Öyle tabi hayat bu bize ne göstereceği belli olmaz asla cok sevindim sejin adina ne güzel ailenlen de arani duzeltmişsin ne güzel rabbim hayırlısını versin mutlulugunuz icin de cok sevindim allah bozmasın
Bence yat kalk dua et canim esin iyi cikti diye buyuk cesaret tebrik ederim ben asla babami ezip gecemezdim sahsen
Bende hep kaçarak evlenmem diyodum ama kaçarak evlendim nasip kısmet böyleymiş bende annem ve babamla aramı düzelttim ama abim hala konuşmuyor inşallah o da konuşur zamanla
vallla ne güzel eşin iyi biri cıktı neler duyuyoruz böyle kaçıp üstüne eşinden ilgi göremeyen rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşalalh
Evliliğinin bu şekilde olmasına üzüldüm canım:( Ah bu aileler.. o çocuklar sanki onların kölesi, onlar da onların sahibi gibi söz hakkı dahi tanımadan kendi istedikleri kişiyle evlendiriyorlar çocuklarını. Sonra ne oluyor? Gençler birbirine ısınamayıp anlaşamayınca "alışırsın. Sabret diyorlar. Boşanmalar, kocadan şiddet görmeler yığınla var. Hep bu bilinçsiz anne-babalar yüzünden. Madem çocuğum gelmiş evlilik yaşına diyorsun,o zaman kendi tercihini de yapacak olgunluktadır.Anne babaların çocuklarını kaçmaya mecbur bırakması çok üzücü:( Neyseki senin evliliğin kendi tercihinle olmuş ve Rabbim daim etsin mutluluğunuzu canım.
Herseyden once rabbim piaman ettirmedigi icin bol dua sukur et ve cok skr esin iyi cikti rabbim.ömür boyu mutlu etsn
Bende esımle kaçarak evlendm babam vermedı eşimı görmek dahi istemedi esımle cok acı cektk snra bı delı cesaretı geldı bıze gel benı kacr dedım cnku babam bnı akrabaya vermek ıstıyordu ben ıstemyrdm hep tartısıyrdk snra esımle kactk evlndk ve cok sukur cok ıyız esımle benımle gelır aılemı zıyarete gderz aılemle aramzda 14 saatlık yol var gder kalrz tabı babam esım yokken bana laf sokar bnde esımın yanndan ayrılmam esımı kardslermı alırım cıkar gezerz valla kmse için mutlulugumu bozamam
Allah yuvann huzurunu bozmasin ama ben gelnlik giyememene cok uzuldum nolursa olsun birinden al veya kirala bi saatligine git bi tane foto cekil,insanin icnde kaliyo yillar sonra bile, bizim dügün kışin oldu foto cekilemedik diye hla.cok üzulurm doğumdan snra bi hedefim vr kilolari verip gelinligin icine tekrar gircem :) bi poz bile olsa gtcm studyoya çekilcem, babannemle dedemin bile var insan özeniyo :) bizimde kültür farki var diye aileler ilk başta anlasamadi ama sabirla bekledik vazgecmedigmizi görunce anlaştilar cok sukur cok iyi dünürler smdi
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah rabbim kötülüklerden korusun yuvanızı ve bebeğinizi bende kaçarak evlendim Allaha binlerce kez şükürler olsun çok mutluyuz ikinci bebeğime hamileyim
Kızlar kaçarak evlenmek nasıl bi his ya bana hep filmlerdeki gibi bi aksiyon sahnesi geliyor gözümün önüne:)
Ben de üniversiteye gittiğim zaman eşimle tanıştım iki yıl sevgililikten sonra aileme söyledim tanışmaya geleceklerini babam asla dedi davet bile etmedi sonra biz herkesten gizli nikah kıydık :D 1 ay sonra anlaşıldı e devletten bakarken görüyor ki soyadım değişmiş. Sonra baştan aldık gelsinler tanışalım dedi tanıştılar istediler düğünü yaptık :D düğünüm benim istediğim gibi olmadı insanın içine oturuyor cidden
Sizleri okudukça o kadar ağlıyorum ki anlatamam tek kaçarak evlenen ben değilim ama herhalde tek mutsuz olan benim Rabbim mutluluğunuzu daim etsin
1,486,268 soru
24,298,762 cevap
343,932 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın