Doğum yapalı 11 gün oldu eltim yanımdaydı o da gitti ve sanki boşluğa düştüm bebekle evde tek kalmak çok zor geldi kaynanam aradı yanıma gel diyo ben senden iş güç istemiyorum. Aklım sürekli sende kalıyor bakacagından şüphem yok ama bebeğin daha küçük gel 1 2 ay yanımda kal erkek bebek bakımı zahmetli diyor ki öyle de gerçekten. Eşimle konuştuk sen nasıl istersen öyle yap diyo. Aşılarımız var kontrollerimiz var kaynanam köyde kalıyor yapabilirmiyim bilmiyorum hiç ama korkmuyorsa değilim gaz sancılarından. Aklım çok karıştı kaynanam gelir ama en fazla 1 hafta gelebilir. Kendi annem desen yengem azerbaycana gitti yeğenlerime bakıyor 1 ay gelemez şaştım kaldım.
Bence gitme zaten eninde sonunda yanliz kalacaksin suan gaz sıkıntısı varsa ozmanda Allah gostermesin baska sikintisi olur uyumaz falan filan bence daha cok yeni oldugu icin bosluktasin hem bak seninde dedigin gibi aşı var kontrler var e seninde var kntrller git gel yapcan bu sicakta temelli yazik gunah valla ikinizede sen bebeginle basbasa kalinca konus onunla onu nekadr sevdigini buyuyunce onunla neler yapcagini anlat bnce rahatlar elini tut bnim şahsi fikrim canim
Kalacak olan sensin bunu en iii sen bileceksin eger anlasabiliyorsaniz neden olmasin hatta cook iii olur sanada ii gelir
Benim kaynanam beni çağıracak hemde ben sana bakarım iş istemem diyecek ben kimseye danışmaz valiz hazırlardım hemen herhalde kıymetini bil git bence hem köy havası iyi gelir canim
1,486,710 soru
24,304,968 cevap
344,333 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın