0 oy
1,549 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Aradım açmadı tekrar aradım uzun çaldı en son açtı sinirli gibi nerdesin dedim ölçü aliyom diyo hala ölçümü alıyorsun saat 11 olmuş kardeismi bıraktım arkadaşlarına diyo kardeşin yolun ağzında iniyo bilmiyom sanki yakın mesafede ne oldu bisemi lazım diyo yok dedim sonra kapattı mesaj attım niye açmadın diye ölçü aliyom pes ya yazmış resim at o zaman dedim ne cevap ne bişey yazmadı hiç 20 dakika önce whatsapa girmiş çıkmış ne yaptı bilmiyorum bana hiç bişe yazmadı bende cevabını verdim bundan böyle bebek için senle olduğumu unutma beni kendinden fazlasıyla soğuttun defalarca utanmadan video izledin bide inkar ettin ben yine bişe demedim sana istediğin zaman yanasiyodun bana başka kadın olsa seni parcalardi dedim bundan sonra senle karı koca değiliz bunu unutma dedim ben biyere gittiğim zaman benden foto istiyodu ar Arda mesajlar atıyordu resim at nerdesin diye ararrdı bazen tuvalette olurdum niye acmiyon lan diye bagirirdi ben hesap sorunca kimse kılını kipirdatmiyo sanki yabanciyim elin evinde bu saate kadar ölçü alinmicagini bilmicek kadar salakta değilim 

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kız eylem ya senin kocanı dövesim geliyo ya o güzelliğinle sana yaptığına bak ölçüde ölçü ne ölçüymüş arkadaş ***** mı zannediyo seni susayım susayım dedim olmuyor yani nerden buldun bu kocayı ya herşeyini alttan almışsın bunu da alırsın diye ölçü tutturmuş 
tarafından
Kız kötü yorum yazmadım orası yıldızlı çıkmışta m.any.ak dedim ama gerçek manyak anlamında değil
tarafından
Yok kuzum ben zaten bu saatten sonra yapcagimi biliyorum
(2,348 puan) tarafından
+1   fazla  bos bi adam ya tovbe insan sinirlnior
tarafından
Hangi kadın olsa anlar ***** degiliz
tarafından
Aynen rabia.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Saatin 11 inde neyin ölçüsü ki böyle :/ çok saçma geldi bana... 
tarafından
11 aylık evliyim ilk bebegim
(237 puan) tarafından
Dağa çok yenisiniz canım hele bi üç dört seneyi geçin herşey yerini alır veni dediydi dersin şimdi canım cicim dönemleri hamilesin sitres ve sıkıntı yapiyosun birazda alınganlık ama bunlar hep geçicek emin ol ben boşanalım diyordum ya ***** kafam adamı huyunu öğrendim hiç sıkmadım bunalmadım bi yere gider haber verir benim ki bebeğim li konuştum mu bilirim ki alkol alıyor hiç ses etmem ya niye içtim niye sıçtın falan filan demem erkekler yapacağını her türlü yapar ilişkini sağlam temel üzerin e kur ki bebeğin var onu sağlıklı bi şekilde büyüt analı babalı
tarafından
Bu kadar şüphe içinde nasil olacak bak gece 1 de çağrı diye biri aramış telefonunu sessize almış ve şifresini değiştirmiş
(214 puan) tarafından
Allah Allah daha yeni de evlisin çiçeği burnunda ilk bebeğiniz neden bu kadar sorunlu oldu evlilik anlamadım ki canım rabbim yar ve yardımcın olsun canım
(237 puan) tarafından
O zaman eşin bi isler çeviriyor al karşına konuş kaynananla aran iyiyse ona anlat benim kaynanam melek gibidir asla oğlunu savunmaz hep beni savunuyor oğluna öyle kızıyor ki neler söylüyor birde evlilikleri bitiren şey telefonla uğraşmaktır biraz zamana bırak ve eşinin telefonunu gözünün önünde kurcalama iş büyüklere düşerse suçlu olursun karı koca arasında herşey olabilir ihanet olmadığı sürece insallah ihanet değildir
0 oy
(1,963 puan) tarafından
Canim Allah yardimcin olsun. Bebegini düşün eminim cok canin yaniyordur anlamaya calisiyorum seni ama bebeğinde hissediyo herşeyi :( Allah sabir versin güç versin. Eşinede vicdan versin.dogru yoldan sasirmasn 
tarafından
Amin aminnn canim
0 oy
(851 puan) tarafından
Belki de arkadaşlarıyla felan takiliyordur canım şeytana fırsat verme sonuçta emin değilsin 
tarafından
Yavrum arkadaşlarıyla takıldığı zaman bana söylüyor gidiyor daha pazar gitti takılmaya
(851 puan) tarafından
Belki çok takılmasını kizacagin için yapıyordur aklına kötü şeyler getirme canım şeytan vesvese de veriyor olabilir sonuçta emin değilsin
0 oy
(1,062 puan) tarafından
Yani sana göre aldtyormu? Eve geldgnde sorgula bence agzna s.c , valla bende sinirlendim kadina gelince hesap sorulur erkege gelince mesaja bile bakmaz ben olsam o teli kafasinda kirarim 
tarafından
Resim bile atmadi diyorum ya
0 oy
(439 puan) tarafından
Canım görüntülü arasaydın 
tarafından
Resim atmadı telfonu bile açmadı zor açtı ikinciye aradigimda
(439 puan) tarafından
Ben eşim cıktıgında acmıyo ya ardarda mesaj atarım ararım .
Tehdit ederim geldiğinde büyük olay cıkar falan diye camı kapıyı kırarım cocugu alır giderim die oda acar geri döner etrafı gösterir fotograf atar
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Canım senin kocan arkadaşlarıyla görüşüyor bence sen kızarsın diye de bişey demiyor 
tarafından
Arkadaşlarına gidince söylüyor kuzum her pazar sanayide gidiyor takılıp geliyor bişe demiyorum
(2,481 puan) tarafından
Bu bekarkendemi böyle geç giderdi eve
tarafından
Evet bak annesi ariyo yine açmadı
(2,481 puan) tarafından
Yani böyleydide niye kabullendin
tarafından
Ya şimdi başladı önceden geliyodu eve saatinde zaten bekarken beni ilgilendirmez benleyken yaptığına bakarim evine gelen adamdı şimdi öyle değil degisti
(2,481 puan) tarafından
Olur mu öyle sonradan değiştiyse sıkıntı var demek
tarafından
Bak şimdi baktm telefonuna şifresini değiştirmiş bide saat 1 de çağrı diye biri aramış bunu uyurken telefonu sessizde
(2,481 puan) tarafından
Kız olabilir o
tarafından
Whatsapta benle resmi var eşimin ama bilemedim
(2,481 puan) tarafından
Olsun belki biliyor evli olduğunu karşı taraf
0 oy
(4,664 puan) tarafından
Gecenin 11inde ne ölçüsüymüs ya Allah sana sabir versin canim bebegini düsün 
tarafından
Ben ölmek istiyorum cidden yoruldum sorunlardan herşeyden
(4,664 puan) tarafından
Sen herseyden önce bebegini düşun kimse icin ölmeye degmez canim esininde hatasini anlamasi lazim kaynana na söyle oglun böyyle böyle yapiyo diye
tarafından
Kaynanam zaten beni savundu canim
0 oy
(3,186 puan) tarafından

Haydaaa ne  desem bilemedim..

