0 oy
360 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
düzenlendi
Qaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gecmisini gomemessen o seni gomer karanliga iyi dusun iyi olsun dertlesmek guzel guvenebilicegin kisi olursa bence surekli arkadaslarinla konus dertles
tarafından
düzenlendi
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tarafından
Ozaman bi uzmandan yardim almani oneririm suan hamilesin heycanla mutlulukla beklemen gerekirken vesveselere bogulmussun
tarafından
düzenlendi
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tarafından
153 u arayip bilgi alabilirsin durumunu anlat yonlendirirler sizi
-Reklam-
0 oy
tarafından

Sürekli kendimizi dinliyoruz evde başka bı aktivite yok ev iş temizlik çocuk ve üstüne yorgunluk derken oluyo canım tek değilsin <3

tarafından
Evde dur dur kurgula pilanla kafayı yedim galiba buraya yazdım vlla napim
tarafından
Aynıyız canım genel olarak dışarı bile çıkarsak da kafamızda acaba buraya dokundum mu şuna dokundum bence önce virüslü biri dokunmuş mudur diye kuruyoruz
0 oy
tarafından
Bazen o anlık yaşadıklarımız bizi uzer ama bastırırız senin de öyle olmuş yüzleşmem gerek kaçtıkça büyür 
tarafından
düzenlendi
Aaaaaaaâaaaaaaaaaa
tarafından
Gördüm vlla insalar anlamak zor ters insanlar.bak ben psklk sandım bile.ben unv mezunuyum nolmus .bu devirde unv mezunu olsanda koca eline bakıyor. Yada askeri ücretle calisyo.kimse nin kimseden farkı yok herkes 9 aylik:)
tarafından
Önemli olan okumak degilki kendini geliştirmek aslında:) zaten ben eğlenmek amaçlı açmıştım ama çok ciddiye aldilar:)
tarafından
Alırlar. Keşke bende bir piskolojik destek alsam hatta herkes alsa ne iyi olurdu ama demi
tarafından
Gerçekten öyle

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 531 göst.
8 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepnur 27 (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 290 göst.
10 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mlknkrc (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 535 göst.
8 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 368 göst.
17 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,129 soru

24,120,573 cevap