0 oy
554 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (385 puan) tarafından
Dün test yaptım negatifti yarın randevum var hastaneye gitcem göğüslerim çok ağrıyo kasiklarima kramp giriyo sürekli arada bel agrim oluyo bacak bacak agrim halsizlik uyku hali en son martin 26isinda adet oldum bidahada olmadım acaba hamilelik olabilirmi rengim falnda çok gitmiş ger gören öyle söylüyor nedense karnımın üstüne bile yatamıyorum beni rahatsız ediyo

5 Cevaplar

0 oy
(4,284 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Bi hamile kalamadin be bacım:D
(385 puan) tarafından
Ederim tabi kuzum♡
(1,107 puan) tarafından
Bu soyledigin söz bebeği olmayan biri için  çok  kırıcı  bir söz biliyor musun? Bu arkadaşın şükür ki bir kızı  varmış. Ilk tüp  bebek denemem pozitifti ama kalp atımı  durduğu için düşük yaptım. Hastaneden gelirken komşum  bi doguramadin gitti dedi ve o anki hissettiklerimi sana anlatamam. Yazdığın yotumu okuyunca bi an o güne gittim
(4,284 puan) tarafından
Yok ben bu kullaniciyi biliyorum daha oncce de post açıp konuştuk bilmesem asla bole bi yorum elbette yazmam
tarafından
Kız valla bende adet olamadım açıyorum böyle postlar :D
(1,107 puan) tarafından
Anladim canim da ne biliyim ben bilmedigim icin üzüldüm  onun icin.... ama onun bebegi varmis zaten
-Reklam-
0 oy
(2,983 puan) tarafından
Ayy benimde 13 gun gecikti ayni soledigin gibi belirtilerim var yarin doktora gitcem 
0 oy
(12,655 puan) tarafından
Benim de 13gun geçmişti test yaptm azonce negatiff çok şukur ☺
0 oy
(7,094 puan) tarafından

Bu tam.kapanma kimseye yaramadi yakına buralar boyle postlarla dolar tasar :D

0 oy
tarafından
8 gün geçti benimde. D.kontrol hapı cezarette kullanıyorum o etkiliyo olabilir beni

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 482 göst.
6 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
8 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,934 soru

24,393,628 cevap

349,496 kullanıcı

...