0 oy
520 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (338 puan) tarafından
Piskolojikmen çok çok kötüyüm kızlar ömce kayınbabam vefat etti sonra arkadaşım ben covid oldum piskolojim çok bozuk sinir sistemlerimde çöküntü var Allah günah yazmasın hayatta yaşama isteğim hiç yok kalmadı 6 aylık kızım var onunla bile ilgilenesim gelmiyor kalbim çok sıkışıyor sanki kalp çarpıntısından yada sıkışmasın ölücem zannediyorum doktor bir şey yok dedi ama ben iyi değilim ne yaptıysam beynimin içini kontrole alamıyorum kim ne dese sinirlenip oturup ağlıyasım geliyor ağlamasam kalbim çarpıyor çok kötü durumdayım piskolağa gidicem ama bebeğim var bide yasaklar ne yapayım ben bilmiyorum yaşam dengem bozuldu resmen iyi değilim hiç ben.......... 

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Güzelce abdest al namaz kıl Allah'a elini açıp dua et bak nasıl huzur buluyorsun
(338 puan) tarafından
Ah yapıyorum canım namaza bile odaklanamıyorum resmen
tarafından
Vesveseye gelme olmazsa pisikolojik destek al
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bol bol sadaka verin imkanlar ölçüsünde ne bileyim bir tas çorbanizi bir komşumuz la paylaşmak olur, beş on lira bile olsa sma bebeklere yardım olur. Kuran okuyun tefsir dinleyin. Bende babamı bir buçuk yıl önce kaybettim yeni yeni kendime gelmeye çalışotorum ama sadaka verdikçe insanın gönlüne bir ferahlık geliyor 
(338 puan) tarafından
O sma çoçuklarını açıp açıp izleyip ağlıyorum elimden geldi kadar yardım ediyorum ama nafile
tarafından
Onlarin gönüllü destekçisi olabilirsin bebekle zor oluyo ama inan o bebek için uğraşmak çok iyi geliyor birilerine ulaşınca yaşadığın mutluluğun tarifi yok
0 oy
tarafından
Rabbım yardimcin olsun cnm kaygı dolu bi süreçten geciyosun en kısa sürede atlatırsın inşallah  bol zikir çek 
(338 puan) tarafından
İnşallah canım çok uğraşıyorum ama olmuyor kaçamıyorum beynimin kalbimin içindeki kurgululardan
0 oy
(5,482 puan) tarafından
İyi bi psikologa görünmen lazım, yol yakınken bi yardım almazsan çok zorlanırsını ilerde. Ben bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum, yardım almaya da bilmiyorum çocukla gidemedim
(338 puan) tarafından
Çok zor bir süreçten geçiyorum çıkış yolunu bulamıyorum twk duam rabbim içimdeki sıkıntıyı kendisine bıraktım en güzel şekilde aydınlatsın inşallah
(5,482 puan) tarafından
Çok zor emin ol seni en iyi anlayanlar dan biriyim. Allah yardımcın olsun
0 oy
tarafından
Kesinlikle psikoloğa gtmelisin bebeğine yazık günah sna en ihtiyacı olduğu dönemde onu kendnden mahrum bırakma. Ol tedavini bak bebeğine. Korona yı da dert etme al önlemini git olan öyle de oluyo byle de oluyo. 
0 oy
(241 puan) tarafından
Panik atak olabilirsin canım dediğin gibi bi psikoloşa görünmen gerek. Eğer panik atak ilerlerse ve tedavi görmezsen büyük sıkıntı
0 oy
tarafından
Bir ay arayla teyzemin kızı önce sonra babaannem sonra Halam sonra yengemin kızı öldü ve babam yoğun bakıma alındı iç kanamadan o ara bende senin gibi oldum senden fazlaydı hatta geçici bir bunalım süreci 
(119 puan) tarafından
çok geçmş olsn cnm yha. mkanları cnnet olsun inşallah .
tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(53,867 puan) tarafından
panik atak mi acaba mutlaka bayramdan sonra git doktora
0 oy
(2,260 puan) tarafından
İzzet güllü izle emin ol iyi olacaksın. İzzet güllü panik atak yaz yotube ve sadece izle
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Ben de aynı senin gibiyim özellikle pandemi mahvetti beni de. 
0 oy
tarafından
Kafanı başka şeylere vermeye çalış canım 
0 oy
(459 puan) tarafından
Canım bak bende tam 1 ay oldu covit gecireli abimd geçirirdi senin yaşadıklarını herkes yasiyo çünkü bu hastalık insanları yildirdi herkes olucem diyo bakiyo kimse birbirine gitmiyo dışarı çıkmak korku verici yani anlayacagin herkesde var sen içini ferah tut bak benimde kalp ağrılarım vardı doktor banada birşeyin yok dedi ama kalbim agriyo hatta dün serçe parmagim kalp gibi 3  4 saat attı çok koltuk ama yapacak birşey yok senin sana muhtaç olan bı yavrum var onu düşün benim kziimda 2 yaşında ve oda geçirdi covit düşün sen Allah'a sigin ve emanetin yavruma iyi bak sen olmazsan ona kimse senin gibi bakamaz
(338 puan) tarafından
Canım tek onlar olmadı ki beni yıpratan kayınbabama ben bulaştırmışım diye kayınvadem gil dedikodu çıkardı kayınbabamın mezarında el gibi uzaktan baktım en çok yıpratan bu oldu beni
(459 puan) tarafından
Sen kimseyi takma ben okadar dikkat etmeme rağmen nasıl nerden bulaştı bilmiyirum bak ölüm Allah'ın emri ne bir dk önce ne bir dk sonra bu böyledir .
0 oy
tarafından
İmkanın varsa temiz bir hava al,bahar mevsimindeyiz.Hayat güzel kızın var.Agac kokusu hatta toprağa yalın ayak baş.negatif enerjiyi toprak alıyor.
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Bozulmaması zor bi süreç zaten kuzum.. rabbim kolaylık versin geçer ins

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 350 göst.
6 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 364 göst.
17 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 590 göst.