+2 oy
814 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar kayinvalide eş akşam menüsü postlarina çok ilgi var lütfen bebek benim değil ama benimde olabilirdi seninde olabilirdi hatta şöyle bisry var sağlıklı bebekleri olanların başına her an bisey de gelebilir Rabbım korusun tiktokta gördüm 5 aylık aybukenaz bebek sma1 hastası iban numara hersey mevcut istegrami inanmayanlar tiktokta canli  yayin yapıyorlar 5 10 tl şeklinde yardım edelim şu dönemde belki zor ama imkansız değil belki bu anne babaninduasi bizim yavrularımızı koruyacak Rabbım korusun ama belki Bi gün bizde onların yerinde olup yardm için el de açabiliriz empati yapıp destek olalım lütfen 5 10 lira verip bebegimizin yaşaması için destek olalım Allah rızası için 

image

image

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kurban olurum ya rabbim sifasini versin kucuk melege icim yandi :(
tarafından
Amin Rabbım melegimizi annesine bağışlasın destek olalım hep birlikte
tarafından
İnstagram ismi alabilirmiyim canim durumda paylasiyim bende
tarafından
Postta  var kuzum ekran aldım benim istegramim yokta
-Reklam-
0 oy
(54,520 puan) tarafından
Rabbim sifa versin insallah ben gormeye dayanamadigimdan genelde basligi görünce dua edip geçiyorum 
tarafından
Canim numarasını yazdım aileyle görüş istersen canli yayin yapıyor destek olması için ben bir haftadır takipteyim değerlendir istersn
tarafından
Bakın sayfasına belgesine bebeği canlı yayınlarına hemen peşin hükümlü olmayin
(54,520 puan) tarafından
bana neden yükleniyorsunuz kizlar
tarafından
Yüklenme değil insanların geneli kolaya kaçıyorlar lütfen bir annenin gülünü soldurmayalim
(54,520 puan) tarafından
kolaya kactigimu düşünmüyorum
0 oy
tarafından
Lütfen görmezden gelerek bir bebeğin daha melek olmasına seyirci kalmayalımm. Hiç değilse takibe alalım zor şeyler değil lutfwn lütfen senin desteğin yoksa bir kişi eksikler 
tarafından
Herkes 5 lira verse eminim ki 24 saate 1000 lira bile olur
tarafından
Kesinlikle lütfen ya o çaresiz annenin yerinde bizde olabilirdik. O yavruları gördüğümüzde sadece halimize şükredip normal hayatımıza dönmeyelim bunlar bizim imtihanımız Rabbım iyilik için fırsat çıkarıyo onlardan daha fazla kimin senin yardımına ihtiyacı var bir düşün. Sadece beş lira yada vakit ayırıp paylaşım yapıp takibe alarak bile faydan dokunuyor.
0 oy
tarafından

image

0542 575 47 29 numaraları da
tarafından
Gönlüne sağlık bebeğim Rabbım evladına bağışlasın ne güzel hiç tanımadığımız bir ailenin sesini duyurmaya vesile oluyoruz
tarafından
Sendende Allah razi olsun kuzum insallah bu senin yaptigin sey herkese ornek olur ben bin tl cikarsa 4aileye paylastircaktim ama kararimi degistirdim bu yavrumuza gondericem onuda
tarafından
Benim eşim askeri personel biz destek için başvuru yapmadık başkasının hakkına girmemek için alara bebek vardı bu ay ona destek olduk bilseydim bu bebege de bir miktar ayrırdmm bebeğim de weber sendromlu ama belki onların duasıyla yavrum iyi olur o düşüncedeyim inşallah çıkarda yavrumuz yararlanır vanim
tarafından
İnsallah cikar ya cok istiyorum ben hep o tarz yerlere yazilma taraftari degildim belediyenin verdigi kolileri hep gonderdim baskalarina ama bu son bintllik yardima yazilmak istedim belki cikarda 4aileye veririm diye ama insallah kizimiza kismet olur rabbim senin evladinada sifa versin kuzum insallahb
tarafından
Allah razı olsun canm benim insallah çıkar
0 oy
tarafından
Akşam bir hanım kocasının veridigo bin lira nasıl harcayacagi ile ilgili post açmıştı ve bissuru kişinin yorumu karşısına hayrete düşmüştüm. Şimdi hanımlar da bir bebeğin hayatı sozkonusu bu postu da yukarıya taşıyalım boş goygoy değil gerçek postlara yönelin birazda
tarafından
Hangi post canım ona yazaiim  da belki durumu değerlendirip aileye destek çıkmak ister
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin inşallah çok üzülüyorum böyle hasta bebeklere :(
tarafından
Maddi destek olalım mı hep birlikte suanda bebekleri yoğun bakımda bizim yavrularımız yanında annesinin kuzusu yoğun bakımda maddi destek olmazsa şayet melek olacak
tarafından
Valla canım keşke elimden birşey gelse ben önceden eşime dedim azda olsa bu bebeklere bağış yapalım diye karttan yapmak istemiyor birde tanımıyorum diyor ne dediysem ikna edemedim bende çok üzülüyorum bu bebekleri görünce keşke çok fazlası gelse elimden
tarafından
Watsaptan paylaş kuzum belki rehberinden destek olurlar
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Ya ben dayanamiyorum bunlara birine yardim edelim diyorum baskasi cikiyor omerakif kurtuldu nerdeyde şükür ama cok fazla var keske devlet bi el atsa , keske hepsini kurtarabilsem :(

İlgili sorular

+2 oy
39 cevap 1,194 göst.
7 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 533 göst.
0 oy
5 cevap 230 göst.
+3 oy
38 cevap 1,139 göst.
22 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler