Aradım açmadı tekrar aradım uzun çaldı en son açtı sinirli gibi nerdesin dedim ölçü aliyom diyo hala ölçümü alıyorsun saat 11 olmuş kardeismi bıraktım arkadaşlarına diyo kardeşin yolun ağzında iniyo bilmiyom sanki yakın mesafede ne oldu bisemi lazım diyo yok dedim sonra kapattı mesaj attım niye açmadın diye ölçü aliyom pes ya yazmış resim at o zaman dedim ne cevap ne bişey yazmadı hiç 20 dakika önce whatsapa girmiş çıkmış ne yaptı bilmiyorum bana hiç bişe yazmadı bende cevabını verdim bundan böyle bebek için senle olduğumu unutma beni kendinden fazlasıyla soğuttun defalarca utanmadan video izledin bide inkar ettin ben yine bişe demedim sana istediğin zaman yanasiyodun bana başka kadın olsa seni parcalardi dedim bundan sonra senle karı koca değiliz bunu unutma dedim ben biyere gittiğim zaman benden foto istiyodu ar Arda mesajlar atıyordu resim at nerdesin diye ararrdı bazen tuvalette olurdum niye acmiyon lan diye bagirirdi ben hesap sorunca kimse kılını kipirdatmiyo sanki yabanciyim elin evinde bu saate kadar ölçü alinmicagini bilmicek kadar salakta değilim