0 oy
542 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Her şeyi en uç noktada yaşayan, özgüveni eksik, kendini aşağılık gibi hisseden, bir şeyi kafaya takınca o şeyi yapana kadar uykusu gelmeyen, temizlik hastası biriyim. Nasıl baş edeceğim ilaç kullandım hiç bir şeye yaramadı. Günde 3 saat uyuyorum hemde uyuma fırsatım varken. Geri kalan çoğu zaman çocuk ve temizlik. Eşim bir laf söylese 10 sene unutmuyorum hep söylüyorum. Hiç bir şey aklımdan çıkmıyor söylenmiş kötü söz yada şakayla birisi bir hakaret etsin oturup ağlaya ağlaya gülüyorum. Evde asla tek kalamıyorum sanki cinler gelip beni götürecek hissi oluyor hep içimde. Ama birisi yanımda uyusun bu durum olmuyor. Kısacası yalnızlık korkutuyor. Hayvanlara dokunamıyorum dokunsam yemek yiyemem. En sevdiğim şey ise ameliyat videolari. Birde delikli bir şey görürsem kaşınıyorum. Mesela pul pul olmuş bir yüz görsem bit girmiş gibi kaşınıyorum. Çok takıntılı bir insandım duygu açısından şu sıralar aşırı umursamazim. Evim jilet çocuklarım jilet ben jilet gibi olmalıyım. Hep bu kaygılar 

10 Cevaplar

+3 oy
(2,074 puan) tarafından
Öncelikle bu platform kesinlikle sana iyi gelebilicek bi yer değil. Herkes burda negatif duygularını atıyor. Sen o duyguları sahiplenebilirsin. Eger gittign psikolog yada psikiyatri sana yardımci olmadiysa bi yenisini denemelisin. 
tarafından
Zaten sahiplendim eşim aldatmadigi halde eve geldiği zaman yemin ettiriyorum beni aldatmadigina dair
-Reklam-
+2 oy
(9,647 puan) tarafından
Ilaç terapi ve evde kişisel gelişim videoları kitapları seni rahatlatabilir ilaç ve terapi eş zamanlı daha etkili olur. Insan hayatının kalitesini düşüren şeyler saydıkların. Mutlaka herşeyin bir tedavisi var bir uzmanla ilerlemek en doğrusu bilinçaltı terapileri var bu duyguları yenmek için geçmişten arınma terapileri var 
tarafından
Hayatı yaşayamıyorum dışarı çıkmak istiyorum üstüm kirlenince koşa koşa eve geliyorum. Bir toz olmasın ağlamam geliyor
(9,647 puan) tarafından
Bunların hastalık olduğunu ve seni rahatsız ettiğini farkındasın. Demekki tedavin başladı bile o yüzden bir an evvel destek almalısın. Maddi imkan ne bilmiyorum ama araştırıp en iyileri tercih edilmeli. Psikoloji çok önemli belki bi kanser hastalığı kadar..
+2 oy
(2,265 puan) tarafından
Sizce de bu platforma gereğinden fazls anlam yüklemiyor musunuz burası goy goy yeri şifa beklemeyin. Okb zordur ama tedavi edilebilir her seyden once kendinize inanin ve uzman yardımı alın 
0 oy
tarafından
ilacini duzenli kullandin mi cunku antidepresanin surup olabindan baslamistim ben lakin yan etki yapinca ilacina gecemedim yani kastim su onu icince aman onuda yaparim acelesi yok gibi dusunmustum. ben basagrisi icin kullanmistim ana normalde de evde isimi bitirmeden ragat eden bir tip dilim. gittigin doktor durumunu cozemediyse baska birine daha git bence
tarafından
Kullandım ilk kutuyu benim ki hap canım
tarafından
hap daha agiri ztn ben yan etkiden kullanamadim onu. ilacla da rahatlamadimi kafan
0 oy
tarafından
Bunu benmi yazdım diye bi düşündüm
0 oy
(256 puan) tarafından
Seninki kadar fazla takintim yoktu benim canim takintilarim baska yonluydu hastaligim obsesifti. Ayni rahatsizlikla uğraştım bende şuan iyiyim ama tamamıyla arınmış hissetmiyorum kendimi. Bu hastalığın cok iyi doktorları var. Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben madalyona gittim ankarada. Su meshur gulseren budayicioglunun hastanesine. O zaman boyle meşhur degildi. İlaçlarını doktorun dediği gibi harfiyen kullanıp kurallarina uymalısın. O ilaclar cok etkili ve iyi geliyor. Ben bir seneden fazla kullandim bir kac ay sonra etkisini hissettim sen ne kadardir kullanıyorsun? 
0 oy
(672 puan) tarafından
Canim gerçekten çok iyi bi psikiyatri bulup gitmen lazım. Bu arada bu tarz hastalıkların sebebi genelde çocuklukta yaşadıkları travmalardir.  Seninde bu sebepten mi acaba
0 oy
tarafından
Iyi bir pskyatriste gitmelisin şizofreniyi bile ilaçla tedavi ediyorlar senin durumunuda çözer iyi bir doktor insallah 
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Selam canım bende bunu çok yaşadım.yillarca tedavi oldum beynim resmen benimle konuşurdu. Şuan teknkalan şey illa eledim islanacak yani o temizlik yapilacak. Yıllarca içtiğim ilaçlar uyusturmaktannbaska bişey yapmadı. Ama sadece temizlik kaldı.hayatimdaki olumsuz şeylerle yuzlestim pek kolay olmadı ama bunu bana şu kişi yaptı neden diye karşısına çıktım içimi döktüm. Bağlantıyı koparttim.ozaman iyileşmeye başladım.su temizlik olayını çözemiyorum doktorun söylediği teksey var bu kadar ilerlemede güzel bişey.
0 oy
(19 puan) tarafından
Uygun fiyatlı, online bir psikolog bulup terapiye başlayın bence. Profesyonel birinden destek almak gerçekten sorunların çoğunu çözüyor. Ama süreklilik çok önemli.  Iki kez görüşüp sonra görüşmemek değilde, daha uzun soluklu bir terapi planı yapın. Kendinize ve ailenize yapacağınız en büyük iyilik olur^^

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,225 göst.
23 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 424 göst.
10 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek Batur (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 487 göst.
11 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Yuska (96 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 105 göst.

Kategoriler

1,476,362 soru

24,168,020 cevap

335,713 kullanıcı

...