0 oy
539 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
Merhaba bir konuda birilerine danışma ihtiyacı duydum paylaşmak istiyorum. Başka bir şehire evlendim. Eşim iki kardeş Bi ablası var. İlk başlarda herşey normaldi görümcemi çok seviyordum ablam yerine koymaya çalıştım ama hiç bir zaman Bi ablalaığını görmedim. Aşırı annesine düşkün evli iki çocuğu var ilk çocuğundan beri  5 yıl annesiyle yaşadı ilk zamanlar tabiki annesi normal fln diye düşünüyordum ama öyle değil annesine bağımlı gibi. Kendi kayınvalidesine bayramlarda bile gitmiyor benim köyüm burası orası ikinci çocuklarımda buralı fln diyor. Benim Kv çok iyi hiçbir problemim yok ama görümcem hep çocuk baktırdığı için kv benim ne doğumuma ne başka bir ihtiyacıma gelemedi. Birlikte annesinin  evinde  yaşadıkları için kv mlere gidipte şöyle bir evin gelini gibi kalamadım.misafir gibi oldum devamlı çocuğumu bırakacak gibi oldum 3 saatlik, görümcem hemen çocuğu alıcak lar hoş diyip imalarda bulundu. Geçenlerde gittik sanıp bizim arkamızdan oğlum için öldürdü çocuğumu diyip söylendi. Çok sinirlendim ama bişey diyemedim desem ben art niyetli oluyorum. Maddi durumumuzdan dolayı kv bir oturmak zorundayız şimdi bide bende istiyorum açıkçası çünkü çok yalnız hissediyorum benim oğlumda alışsın istiyorum dedesine babanesine. Görümcem bunu öğrenince oda derdine düştü trip atıyor beni kovuyomusunuz odadan diye. Halbuki evi var. Merkezde 15 dk mesafe. Size danışmak istiyorum sizce nasıl davranmalıyım 

8 Cevaplar

+3 oy
(2,689 puan) tarafından

Oraya gidip 3 aile birlikte mi yaşayacaksınız? Ve sen bunu gerçekten istiyor musun :ermm: Dertsiz başına dert mi arıyorsun ya, boşver otur evinde... 

(2 puan) tarafından
Konuştu eşim annesiyle ablası kendi evine geçicek. Bundan sonraki süreçte nasıl davranmalıyım bunu bilmiyorum. Görümcem eşim susuyor diye bencil davranıyor mesafe koymalıyım galiba ona karşı
(615 puan) tarafından
Boşuna hayal kurma cnm bşta bi kaç gun evinde oturur ama snra hergün annesinde olcak.ve annesinin evi diye hiç bişe diyemiyceksin .üstüne sn ordasın snin evin diye bi işe de elini sürmüycek sıgıntı gibi olcaksın.bn ce hata yptın huzursuzlugun bitmez.allah yardımcın olsun.bn bunların hpsini yaşadım cnku.istedgın kdar mesafe koy işin zor
-Reklam-
+1 oy
(678 puan) tarafından
Siz galiba bayağı gorumceyi  kıskanmaya baslamissiniz  ki birlikte oturmaya kadar istiyorsunuz bunlar hırstan bence yoksa kim ister ağrısız başını agritma allah aşkına bırak annesiyle yaşasın  naparsa yapsın 
(2 puan) tarafından
Aslında kv ler istemiyor pek kızıyla yaşamayı ama görümcem sürekli muhtaçmış gibi görünüyor sürekli hastayım diyor annesine kv de kıramıyor
+1 oy
tarafından
Birbirinizle yarışa girmişsiniz gibi geldi bana. Sen de görümcem kalıyorsa ben de kalayım düşüncesi oluşmuş sanırım
(2 puan) tarafından
Eşim le sorun yaşıyoruz ablası eşiyle kalıyor diye biz kalamıyoruz. Biraz zoruna gidiyor. Benim için bir oturmak sorun olmaz zaman göstericek birazda ama eşimide anlıyorum ablası gelicek gidicek tabiki o biraz dozunu kaçırıyor.
tarafından
Annesinin evi dozunu da kaçırabilir 1 sene de annesinde kalabilir 10 sene de buna siz karışamazsınız bence. Çok istiyorsanız ablası nasıl gidiyorsa siz de gideceksiniz, onlar rahatsız olmayıp kalıyorsa siz de kalacaksınız yani başka oluru yok gibi
(2 puan) tarafından
Bence  annenin evide olsa artık kendi evin gibi olmaz dozunu kaçırmamak lazım kendi yuvanı aileni bilmek gerekir biraz eşinin ailesinide düşünmek gerekir iki aileyede eşit veya kendi ailene Bi tık fazla gidilip gelinmeli bence. Ben eşim için üzülüyorum ablasının yaptığı bencillik. Zoruna gidiyor haklıda. 5 senedir damat rahat geçim derdi fln yok birikim yapıp duruyor. Evin kızı da olsan oğluda olsan dozunu bileceksin bence. Bizim durum biraz mecburiyet birazda artık herşey normale dönsün çabası.
tarafından
Düşüncelerimiz o kadar farklı ki :) demek ki ailesinde rahat ediyor gorumcen zaten annesi bir rahatsızlığını belli etse o kadar kalamaz. Hem sen de mecburiyette olsa oraya yerleşmeyi düşünüyorsunuz senin dediğine göre sizin de evi birlestirmemeniz gerekiyor hani eşit olması açısından. Ben de şu zihniyeti anlamıyorum gelinler ev üstüne gidiyor bir şey diyen yok ama kadın annesinde fazla kalsa hemen laf söz, rahatsızlıklar başlıyor. Yanlış anlama yani sadece senin için demiyorum. Ama yapmak istediklerin söylediklerinle çelişiyor gibi geldi bana
(2 puan) tarafından
Yok inan bende senin gibi düşünüyordum o yüzden 5 sene hiç Bi rahatsızlık bişey olmadı normal diyordum eşimede. Ama görümcem bağımlı kendi eşini ve eşinin ailesini gözü görmüyor bi problemleri yok ama hiç gitmez o tarafa. Kv istemiyor aslında bunu eşime söylüyor. Hep kızıyla oturmaktan oda rahatsız ama kıyamıyor çünkü görümcem hep muhtaç gibi hastayım yapamıyorum fln diyor annesine. Bence çok anormal. Biz mecburuz ama Bi süre maddi manevi düzen oturana kadar  sonra kendi yolumuza bakıcaz. Bi ailede görümcenin annesine bağımlılığı inan çok zor gelinlik fln yaşayamıyorsun annesini kıskanıyor yalnız bırakmıyor bişeyi ne müsaade etmiyor bizim durum biraz farklı.
0 oy
(5,327 puan) tarafından
Mesafeli ve orasının kendi evin olduğu gbi davranmalısın gitmesi gereken o sonuçta bir evi birde yuvası var 
0 oy
(677 puan) tarafından
Maddi açıdan oturmak istiyorsan bisey diyemem ama onun dışında bir mecburiyetin yoksa oturma kayinvalidenle.o kızından vazgeçmez kizida ona o kadar bağlıysa olan arada sana ve çocuklarına olur
(2 puan) tarafından
Mecburiyette var dha çok eşim istiyor. Kv le konuştum o çok mutlu bizle yaşayacağı için kızım haklısın diyor bana.
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Kiz bir oturulur mu birda kac kisi sorun yasiyor sen bilirsin tabi ama agrimadik basini agritma esin calisamiyor mu
(2 puan) tarafından
Çalışıyor ama 6 aylık bir iş. Onunda zoruna gidiyor damat rahat durumu çok iyi ben babamın evinde oturamıyorum diye.
(1,676 puan) tarafından
Ya huzurunuz kalmaz bnce ama sen bilirsin tabi
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Evim evim güzel evim doyorum baska da bisiy demiyorum 
0 oy
tarafından
Valla borcum olsada melek.de olsa kayinvalide ile yasamam kendi evin gibi asla olmaz rahat yatamazsin giyinemezsin istediğini pişiremezsin her zaman daha bie sürü şey seni anlamam imkansız canim 
(2 puan) tarafından
İlk bende yapamam fln diye düşünüyordum inat ettim 1 ay kaldım görümcem de hiç tık tok evine gitmedi. Görümcemle zor o herşeye karışıyor evde. görümcem orda kalmadığı sürece yapabilirim gibi ama zaman göstericek eşimle problemlerim olmaya başladı  ablasının böyle yapması aslında ayıp bişey ama ablası benim dediğim olur havalarında.
tarafından
Canım ablasi gitsede hep gelir oraya çocuğuyla sen onun orda hizmetçisi olursun valla ben sana soyliyim kalabalik olur sürekli insan bazen kafa dinlemek istiyo kendi düzenin olmucak orasi onun evi falan cok zor ya ama senin kararin tabi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 74 göst.
0 oy
5 cevap 160 göst.
14 Haziran 2025 Diğer kategorisinde madens (31 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 205 göst.
7 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (396 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 218 göst.
29 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepagd (466 puan) tarafından soruldu