda etmedi doktor hepsini 10 15 er gün oaşrak tek tek iki iki denedim asla ama asla yani en donunda instagramda clinikid diye birşey gördüm onu aldım ve o kadar rahatladımki ayagının altına sürüyorum anında pat pt sesler 

(1,418 puan) tarafından

Halla halla bakayım ona bir, her eczanede var mıdır? Damla mıdır?

Bir arkadaş kefir içtim tamamen gaz bitti demişti..

Seninkine bakayım bir

(620 puan) tarafından

Trendyoldadalan var canım masaj yagı şuan 1 yaşına girdi bazen çok aglar karnına falan dürerim ayak bileklerine topuklarına anında yapıyor kabız oldugunda bile çok ie yrıyor ayrıca o acı elma ygunı hiç kimse tavsiye etmiyor nasıl cesaretle kullanıyosun bacım yorumları çok iyi değil 

https://ty.gl/p274ef7evcrk3

(1,418 puan) tarafından

Acı elma yağını bir damla ile topuğuna msj yaptım şuana kdr 5 kez filan yaptım, bana 3 hemşire önerdi, 2  sağlık ocağı ebem ve hastane hemşiresi.

Fazla kullanımda ve devamlı kullanımda sinirsel olarak zarar verebiliyormuş

Ben çok ağladığı zaman dayanamayıp sürüp msj yaptm

0 oy
(8,792 puan) tarafından

Clinikid masaj yağını herkese tavsiye ediyorum çokta rahat uyutuyormus

(1,418 puan) tarafından

Halla halla yukarda arkadaşın biri de yazmış clinikidi.

Ya uyku sorunu yok ama gaz sorunu aşırı var .

İnşallah sipariş vereyim, yorumlara baktım herkes çok iyi bahsetmiş

(8,792 puan) tarafından

Eczaneden al 

0 oy
(11,226 puan) tarafından

Büyük oğluma zinco ve metsil dönüşümlü veriyodum aşırı gazliydi onlar azda olsa iyi geliyorum. Küçüge bunlar iyi gelmedi nurse harwes kullamdik o çok iyi gelmişti uykuya geçişi de kolay oluyordu. Bende 2 kolik erko bebek anası olarak bunlar ilk doğduklarından beri cektiriyo anlarına diyorum 🤭🤣

(1,418 puan) tarafından

Ayy cidden öylej hani derler ilk çocuk ne kdr  zorba 2. Daha kolay daha uslu oluyor derler..

İlk oğlum 5 buçuk yaşında düşün o kadar ki çocuk istemiyorum diyordum ya erkek ve gazlı olursa diye hep kaçtım sonunda olda ve gerçekten erko ve gazlı:(( yani cidden gaz resmen benim sınavım oldu:)) biz erko anaları nasıl günahızzzzzz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 209 göst.
7 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Gmzckmk (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,132 göst.
23 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 578 göst.
9 Temmuz 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Balkızın annesi (758 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 270 göst.
28 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Miracefem34 (1,020 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,563 soru

24,112,736 cevap

333,056 kullanıcı

...