+9 oy
1,833 göst.
Diğer kategorisinde (185,707 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Değerli kullanıcılar,

Son dönemde içeriği yansıtmayan başlıklar tekrar açılmaya başladı. Bu bölüm sohbet kategorisinde olsa da sonuçta post açarken "Bir Soru Sor" şeklinde karşınıza çıkıyor. Yani bütün platform soru-cevap şeklinde kurulmuştur. Sırf başlığı doldurmak için aynı harfi defalarca kullananlar da var. Ne dediği anlaşılmayan da... Bu bölümü kullananların büyük bir kısmı uzun süredir üyeliği bulunan arkadaşlar. Artık biraz daha anlaşılır başlıklar açalım. İlla soru şeklinde olmayabilir. En azından içeriği yansıtması gerekir. Yani bir kullanıcı soruya baktığında içeriği tahmin edebilmeli. Aksi halde postunuza  cevap verilmeyince "neden cevap vermiyorsunuz" diye hayıflanmazsınız. İçeriklerimiz ve başlıklarımız biraz düzenli olsun. Elbette herkes bu şekilde açmıyor. Çok güzel, düzgün, anlaşılır yazan birçok kullanıcı var. Onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Çok zor değil, sadece anlaşılır bir cümle olsun yeter.

Postunuz kapanırsa sakın neden kapandı diye sormayın! Cevabı altında yazıyor zaten.

Dualarınız kabul, postlarınız makbul olsun.  :)

Hepinize sağlıklı ve mutlu günler dileriz. 

27 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Bende diyorum galiba admin izinde  yoksa bu kadar izin verilmez:D

-Reklam-
+1 oy
(2,462 puan) tarafından
Teşekkürler admincim. 
+1 oy
(18,460 puan) tarafından

Başlıktan ziyade  bence postun içeriğini de dikkat edilmeli. bazıları var ki sorduğu soruyu anlamak için defalarca okumak zorunda kalıyorum. Ne sorduğu anlaşılmayan kişiler için de bence uyarılar verilmeli :ermm:

+1 oy
(4,848 puan) tarafından
İkinci sayfada yorumları bulmak çok zor oluyor bunun bir caresjne.bakilacak mi ya ara ara canımız çıkıyor teşekkürler kolay gelsin
0 oy
tarafından
Cok haklısınız  teşekkürler 
0 oy
(2,859 puan) tarafından
Sağol admine hanımcım bolca kalp sana ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(237 puan) tarafından
Teşekkürler admin hanım❤❤❤❤
0 oy
(2,123 puan) tarafından

Anlamamakda ısrar edenler olucaktır illaki :angel:

0 oy
(163,330 puan) tarafından
sagolun iyi aksamlar
0 oy
tarafından

Geçen gün bi post vardı ben nerelere gideyim mi öyle bişeydi sanırım içeriğine bi girdim çocuk yaramazlık yapmış bende bişey oldu sandım iyi oldu böyle 

(1,513 puan) tarafından
Haha baska odaya gitsin :D
tarafından
Nere giderse gitsin aklım çıkdı kız bebeğine falan mı bişey oldu dedim :)
(1,513 puan) tarafından
Eeh taabi oyle feryatla baslik acilirsa hersey sanılır :)
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Rica ederim herzaman ☺☺☺☺
0 oy
tarafından

Admincim orucu yeni açtım diyecek bişey bulamıyorum beynim durdu ama haklısınız :D

0 oy
(53,850 puan) tarafından
postlarımiz makbul olsun amin ☺️☺️☺️☺️
0 oy
tarafından

Bide şu var kaynana koca postuna yazıyorsunuz. Ama benim postuma yazmiyorsunuz.   Açtığı posta bakıyoruz.  Sağlık la ilgili. Şimdi burda kimse prof.   Doçent doktor değil.  Bilgisi olan başına gelen biri illaki yazıyor. Ama bilgimiz yok sa ne yazalım. Sağlık kolay bir şey değil

0 oy
(12,271 puan) tarafından
Teşekkürler adimine hanım 
0 oy
(45,021 puan) tarafından

Tisikkurler:).    

0 oy
(7,094 puan) tarafından

Thankksss adminecimmm :)

0 oy
tarafından
En son birine ulasmak için adını yazıp nerdesin diye sormuştum postta ama anlaşılır şekilde yazdım hocam:)))
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Tuba hanım çok iyi izah etmişsiniz aynisini gebe bölümünde yazar mısınız? Sürekli post düzenleyip kapatıyoruz. ❤️
(6,848 puan) tarafından
Moderatör o evet aynı isim
tarafından
Moderetör admin alisicam yakında sagolun :)
(6,848 puan) tarafından
Bnde editör memnun oldm :)
tarafından
Bende seher çok memnun oldum iyi geceler:)
(6,848 puan) tarafından
İyi geceler cnm
0 oy
(137 puan) tarafından
Sevgili admin sizin bu uygulamanız neden her giriş yapmak istediğim de değişimi ce yeni bi ad şifre e pista istiyo 

İlgili sorular

+9 oy
18 cevap 1,776 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde admin (185,707 puan) tarafından soruldu
+2 oy
23 cevap 807 göst.
17 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Enes2020 (4,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 1,899 göst.
14 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde admin (185,707 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 418 göst.