0 oy
270 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (143 puan) tarafından
Sizce bir fikir verin 2 yıldır kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz ama oturduğumuz yeri kvalidemlerden satın alıp gönlümüze göre yaptıralım diye ileriye dönük bir düşüncemiz var fakat bir türlü eşimin ailesiyle iletişim kuramıyorum anlatırsam çok uzun olacak mesela bir sofraya oturuyoruz sofradan bağırış çığırış olmadan kalkılmıyor bencilikler saçma sapan yükselmeler kaynım ve görümcem var 18 20 yaş arası hala bana karşı yaklaşımları yok kaynım bu gün bir büyük olarak bayramımı bile kutlamadı ortada hiç birşey yok ama hemen herşeyle dalga geçmeye ve aşalamaya hazırlar ben herhalükarda kuyruğu dik tuttuğum için kabullenemiyorlar 2 aylık bebeğim var ve çok korkuyorum bebeğim böyle bir ortamda büyüyecek diye anlattıklarım en küçük örnekler k. Valide k. Peder anlatmıyorum bile eşim bekçilik işi araştırıyor normalde babasının yanında çalışıyor ama işler durgun bekçilik olur ve maaşı iyi olursa çıkalım diyoruz yada bir ev kiralayalım bekçililkten iyi para alsa bile dışarısı ateş pahası giderlere ancak yeter sizce maddi açıdan düşünüp burda kalıp değerlendirmelimiyim yada bebeğimi ve kendi psikolojimi düşünüp gitmelimiyim böyle olupta dışarı kiraya giden sonra pişman olup geri dönen var mı dışarı çıkarsam pişman olmak istemem.. 

7 Cevaplar

0 oy
(848 puan) tarafından
Psikolojini, çocuğunun psikolojisini maddiyatla zor düzeltirsin. Varsa imkanın uzaklaş mutlaka. 
-Reklam-
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Aynı binadayim burdan taşındığım gün ahdettim 

Altın satıp site bahçesinde kurban kesecem.

Diyecek başka şeyim yok :D 
(3,443 puan) tarafından
Qhahha ben gidiyom kim ne yasaklarla yasaklasin bananeeee :D.
0 oy
(620 puan) tarafından
Canim eşim asgari ücret alıyor geciniyoruz cok şükür. Ilk evlendigimizde cok zorlandik ama kimseden yardim almadan 6 ayda toparladik. Eger rahatiniza duskunseniz hic yerinizden kipirdamayin yani birikimsiz..

Ama kendi evinin düzeni rahatlığı gibisi yok. Varsin her ay kiyafet almayayim bazi seylerden geri olayım ama benim yuvam 

Benim fikrim bu
0 oy
tarafından
Kaç kurtul imkanın varsa. Maddiyat bi şekilde halledilir ama giden psikoloji zor geri gelir. 
(143 puan) tarafından
Evet haklısın
0 oy
tarafından
Madem birinden ev alabilirsiniz neden kaynananın evini alıyosunuz ki oğluna vermeli orası hakkınız olan yer onu da geçtim bence direk başka ev satın alın oturmasanız bile verin kiraya ordan gelen lirayla da başka eve çıkın. Huzur herseyden önemli bu hayatta mutlu olmadığın yerde kalıp bebeeğine yazık etme
0 oy
tarafından
cocuk daha kucuk bence para biriktirip gidin ki.muhtac olmayin

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 575 göst.
15 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Nihalllll (42 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 446 göst.
3 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 773 göst.
26 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Kayrmm (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 356 göst.
22 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenses_annesii (876 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,608 soru

24,047,119 cevap

329,451 kullanıcı

...