Ay Allah ayağına taş deydirmesin 2 senedir illallah etmiştik kendisinden. Şimdi napiyordu diyeceksiniz şöyle ki 5. Aya kadar çok iyiydi tabi gece uykusu yoktu gece 4 kadar çatlayarak ağlardı bir gece arabayla bir yeri ağrıyor diye doktora bile götürmüştük yola uyumuştu. 5. Aydan sonra haraket başladı emeklerdi girmediği yer kalmazdı koltukların üstüne çıkmaya çalışır yapamayınca çatlayarak ağlardı. Kaldır indir kaldır indir beni derdi saatlerce yere bırakıp havaya kaldırırdik. Sonra gündüzde ağlamaya başladı ama ne ağlamak apartman ayağa kalkar çocuk hastami diye kapıya gelirlerdi. Yürümeye başladı dışarı çıkardık her yere saldırırdi. Tutunca çatlardı bırak beni diyordu resmen. Hiç unutmam kızım 8. Aylıkken tatile gittik 1 gece zor kaldık geri döndük suya girmeye korktuğu için denizi görüp çığlık çığlığa bağırırdi bizde geri döndük. Aklınıza gelecek her şeye çatlayarak ağlıyordu. Uyku uyumaz yemek yemez saatlerce her şeye ağlardı. Ama normal bir mizmizlanma değil etinden et kopar gibi. Şimdi de masaların üstüne kanepenin en üstlerine çekmecelerin içine örümcekten beşiğe girmediği yer yok. Nedense beni görünce ağlıyor babasını görünce ağlıyor büyük birisini görünce ağlıyor ama çocukları çok seviyor. Hiç bir türlü psikolojik bir şey yaşamadı el bebek gül bebek büyüdü ne bir gün dövdüm ne bir gün kıydım ne istediyse aldım geçen gün dijital yazı tahtası aldım 40 TL ye. Almadığım şey yok ama hiç bir türlü memnun değildi. Geçen gün doktora gitti kızım eşim götürdü eşimin telefonundan beni aradı doktor hangi ilaç ne kadar kullanilcak söylemek için doktor bile dedi ki kuzum sen bu kızı nasıl büyüttün Allah yardımcın olsun çok zor bir çocuk. Halime çok üzüldüm şuan biraz dinginleşti ama ciddi boyutta herkes Allah yardımcın olsun diyordu. Kızımla 10 bebek büyüttüm 10 bebeğin zorluğu kadardı onun zorluğu. Kos koca 2 sene bitti bir 3 sene daha böyle çabuk geçse benden iyisi olmayacak