bes günlük uyanmakta çok zorlanıyor sariliktanmidir varmı bişey kizlar acilde bakarlarmi
canım Allah bağışlasın, görüntü olarak değil de kandan bakılması gerekir sarılığa. bebekte sarılık olmasa bile uyanmakta güçlük çekebilir.
gözünde de hafif sarılık var gibi. doğumdan 1 hafta sonra bebeğin kontrol edilmesi gerekiyor diye hatırlıyorum, götür sen o yüzden sarılığa baksınlar
Allah razı olsun teşekkür ederim Pazartesiyi beklemelimiyim acilde bakarlarmi
size ne zaman kontrole getirin dediler?
acil bakar mı bilmiyorum bilen biri yazar inşallah. benim bebeğim doğduğunda küvezde olduğu için zaten sürekli tahlil yapılıyordu o yüzden net hangi zamanlarda olduğunu hatırlamıyorum
Evet sariliktan canım bende yeni dogum yaptım yeni atlattık gogusune kadar inmişti saat başı emzirme yaptım özelde bir doktora gitmiştim geçmedi diye emzir bir saat sonra mama ver 1 buçuk saat sonra tekrar emzir dedi yanii bir meme bir mama seklinde yapicaksin dedi ve bu şekilde atlattık biz ama seninki de bu şekilde olacak değil doktora gidip doktor ne diyorsa onu yapman lazım ben devlet hastanesinden bişey anlayamadıgim için özele gitmiştim çok şükür doktorumuz da o kadar iyiydi ki hızlıca süreci atlattık tavsiyem durumun varsa özele goturmen
Sarılık önemli bir şey tabiki acil bakar 2 bebeğim de sarılık oldu. Biri hastanede yattı 1 gece diğeri yatmadı. Durumu nasıl
Baktığın bence biz goturdugumzde degeri çok yüksek çıkmıştı doktor hatta dedi bu çocuk yatacak ister burda yatırın ister başka hastaneye ama bugün yatış olması gerekli demisti bizde hemen yatirmistik alttan üstten aynı anda mavi ışık verdi
1,490,134 soru
24,353,767 cevap
346,620 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın