Merhaba bir konuda birilerine danışma ihtiyacı duydum paylaşmak istiyorum. Başka bir şehire evlendim. Eşim iki kardeş Bi ablası var. İlk başlarda herşey normaldi görümcemi çok seviyordum ablam yerine koymaya çalıştım ama hiç bir zaman Bi ablalaığını görmedim. Aşırı annesine düşkün evli iki çocuğu var ilk çocuğundan beri 5 yıl annesiyle yaşadı ilk zamanlar tabiki annesi normal fln diye düşünüyordum ama öyle değil annesine bağımlı gibi. Kendi kayınvalidesine bayramlarda bile gitmiyor benim köyüm burası orası ikinci çocuklarımda buralı fln diyor. Benim Kv çok iyi hiçbir problemim yok ama görümcem hep çocuk baktırdığı için kv benim ne doğumuma ne başka bir ihtiyacıma gelemedi. Birlikte annesinin evinde yaşadıkları için kv mlere gidipte şöyle bir evin gelini gibi kalamadım.misafir gibi oldum devamlı çocuğumu bırakacak gibi oldum 3 saatlik, görümcem hemen çocuğu alıcak lar hoş diyip imalarda bulundu. Geçenlerde gittik sanıp bizim arkamızdan oğlum için öldürdü çocuğumu diyip söylendi. Çok sinirlendim ama bişey diyemedim desem ben art niyetli oluyorum. Maddi durumumuzdan dolayı kv bir oturmak zorundayız şimdi bide bende istiyorum açıkçası çünkü çok yalnız hissediyorum benim oğlumda alışsın istiyorum dedesine babanesine. Görümcem bunu öğrenince oda derdine düştü trip atıyor beni kovuyomusunuz odadan diye. Halbuki evi var. Merkezde 15 dk mesafe. Size danışmak istiyorum sizce nasıl davranmalıyım