+1 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

İlk öncelikle herkesin ramazan bayramı mübarek olsun ❤️ 

Nice güzel bayramlarımız olsun koronasız özgür ve hürce <3

Kızım sürekli bu şekilde uyuyor. Yan yattığı için anasağlığındaki hemşire kafası sivri olmuş dedi. İlk bebek olunca tecrübesiz olmak ne kötüymüş :ermm:

Bende kafa yastığı aldım. Ama genelde kızım kafasını kaldırıp yastığa burnunu dayayıp direk uyuyor. Normalde karnı tok altı temiz gazı olmasa bile ıı ıııı diye sesler çıkarıp uyumaya çalışıyor hemen uykuya dalamıyor ( ninnimi istiyor acaba? :D)

Sizce neden bu şekilde uyuyor olabilir?

Annem senin kokun vardır belki dedi ama fazla oturmuyorum o koltuğa. (ayrıca dışarı evden daha sıcak o yüzden battaniye serdim benim bile ayaklarım donuyor sabahları.. Öğleden sonra müsslin beze geçiyorum) 

Anlam veremedim :O

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimkinin yatış seklini görsen buna sukredersin kafası poposuna değecek resmen hemşire öyle dediyse sen sürekli çevir bir zaman sonra alışır ıııııı diye benimkide yapıyor onun nedenini bilmiyorum 
tarafından
Kafasını çevirince uykusu dağılıyor birde huysuz oluyor uykusunu bölüyorum diye :(
tarafından
Basının dönük olduğu kısım varya o tarafa yastığın altına hafif bir yükselti koy diğer taraf aşağıda kalsın o zaman dönemez
tarafından
Onu 1 kere denedim başkada denemedim iyiki hatırkattın canım öyle yapayım.. Ama yastığa bu kadar bağlı olması nedem acaba??
tarafından
Alışmıştır kuzum kokunuz sinmiş olabilir yada dokusu hoşuna gitmistir
tarafından
Vazgeçirtemedim bir türlü o yastıktan
-Reklam-
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Öncelikle ben bunun ensesinden yirim çok canım cekti masallah masallah =) aserrn girmesin yazıyorlar ya canı cekecek olan girmesin yazsaydın keske =) ben yan yatıs aparatı reflü yatagı aldım 2 gün safına 2 gün soluna yaptırdım. Gündüz zayiten basındayız o zamanda sırt üstü yatırdım masallah 2 cocugumun da kafası yuvarlak. O ses cıkarabildigini yeni anlıyor yapar oyle sesler =) 
tarafından
Oyy teyzesi teşekkür ederimm ❤️☺️ bime gelmişti almamıştım gerek yok diye faydası oluyor mu ondanda kafasını çevirir diye tahmin ediyorum?  Sürekli başında durmam lazım dimi cnm?
(12,026 puan) tarafından
Yok canım dönüyorsa daha bırakman lazımsa önlemini al saga yada sola yatır
0 oy
tarafından
Eğer normalde huysuz bir bebekse kulağının üstüne de yatıyorsa kulağında sancı olabilir rüzgar açık camdan gelen esinti şapkasız bir bebek varsa odada kulağı ağrır yada su kaçmışsa eğer normalde huysuz değil öyle yatıyorsa rahat ettiği pozisyon odur
tarafından
Huysuz değil canım ıı ıı diye kendi kendine ses çıkarır kısa sürer sonrada uyur. Ama hep bu şeklde buluyorum kızı yastıkta ne varsa
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Ayy onu bilmiyorumda çok tatlı uyuyo ama masallah
tarafından
Tşk ederimm cnm bnm ☺️❤️
0 oy
tarafından
Ya benim oğlumun başında sivri kalıyor

Çok kusuyor düz yatıramıyorum 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 233 göst.