Gözü dışarıda olanların hepsi....... çukurunda boğulsunlar inşallah..
tarafından
Amin köpekler
(3,186 puan) tarafından
Kayınbabanlar falan ne diyorlar bu durumu..iş gözüyle bakmıyorlar heralde.
tarafından
Âmin ecmain inşallah tam vurdumduymaZ
tarafından
Kaynanam aradı kaynanamın yüzüne kapattı gelmiş eve bide bana diyo yemek hazırla adamların yanında ne arayıp duruyonuz diyo
(3,186 puan) tarafından
İlkinde adam gibi konussaydi kimse sıkıştırmazdi..
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Eylul ya cok fevrısın canım. Bu kadar sık bogaz etmek dogru mu sence
tarafından
Telefonu acmiyo canım iki kere aradım annesi şimdi aradai saat kaç ayıp değilmi karin bu halde sen evde yoksun diyo kapatti annesinin yüzüne neyi fevri Allah aşkına bu saatte hangi insan ölçü alır hangi adam karısı arayınca açmaz
(9,920 puan) tarafından
Sımdı sureklı kontrol altındaysa yalana basvuruyo da olabılır ama agır da konusma derım daha yasımız genc bu zamanlarda guzel temel atılmalı kı ılerde yoldaslık daha saglam olsun.Guzellıkle hallolur ınsallah ha tabı esını de savunmuyorum ama daha ılımlı olmaya calıs stres su an senın en buyuk dusmanın
0 oy
tarafından
ALLAH ÇÜRÜTSÜN ARTIK YANİ NE DİYEYİM BEN ONA DAHA OZAMAN GELİNCE AYRILMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLE BAKALIM NE DİYCEK SANA BEM BOŞANMAK İSTİYORUM SENİN YALANLARINLA BAŞ EDEMİYORUM ARTIK BEN DÜZELECEĞİNDE YOK ZATEN HERKES KENDİ YOLUNA DE BAKAYIM NE DİYO 
tarafından
Kız geldi annesi dedi saat kaç yüzüme kapatıyon bide telefnu eylem kizmakta hakli dedi gelmiş diyo adamların yanında zırt pırt ariyonuz diyo bişe utanmadan bana gelmiş yemek hazırla diyo dedim git başımdan beni Kavgaya zorlama oylemi gorcen bu saatten sonra diyo napcan lan dovcenmi dedim görürsün diyo ********
tarafından
UTANMAZLIK EDEPSİZLİK DİZ BOYU BİRDE YEMEK İSTİYO ANLADIN SEN ONU YESİN İŞDE PİS YAAA İNSAN KARIM VAR DER SAAT KAC OLDU DER AL Bİ TANE DE BENDE ŞİMDİ ARADIM NERDESİN SEN DİYE GELİYOM DEDİ BAK ARADAN 15 DK GEÇDİ BENDE MESAJ ATTIM HER GECE SENİ ERKEN GEL DİYE ARAMAKDAN YORULDUM VE SEN BUNUN BİLİNCİNDE OLDUĞUN HALDE EVE GEÇ GELİYO SAN BU DA SENİN AYIBIN DEDİM BİR DAHADA ARAMAM GELİR NASILSA ŞİMDİ ELİ KULAĞINDADIR ALLAH BİZE ONLAR NELER YAPIYORSA RABBİM DE ONLARA YAPSIN BİDE SENİ TEHDİT Mİ EDİYO BAK SEN DEMEK SEN GÖRECEN DİYO ÖYLEMİ ANASINA BİLE ACMIYO TELİ KOKUYOMU KIZZ ANLARDIN ALKOL FALAN ALDIĞINI KOKAR ÇÜNKÜ
tarafından
Kokmadi ama eminim bi *** yedi işine gelince resim atardı açardı teli amin canım amin
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Ya ne guzel kizsin varya yenide evlisiniz zaten bebek heyecani filan en guzel zamanlar yani gazlamiyim diyorum ama yoktum buralarda simdi gordum olani biteni yok video izlemek yok ölçü olayi yok resim atmamak teli acmamak filan. Ben olsam bende şüphelenirdim hemde dibine kadar bide bagirip hakli cikmaya mi calisiyor allah yardimcin olsun kardesim uzme tatli canini fistik gibi hatunsun takma kendine de bebeginede stres yapma dogumuna az vardi zaten bi gecsin su dogum isi o zaman dizginleri alirsin eline verirsin odunu adam edersin. Suan kendini paralama bos yere.
tarafından
Ben zaten dedim bebek için yanındayım bunu unutma bitti senle karı kocalık deidm bunca defa ses etmedim alttan aldım ama bende bıktım eda
(3,146 puan) tarafından
Haklisin canim vallahi zor boyle adamla ugrasmak ama suan bebegini etkiliyor senin ruh halin o yuzden dusunmemeye calis mumkun degil tabi farkindayim ama sen ve bebegin daha onemlisiniz dogumdan sonra eminimki sen onu yola getirirsin.
0 oy
(214 puan) tarafından

WhatsApp ını klonla evden takip et..... (Allah ım ne biçim akıl veriyorum) :dizzy:

tarafından
Onuda yaptım farketti sildi
0 oy
tarafından
Taviz verme sakin 
tarafından
Yok yüzüne bile bakmiyorum
0 oy
(1,293 puan) tarafından

Dilerim hersey tatliya baglanir bi yanlis anlasma vardir 

İlgili sorular

0 oy