0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (800 puan) tarafından
Kızlar kolik bebekti bataniye de sürekli saladık sabaha kadr snra beşık yaptık tavana asılı ve şimdi gece iyi braz ama gündz 12 de hep beşiğin başında biri olck salıcak durdu zaman uyanır naısl bırakıcaz yarın birgn bieyere gitsem nasıl yapcm ya

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım hâlâ küçük biraz daha geçsin zaten huy değiştirir gaz sancısı bi geçsin bitsin sonrasında emzir yatır az az salla her defasında sallamayı azalt öyle öyle alışır inşallah 
-Reklam-
0 oy
(14,200 puan) tarafından
Kundak uyku, İrlandalı anne bu iki hesap var Instagram da onları takip et YouTube den de bakabilirsin henüz küçük çabuk davran hemen unutur hiç korkma zor olacak diye düşünme benim çılgın çocuğum alistiysa 1 yaşında sende yapabilirsin 
0 oy
(613 puan) tarafından
Daha çok küçük canım. Panik yapma. Biz de ilk aylarda öyleydik. Ayağımdan bıraktığım an uyanır ağlardı. Ağzıma lokma koyamaz, lavaboya gidemezdim. Şimdi 16 aylık. Geçti gitti o günler. Gece uykusuna kendi geçiyor. Gündüzleri hala ayakta sallıyorum. Ama 6 ay deneyecek fırsatı bile vermiyordu bana ki beşiğine sırtı değmedi. Sonra ben akışına bıraktım, teslim oldum bir nevi. Sonra yaş dedi, büyüdü. İnan 1 yaş mucizevi bişey. Birden büyüyor, kolaylaşıyor. 14 15 aylıkken laftan anlamaya başlıyor çok daha farklı oluyor. Sabret sadece. Şu an o nasıl rahatsa öyle yap. Her çocuk aynı değil elbette ama bazı bebekler bizimkiler gibi zor. O yüzden erkenden düzene koyma endişesiyle kendini yıpratma. Eninde sonunda o girecek düzene emin ol. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 176 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Alyakus (2,684 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 121 göst.
30 Mart 2022 Diğer kategorisinde _AsiMelek_ (3,909 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 216 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 165 göst.