0 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ay Allah ayağına taş deydirmesin 2 senedir illallah etmiştik kendisinden. Şimdi napiyordu diyeceksiniz şöyle ki 5. Aya kadar çok iyiydi tabi gece uykusu yoktu gece 4 kadar çatlayarak ağlardı bir gece arabayla bir yeri ağrıyor diye doktora bile götürmüştük yola uyumuştu. 5. Aydan sonra haraket başladı emeklerdi girmediği yer kalmazdı koltukların üstüne çıkmaya çalışır yapamayınca çatlayarak ağlardı. Kaldır indir kaldır indir beni derdi saatlerce yere bırakıp havaya kaldırırdik. Sonra gündüzde ağlamaya başladı ama ne ağlamak apartman ayağa kalkar çocuk hastami diye kapıya gelirlerdi. Yürümeye başladı dışarı çıkardık her yere saldırırdi. Tutunca çatlardı bırak beni diyordu resmen. Hiç unutmam kızım 8. Aylıkken tatile gittik 1 gece zor kaldık geri döndük suya girmeye korktuğu için denizi görüp çığlık çığlığa bağırırdi bizde geri döndük. Aklınıza gelecek her şeye çatlayarak ağlıyordu. Uyku uyumaz yemek yemez saatlerce her şeye ağlardı. Ama normal bir mizmizlanma değil etinden et kopar gibi. Şimdi de masaların üstüne kanepenin en üstlerine çekmecelerin içine örümcekten beşiğe girmediği yer yok. Nedense beni görünce ağlıyor babasını görünce ağlıyor büyük birisini görünce ağlıyor ama çocukları çok seviyor. Hiç bir türlü psikolojik bir şey yaşamadı el bebek gül bebek büyüdü ne bir gün dövdüm ne bir gün kıydım ne istediyse aldım geçen gün dijital yazı tahtası aldım 40 TL ye. Almadığım şey yok ama hiç bir türlü memnun değildi. Geçen gün doktora gitti kızım eşim götürdü eşimin telefonundan beni aradı doktor hangi ilaç ne kadar kullanilcak söylemek için doktor bile dedi ki kuzum sen bu kızı nasıl büyüttün Allah yardımcın olsun çok zor bir çocuk. Halime çok üzüldüm şuan biraz dinginleşti ama ciddi boyutta herkes Allah yardımcın olsun diyordu. Kızımla 10 bebek büyüttüm 10 bebeğin zorluğu kadardı onun zorluğu. Kos koca 2 sene bitti bir 3 sene daha böyle çabuk geçse benden iyisi olmayacak 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Benim kızımı anlatmisin sanki :(  komsularim bana sen canavar mi büyütüyorsun diyor :/ 

Allah yar ve yardımcın olsun, Rabbim acılarını yasatmasin inşallah.

-Reklam-
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Kız çok uzundu okuyamadım 16 dişten sonra bitiyo mu kız bilmiyodum 
0 oy
(12,188 puan) tarafından
Henuz bitmis değil 20 diş oluypr toplam :)
(12,188 puan) tarafından
Ahahah olmaz :D naber kzu nasılsn ❤
(7,483 puan) tarafından
Iyi dir canim uğraşıyorum cadı kızımla. Memeden kesecem bi cesaret toplayamadım yaa:D
Bu arada bizde 16 disliyiz 20 yi duyunca bende bi yıkılmadım değil ahahahha:D
Sen nasilsin bidenem❤
(12,188 puan) tarafından
:D üzgunum ama 20 dis :D arkalar 4 azı daha gelecek zamanı var bekle :D
Ben kestim hilal ama huyu nasl değişti anlatamam sana resmen kızm gitti canavar bi bebe geldi :)
(7,483 puan) tarafından
Saol ya gece gece bana harika haberler verdin:DDD
Gece deliksiz uyusunda  baska bise istemiyorum valla canim :D zaten huyu surekli değisiyor alistim
(12,188 puan) tarafından
:))) ozelden konuşalm sonra kaç aylk oldu

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 91 göst.
15 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
5 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 172 göst.
0 oy