0 oy
361 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
düzenlendi
Qaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gecmisini gomemessen o seni gomer karanliga iyi dusun iyi olsun dertlesmek guzel guvenebilicegin kisi olursa bence surekli arkadaslarinla konus dertles
tarafından
düzenlendi
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tarafından
Ozaman bi uzmandan yardim almani oneririm suan hamilesin heycanla mutlulukla beklemen gerekirken vesveselere bogulmussun
tarafından
düzenlendi
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tarafından
153 u arayip bilgi alabilirsin durumunu anlat yonlendirirler sizi
-Reklam-
0 oy
tarafından

Sürekli kendimizi dinliyoruz evde başka bı aktivite yok ev iş temizlik çocuk ve üstüne yorgunluk derken oluyo canım tek değilsin <3

tarafından
Evde dur dur kurgula pilanla kafayı yedim galiba buraya yazdım vlla napim
tarafından
Aynıyız canım genel olarak dışarı bile çıkarsak da kafamızda acaba buraya dokundum mu şuna dokundum bence önce virüslü biri dokunmuş mudur diye kuruyoruz
0 oy
tarafından
Bazen o anlık yaşadıklarımız bizi uzer ama bastırırız senin de öyle olmuş yüzleşmem gerek kaçtıkça büyür 
tarafından
Nasil yani
tarafından
Geçmişte olan olaylar dedin ya geçmemiş  senin zihninin biyerde geri açılmak üzere kalmış ve düşünmen normal birşey düşünüyorum diye kendini bunalıma sokman sıkıntı zaten bazen insan geçmişten bir şeye takılır yani o an gezmelerde de olsa aktivite icerisindede olsa bu normal dir senin o düşüncelerden kurtulmak için düşünmeyim  demen yeterli olmayacaktır üzerine gider çözer ve konuyu kapatırsan birdaha gelmezler
tarafından
düzenlendi
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tarafından
Çocukken yaptığımız bir hata bile sonrada böyle gün yüzüne çıkabilir o çıkmaz aslında çalar saat kurmuş gibi beyin onu kurmuştur ve seninkininde zamanı gelmiş ama dediğim gibi yaparsan geciyor
tarafından
düzenlendi
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa
tarafından
Simdi benim yaptigim yorum la farkli suan senin soru sen sanirim icinde tutamiyorsun duysun istiyorsun soylemeyince aklindan çıkmıyor doğru mu anladım
tarafından
düzenlendi
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tarafından
O zaman sana psikolok gibi değilde arkadaşca tavsiyem sakın söyleme kocanda olsa dunyanin en iyi adamı da olsa içini kurtlar yeyip dessede gidip söyleme bu dünyada hicbir hatanı kimseye söyleme gün gelir o hatan yüzüne vurulur eşini  gözünde kişiliğin değişir geçmiş geçmişte kalır şimdi açma konuyu kapat işine bak:)önüne bak değişik şeyler yap unut
tarafından
Peki bir gün duyarsa
tarafından
Yani duyması ne derece yakınlıkta örnek veriyorum annen ablan aileden birimi yoksa eşinin ailesinden birimi biliyor komşunuz mu biliyordu bunu eşinize diyebilirmi o kişi gozunuzde
tarafından
düzenlendi
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tarafından
düzenlendi
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tarafından
Hamilelikte hormonları mi böyle yaptiki beni gecermi ki .ben üzülünce bebeğimde hissediyor ama elimde olan bise değil inan ki
tarafından
Üzerine düşmemelisin bence tekrar açılcak bir konu değil kendini boşuna üzüyorsun canım sadece eşine ve bebeğine odaklan biraz güçlü ol hemen ne o öyle boşanmak lafı ağızında ben evlenen çiftlerin bir olay yaşadıklarında çok büyük bir olay bile olsa boşanmayı ortaya akıllarına getirdikleri zaman o evliliği doğru bulmuyorum esin duydu diyelim acaba senin gibi hemen boşanmak aklına gelir mi dersin belki inanır belki inanmaz bilemeyiz ama emin ol aklın a getirmez senin bu tavrın bu düşüncelerin büyürse yeri gelir bir yemek konusunda bile adamı bunalıma sokarsın ileriye dönük söylüyorum oyuzden birseylerin gün yüzüne getirip açmak yerine agizinizin tadına odaklan güler yüz sıfır düşünce mutlu eş evlilik
tarafından
Piskolokmusunuz.
tarafından
düzenlendi
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tarafından
Çok çektim bu hayatta herşey başıma geldi diyelim
tarafından
Çok tesekur ederim ben de senin için dua edicem söz veriyorum
tarafından
Sagol teşekkür ediyorum.
tarafından
Ya etrafımda insanda bırakmadım birinin hatasını görünce konuşmayı kese kese baktım kimse kalmamış. Ondanda kendi kendime kaldım.
tarafından
Hatasını gördüysen bırak zaten her insanla konuşulmaz ki benim arkadaşım var ben bunalıma girmem yalnız kalırsam sağlıklı karar veremem bunalıma girerim konuşmaya ihtiyacım düşüncesi yalnış asamadigin konu olur okey ama insanın fazla arkadaşı olmamalı yada bu durumu yalnızlığına bağlamamalı kendi fikrin çoğu zaman yanlış bilgi verecek insandan daha iyidir şuan benim yerimde git eşine söyle aman aman duyar falan deyip hiç açılmayacak bir konu yüzünden eşinle unutulmayacak bir tartışmaya sebep olabilecek duruma sokabilirdi sizi her arkadaş doğru dost değildir her dost ta bilgili sözü dinlenir dost değildir
tarafından
Doğru söylüyorsun şeytan geliyo koyuyor bunları vesvese yapıyoruz.aslinda dua edeyim bol bol napim Allah büyük. Goryo herseyi. Yanlış arkadaştan sa hiç olmasın daha iyi .
tarafından
Aynen sen namaz kılıyon ya ondan bunlar namazdan alıkoyamamış şeytan başka sebepler çıkarıyo :)
tarafından
düzenlendi
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tarafından
Insanın bazen hiç derdi düşünecek tasası olmayincada böyle şeyler şeytan tarafından gelir sen diyeceksin ki şimdi ne yani bana boş adam mi demek istedin ben namaz kılıyorum evimin işleri falan onlar rutin şeyler peki kafan i nelerle doldurduğuna bak bide şimdi namaz la mi yemekle mi eşinle mi işinle mi yoksa kendinlemj kendinle bile değil kendini düşünen kaslarının çıktığını falan düşünür oturur yolar yani seninki tamamen hayal dünyası ve bir insan hayal dünyasında yaşarsa kendisinden elini çektiği gibi kimseye faydası olmaz oyuzden hem ruhen hem bedenen odaklan sıkıldıysan rutin şeyler den farklı şeyler dene gardolabini boşalt eski kıyafete bak mobilyaların yerini değiştir eşinle farklı bir gece gecir müzik ac evde ses olsun kafanı dağıt  namaz kılıyorum diye diziye bakmayan müzik dinlemeyenlerden misin bilmiyorum ama ibadetin yeri başka o başka herşeyin fazlası zarar insan kendini rahat tutmalı ibadet ederken bile
tarafından
Simdi sana gulecegin birşey göstereceğim:) benim bir önceki actigim posta gir üç gün oldu ona gir ve ordaki herşeyi okumani istiyorum sonra bana yaz:)
tarafından
düzenlendi
Aaaaaaaâaaaaaaaaaa
tarafından
Gördüm vlla insalar anlamak zor ters insanlar.bak ben psklk sandım bile.ben unv mezunuyum nolmus .bu devirde unv mezunu olsanda koca eline bakıyor. Yada askeri ücretle calisyo.kimse nin kimseden farkı yok herkes 9 aylik:)
tarafından
Önemli olan okumak degilki kendini geliştirmek aslında:) zaten ben eğlenmek amaçlı açmıştım ama çok ciddiye aldilar:)
tarafından
Alırlar. Keşke bende bir piskolojik destek alsam hatta herkes alsa ne iyi olurdu ama demi
tarafından
Gerçekten öyle

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 531 göst.
8 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zeynepnur 27 (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 290 göst.
10 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mlknkrc (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 535 göst.
8 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 368 göst.
17 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,193 soru

24,121,463 cevap