Değerli kullanıcılar,
Son dönemde içeriği yansıtmayan başlıklar tekrar açılmaya başladı. Bu bölüm sohbet kategorisinde olsa da sonuçta post açarken "Bir Soru Sor" şeklinde karşınıza çıkıyor. Yani bütün platform soru-cevap şeklinde kurulmuştur. Sırf başlığı doldurmak için aynı harfi defalarca kullananlar da var. Ne dediği anlaşılmayan da... Bu bölümü kullananların büyük bir kısmı uzun süredir üyeliği bulunan arkadaşlar. Artık biraz daha anlaşılır başlıklar açalım. İlla soru şeklinde olmayabilir. En azından içeriği yansıtması gerekir. Yani bir kullanıcı soruya baktığında içeriği tahmin edebilmeli. Aksi halde postunuza cevap verilmeyince "neden cevap vermiyorsunuz" diye hayıflanmazsınız. İçeriklerimiz ve başlıklarımız biraz düzenli olsun. Elbette herkes bu şekilde açmıyor. Çok güzel, düzgün, anlaşılır yazan birçok kullanıcı var. Onlara ayrıca teşekkür ediyorum. Çok zor değil, sadece anlaşılır bir cümle olsun yeter.
Postunuz kapanırsa sakın neden kapandı diye sormayın! Cevabı altında yazıyor zaten.
Dualarınız kabul, postlarınız makbul olsun.
Hepinize sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
Bende diyorum galiba admin izinde yoksa bu kadar izin verilmez
Başlıktan ziyade bence postun içeriğini de dikkat edilmeli. bazıları var ki sorduğu soruyu anlamak için defalarca okumak zorunda kalıyorum. Ne sorduğu anlaşılmayan kişiler için de bence uyarılar verilmeli
Anlamamakda ısrar edenler olucaktır illaki
Geçen gün bi post vardı ben nerelere gideyim mi öyle bişeydi sanırım içeriğine bi girdim çocuk yaramazlık yapmış bende bişey oldu sandım iyi oldu böyle
Admincim orucu yeni açtım diyecek bişey bulamıyorum beynim durdu ama haklısınız
Bide şu var kaynana koca postuna yazıyorsunuz. Ama benim postuma yazmiyorsunuz. Açtığı posta bakıyoruz. Sağlık la ilgili. Şimdi burda kimse prof. Doçent doktor değil. Bilgisi olan başına gelen biri illaki yazıyor. Ama bilgimiz yok sa ne yazalım. Sağlık kolay bir şey değil
Tisikkurler.
Thankksss adminecimmm
1,489,962 soru
24,351,235 cevap
346,495 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın