Sizce bir fikir verin 2 yıldır kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz ama oturduğumuz yeri kvalidemlerden satın alıp gönlümüze göre yaptıralım diye ileriye dönük bir düşüncemiz var fakat bir türlü eşimin ailesiyle iletişim kuramıyorum anlatırsam çok uzun olacak mesela bir sofraya oturuyoruz sofradan bağırış çığırış olmadan kalkılmıyor bencilikler saçma sapan yükselmeler kaynım ve görümcem var 18 20 yaş arası hala bana karşı yaklaşımları yok kaynım bu gün bir büyük olarak bayramımı bile kutlamadı ortada hiç birşey yok ama hemen herşeyle dalga geçmeye ve aşalamaya hazırlar ben herhalükarda kuyruğu dik tuttuğum için kabullenemiyorlar 2 aylık bebeğim var ve çok korkuyorum bebeğim böyle bir ortamda büyüyecek diye anlattıklarım en küçük örnekler k. Valide k. Peder anlatmıyorum bile eşim bekçilik işi araştırıyor normalde babasının yanında çalışıyor ama işler durgun bekçilik olur ve maaşı iyi olursa çıkalım diyoruz yada bir ev kiralayalım bekçililkten iyi para alsa bile dışarısı ateş pahası giderlere ancak yeter sizce maddi açıdan düşünüp burda kalıp değerlendirmelimiyim yada bebeğimi ve kendi psikolojimi düşünüp gitmelimiyim böyle olupta dışarı kiraya giden sonra pişman olup geri dönen var mı dışarı çıkarsam pişman olmak istemem..