Kızlar kaynimin düğününde gorumcemler gidecek makyaj için ama onlar zaten hiç makyaj yapmayı bilmiyor eltimle kızı da demişti gitmeyecez evde yapacaz bugün öğrendim onlarda gidecekmis. Bende ***** gibi gittim eksik olan makyajları aldım evde yapacaz diye. Ya bu sizce kuaförün farkı ne ki ten makyajımı zaten kusursuz yapıyorum fondöten kapatıcı kontur allık en sonda higligter geçiyorum. Herşeyi biliyorum sadece göz farı geçişli yapamıyorum sizce evde mi yapmak iyi kuaförde mi
İmkanın varsa git ama diyorsan ki kendim de güzel yapıyorum boşa masraf.. en son kendi düğünümde makyaj yaptırdım kuaföre😁
Gerek yok kendiniz güzel yapıyorsanız.
Yapiyroumda sadece farı geçişli yapamıyorum
Amann bosverin sırf onun için gerek yok kuaförler maskaraya çeviriyor 🤭
Bu gideceğiniz kuaförün kalitesine bağlı bazı kuaförler var kusursuz makyaj yapar bazı kuaförler var 5 yaşinda çocugun bile yapmayacagı çirkinlikte kalitesizlikte makyaj yapar gideceğiniz kuaförü araştırın eğer iyiyse sizde gidin ama değilse kendiniz yapın
Yok bu kuaför çok iyi yapıyor
O zaman gidin sizde
Ama işte diyorum ya başından beri hepsine ben evde yaparım ne gerek var falan dedim şimdi bende gelecem desem duycekelr sen dedin evde yapicam birde parayı damat ödeyecek ya
Damada yazık değil mi Allah için, neden hepiniz aynı yere gidiyorsunuz. Başka bir yere kendiniz ödeyerek gidin.
Damat niye ödüyor ki gelin hariç herkes kendi masrafını ödüyor
Yani ten makyajını güzel yapıyorsan bence evde yap geç ya da maddi olarak da seni zorlamayacaksa bende altta kalmayayim dersen sende git kuaföre içinde kalacaksa. Benimde görümcemin düğünü olacak yaza, kuaföre saç yaptırmaya gideceğim makyajımi kendim yapacağım mesela o da eğer kilo verebilirsem😂 kilo veremezsem öyle bir elbise alip kendim saç makyaj halletmeyi düşünüyorum bebeğim daha 3 aylık anca olmuş olacak çünkü
Böyle durumlarda asla düşünmem masraf olmasn zaten kendim yapıyorum diye gerçekten güzel yapan bir yerse randevumu oluşturur giderim hiç evde uğraşmam
bilmek ayri bisey uygulaymak ayri bisey. sonucta bu bir dugun. makyaj yada sac. sonucta herkes sacini duzlestirop maşalayabilir . ama kuaforde yapilmasinayri bir luks ve ozen. her daim sac bas yaptiran makyaj yaptiran unluler gibi olmadigimiz icin insanin kendine bu ozeni degeri gostermesinin gerektgini dusunuyotum. gt kuafore yaptir yani maddi durumunu cok sarsmiosa. aldigin mazemeleri kendin sonrada kullanirsin nolcak eksimez kokmaz sonucta
1,503,948 soru
24,554,223 cevap
361,111 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın