0 oy
439 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (388 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Evim 1+1kirada oturuyorum çok küçük bir ev ve o kadar rutubetliki verdiğimiz para 700tl bugün boya yaptık 4 5 kat üst üste boya vurduk o derece rutubetli odaları değiştik yatak odami mecbur büyük odaya aldım oturma odasını da küçük odaya malesed 2 tekli koltuğum girmedi onları mutfağa almayı düşünüyorum yatak odami neden büyük odaya aldım çünkü küçük oda çok rutubetliydi benimde 2 aylık oğlum var beşiği bile sigmiyodu odaya mecbur oraya taşıdım ama kizlar taşırken yatak odası takımı olan elbise dolabım paramparça oldu eşim söküp taşıyınca hepsi üst üste düşüp paramparça oldu o kadar üzüldüm ki şimdi bu elbiseler 2 3 gün ortalıkta dolanicak eşim yeni bir tane alana kadar oğluma da bugün hiç yetemedim ay nerden bulastim ya yeni bir eve de çıkamıyoruz çünkü eşimin iş yeri tam evin karşısında bu yakınlarda da kiralık ev yok evim bitince mutalaka foto aticam

3 Cevaplar

0 oy
(9,611 puan) tarafından

Tövbe bismillah uyku sersemligiyle ölü evi temizledim diye okudum basligi ya :dizzy:

(388 puan) tarafından
Evet ya o kadar istiyorum ki bu evden çıkmak sonuçta paramı veriyorum ama işte berbat ya
(2,173 puan) tarafından
Ölü evi diye okudum bende bian durakladim gece gece :))
(388 puan) tarafından
Ozmn değiştireyim başlığı millet gece gece korkmasin ahahahha
(2,173 puan) tarafından
Bencede :)
(9,611 puan) tarafından
Rabbim daha iyilerini nasip eder inşallah canim ❤

İyi yapmışsın başlığı değiştirmekle çünkü belli ki kimsenin durumu iyi değil hepimiz yanlış okuyoruz ☺☺
-Reklam-
0 oy
(8,485 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım biz 2+1 e sigamiyoruz valla helal olsun rabbim geniş evlerde ev sahibi olmayı nasip etsin inşallah sana da bana da 
(388 puan) tarafından
Amiiiinnn Allah razı olsun kuzum inanki sigmiyoruz olmuyor eşyalarım da çok eee çeyizlik yorgan döşeklerimde var 1 tane balkonum var onuda depo haline getirmisim kullanmadığım herşeyi oraya bırakmışım ama olmuyor ya
0 oy
(171 puan) tarafından
Inanki bende öyle anladim ölü evi mi dedim 
(388 puan) tarafından
Puahahahah

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 685 göst.
26 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Tomurcuksss... (986 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 513 göst.
23 Ekim 2025 Aile & Aşk kategorisinde veraaa (1,473 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 416 göst.
21 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Emine S (19,142 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 2,099 göst.
10 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (7,083 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,297 soru

24,399,308 cevap

349,988 kullanıcı

...