0 oy
510 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (943 puan) tarafından
Eşim anneler günümu kutLadi canım eşim hastalıkta sağlıkta yanımda olduğun için gibilerinden yazmış anneler günü kutlu olsun yazmış bende paylaştım ablam yazmış ki iyyy ne kro mesaj bunu paylaşma sen onun annesimisin ne alaka dedim bende kromusunuz yazmış niye böyle derki

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Çekemiyollllaaaaaa kıskanıyolllllaaaaaaa bacım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çekememezlik canim
0 oy
(17,364 puan) tarafından
Kiskanmiş olabilir mi ?
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Kıskanmıştır benimde esim anneler günümü kutladı cocugum küçük kutlayamayacagina göre esim kutladı..fena kıskanmış 
0 oy
(339 puan) tarafından
Düşman misin dost musun de sen ona ayy bn onu gebertirim kendi kimki 
0 oy
(672 puan) tarafından
Maalesef kıskanmış canim başka açıklaması inan ki yok. Kiskaniyo olmasaydı bu ona çok hoş görünürdü yada hiç yorum yapmazdı
0 oy
(84 puan) tarafından
oda özeniyodur ama eşi yapmadığı için yapanları da iğneliyodur hangi kadın sevmez ki ilgiyi.. 
0 oy
(3,701 puan) tarafından
Saçmalamış biraz sen onu çocuklarının annesisin onu hayat arkadaşısın yol arkadaşısin rabiki kutlayacak ona böyle Bi evlat verdiğin için 
0 oy
tarafından

Biz buna kıskançlık diyoruzz canım. :)  eşin cok da güzel yazmış helal olsun adama sana değer veriyor.

0 oy
(781 puan) tarafından
Patavatsizlik boş ver canın ne yapmak isterse onu yap kendini mutlu et başkaları mutlu olacak diye onların istediği gibi davranma kendin ol seni beğenmeyen muhatap olmasın boş verr salla gitsin
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Kro dediğin boyle dusunceli olur mu, biricik krom o benim de catlasin
0 oy
tarafından
Benim eşim de kutladı(kıskandın mı diye saapcaklar için belirtiyorum), ama böyle durumlara filan atanlar bana da komik geliyo nedense ), hoş durmuyo aa bakın kocaam anneler günümü kutladı der gibi oluyo
0 oy
tarafından
Çünkü kıskanç 
0 oy
tarafından
Kıskanç ligindan ojun annesi olman şart mı evlatlarının annesinin en nihayetinde bir annesin
0 oy
tarafından
Bence kıskançlık başka bir açıklaması yok benim eşimde kutluyor ne olacak ki bende babalar gününü kutluyorum önemli olan değerli hissettirmesi 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,078 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Esraaa_temell (447 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 350 göst.
18 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 971 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde mutsuzkz (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 153 göst.