0 oy
483 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (385 puan) tarafından

Daha öncede post açtım biraz linç yedim üst üstte aynı soruyu sordum farkındayım özür diliyorum bunun icin  ama kızlar test yaptım bisey çıkmadı ve hala adet olmadım martin 26 ısında oldum dahada olmadim bu soruyu hamilelik için sormuyorum bu defa benim gibi olan varmi aranizda neden olmuyorum baya geçti günüm sadece merak ediyorum daha önce kimyasal geçirdim bu yüzden hastaneye gitmeye cesaretim yok tekrar aynı durumu yaşarım diye

7 Cevaplar

0 oy
(30,406 puan) tarafından

Daktira gitmelisin bizler bilemeyiz

(7,933 puan) tarafından
Melike net cvplarina bitiyorummmm
(30,406 puan) tarafından
Kız ele ama napam :) shshsh
-Reklam-
0 oy
(7,933 puan) tarafından
Düzensizlik olabilir ama seninki baya gecmiş bence bi doktra git cnm
0 oy
tarafından
Çok stres yapıyosan oda etkiler ama emin olmak için bence bi sağlık ocağına en azından kan ver aile hekimjnede bu durumu söylemelisin
(385 puan) tarafından
Yok aslında hiç stres yapmıyorum ama olacakmış gibi oluyorum ama hiç bişey yok
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Ben en son martın başında olmuştum bir de dün oldum o da ilaçla.
0 oy
tarafından
Kimyasal geçirdin  diye doktora gitmeye cesaretsizlik tuhaf  beynin yandı senin bu soruyu sormaktan stresten gecikti büyük  ihtimal belki bu ay yumurtlamadın yada ertesi gün hapi vs icriysen ondanda  olmus olabilir  hani biz normal.insanlarız doktor değiliz   muayene ultrason  varya ya hani doktorlar bile ona sokmadan anlamiyor
tarafından
Takintilisin kötü  anlamda  demiyorum  dön bak postlarina ayni sorudan  en azzzz 4 5 tane var
tarafından
Her insan duygusaldir ama  ağzı  hemen  bedduaya  giden  duygusal degil  kibirli  kindardir uslubunuza dikkat edin birdaha  beddua yads hakaret  ederseniz olay baska yere tasinmasin
(385 puan) tarafından
Üste belirttim ztn aynı soruyu sordum özür de diledim daha ne bekliyosunuz bu ne münasebet ya yorum yapmayın benim postlarima
(385 puan) tarafından
Nereye taşınır pardonda yorum yapmayın bidaha diyince ne anliyosunuz
tarafından
Babyyyyyy....
0 oy
(3,669 puan) tarafından
Muane olmadan  ne olduğu bilinmez melesef
0 oy
(8,238 puan) tarafından
Ben de o zaman oldum Nisan'da olmadım ve daha yeni oldum canım. Korkma hemen. Kekik iç istersen faydası olur

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 557 göst.
16 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
8 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,504 soru

24,401,564 cevap

350,166 kullanıcı

...