0 oy
887 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kızlar bunun sebebini çok merak ediyorum belki aynı durumu yaşıyan hanımlar vardır benim gibi. Eşimin amacı ne anliyamiyorum sürekli hasta numarası yapıyor dün kendini zorla istifra ettirdi arkasından gidince gördüm beni farketmedi. Eşim uykusu geldimi bulduğu yere atar kendini geçende uyumuş baygınlık numarası yaptı ardından nefes darlığı hastaneye götürdüler kalbimde ritim bozukluğu cigerimde leke varmış diyor ama e nabız hastane ziyaretlerinde taa 2020de gittiği gözüküyor en sonki rahatsizligida boğaz enfeksiyonu gözüküyor randevu aldım hastaneye gitcem diyor hastane randevularinda randevusu gözükmüyor ben gerçekten şaştım ya benim bir çocuğum var zaten ikinciye de hamileyim böyle yaparak beni bunaltiyor sonra kendini acindiriyor bana bişey olsa sen bana bakmazsın diyor bende sana bakmiycak olsam annenin bana yaptıklarına rağmen ameliyat olduktan sonra 1 ay onunla ilgilenmezdim dedim. Lütfen bir akıl verin daha ben kendi cocugumla zor baş ediyorum yetişemiyorum bide eşim çocuk gibi hareketler yapıyor işin içinden çıkamaz oldum iyice kendimi bunalima soktum. Biraz uzun oldu başınızı agrittim ise kusura bakmayın...

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşinin bence tedavi olması lazım durumu kötü canim piskolojik olaram yaptığı şeyler hiç normal degil
(3,102 puan) tarafından
Diyorum ama gitmiyorda Cocuk gibi ilgi gostermemi bekliyor whatsapptan hergun değişik değişik şeyler yazıyor hergun baş agrisi çekiyorum artık stresten
-Reklam-
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Çocukla ve evle biraz ilgilenmesini istiyorsan tabiki haklı olarak istersin hamilesin o da belki işten kaçmak için yapıyor olabilir yada ilgiyi üstüne mi ce kmek istiyor ama normal bir durum değil bu bence
(3,102 puan) tarafından
Yok canım hiç öyle bir beklentim yok hatta ben kendim yapmazsam icim razı gelmez işi gücü arada çok rahatsız olduğumda rica ederim yaparsa yapar yapmazsa zorlamam
(1,345 puan) tarafından
Anlıyorum o zaman belki çocukluktan gelen birşey olabilir ilgi çekmek isteyebilir yada psikolojiktir bence ciddi konuşulması hatta doktora gidilmesi gereken birşey
0 oy
tarafından
Sadece kendisinin ilgi odası olmasını istiyor bence. Başka açıklaması yok. Anası çok mu üstüne titriyormus acaba
(3,102 puan) tarafından
Yok canım ya hiçte öyle değil ergenliginden beri gurbet hayatı yaşıyor zaten
0 oy
(458 puan) tarafından
Eşinin kesinlikle psikolojik bir desteğe ihtiyacı var ve sende üstüne düşme görmezden gel sen onunla ilgilendikle o üstüne koyucak 
(3,102 puan) tarafından
Ya bu huyu yüzünden çocuğumla ilgilenemez oldum hani kirmamak için sende bende bı psikiatriye gidelim bı kendimize geliriz diyorum gene gitmiyor
0 oy
(4,523 puan) tarafından
Tedavi şart 
(3,102 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
tarafından
Ilgi mi bekliyor acaba . 
tarafından
Ya belki sen onunla ilgilen diye yapıyordur . Ilgisiz birakiyosan kendini hasta yapıyordur sen onunla ilgilen sev diye :)
(3,102 puan) tarafından
Daha nasıl bir ilgi gösterebilirim ki canım valla şimdi bı mesaj yazdım hala ısrarcı güzel dil ile yazdım kirmadimda dedim bı aile danışmanına gidelim psikiatri ye gozukelim beraber aile hayatimiz için falan yazdim
tarafından
Ee ne dedi kabul etmiyor mu
(3,102 puan) tarafından
Şukur kabul etti canim
tarafından
Çok şükür canm . Inşallah mutlu olursunuz
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Dikkat çekmeye çalışıyor canım sevgi eksikligi
(3,102 puan) tarafından
Ya yeterince gösteriyorum ama onun istediği öyle bir ilgiki çocuğumla ilgilenmemi onluycek şekilde ise gidiyor mesaj atıyor cevap vermiyim başlıyor söylenmeye ya bende bı ev hanımıyım gün boyunca oturmuyorumki temizlik yemek kızım derken kendime zamanim kalmıyor
(1,267 puan) tarafından
Senin yeterince ilgi göstermeyisinden kaynaklandığı sanmıyorum kuzum ailesinden geliyor da olabilir ya kesinlikle bu bir rahatsizlik
(3,102 puan) tarafından
Olabilir canım ikna olsa psikiatri ye başlasa keşke
0 oy
tarafından
Esin hepmi böyleydi yoksa çocuk olduktan sonrami  bu hale geldi 
(3,102 puan) tarafından
Canım şu 6 aydır falan böyle ama suanki kadar değildi şu 2 aydirda işin cılkını çıkartmaya basladi
tarafından
Senin eşin Çocuğunu kıskanıyor olmasın sakın
(3,102 puan) tarafından
Ya o kadarda değildir bence canım kızım 1 buçuk yaşında bu yaştaki bir çocuğu kiskanmakta ne bileyim
tarafından
Bazı erkekler var böyle hani ondan dedim canım
(3,102 puan) tarafından
Bazen bende öyle düşünüyorum aslında beyefendi için kızımı Öglen uykusuna yatirmiycakmisim akşam erken uyuycakmis öğlen uykusu sayesinde ben işimi gücümu görebiliyorum onuda uyumazsa nolur bilmem
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Bence psikolojik sıkıntısı var yada Bi haltlar yiyo kendini acındırıyo yakalarsan laf etme diye 
(3,102 puan) tarafından
Çocukla nasıl takip edeyimki canım benimde aklıma geldi ama nasıl olcak
(25,181 puan) tarafından
Bırakacağın biri yokmu canım çocugu Bi süre
(3,102 puan) tarafından
Yok canım yakınımda akrabamiz var onunda basi acayip kalabalık 4 çocuk bı kaynana kayinbaba
(25,181 puan) tarafından
Hmm anladım cnm bilmiyorum ki valla merak ettm bak nereye gidiyo acaba
(3,102 puan) tarafından
Evdeyken böyle yapıyor onu geçtim onun yüzünden telefonu bırakamıyorum dakika başı mesaj arama ya isim var yemek yapcam diyorum misal yemek yaparken de telefona asla dokunamam üst üste arıyor mesaj yagdiriyor yazmiyim sen beni sevdiğini gostermiyosun ilgi gostermiyosun şöyleydi böyleydi
0 oy
tarafından
Eşinin psikolojisi bozuk 
(3,102 puan) tarafından
Öyle gibi görünüyor canım
tarafından
Ikna et psikologa gitsin böyle hayat geçmez ne o öyle çocuktan beter
(3,102 puan) tarafından
Ya bide 2. Çocuğum dogucak böyle devam ederse ben naparim
0 oy
(426 puan) tarafından
Tövbe estağfirullah. Kız eşinde psikolojik sıkıntı olmasın. Normal insan yapmaz yani. Tamam gerçekten hasta olursun azcık ilgi vs beklersin ama eşinin durumu çok farklı canım. 
(3,102 puan) tarafından
Bı insanında hergun biyeri agrimazki canım ya valla bıktım
0 oy
tarafından
Benimde böyle bir arkadaşım var ne zaman yanina gitsem ya kasıklari ağrıyor ya başı ağrıyor mutlaka bir yeri ağrıyor . Astım hastasiyim ben diyor ama ne ilaç kullanıyor ne tıkanma oluyor . Alerjim var ilaçlara diyor alerji testi yaptirdinmi diye sorduğumuzda yaptırmadım diyor . Yani beyni hasta hasta olmayı ilgi çekmeyi seviyor . Bence küçüklükten beri hep kendini hasta olarak göstermiş öyle ailesinin çevresinin falan ilgisini çekmiş hala bu tavrını devam ettiriyor . Dış gebelik geçirdi tamam çok zor Allah kimsenin başına vermesin ama 2.5 ay yataktan çıkamayacak kadar değildir heralde öyle düşün işte . Senin eşinde bence bir pskoyatriye gidip tedavi olmalı kocanın kafası beyni hasta 
(3,102 puan) tarafından
İlk evlendigimiz zamanlarda beynimde tümör var diye yalan söylemişti gene bı ara bayılma numarası yaptı ambulans çağırdım doktora anlattım beyninde tümör olduğunu söylüyor falan doktor bütün testleri yaptı bana gizlice dediki eşinin beyninde tümör falan yok sadece gaz sancısı dedi güldü resmen
tarafından
Çekilir dert değil Allah yardımcın olsun böyle hasta adama bide cocukmu veriyorsun . Gidip önce tedavi olsun ruh hastası
(3,102 puan) tarafından
Canım düzelmişti bir ara şu 6 aydır falan tekrar başladı
0 oy
(387 puan) tarafından
Hastaneye diye gittiğinde nereye gidiyor peki madem randevusu yada bilgisi gözükmüyor. Her eş ilgi ister ama bu çok fazla. Sonuçta çocuk ve gebe halimle onun seninle ilgilenmesi gerek. İlgilenmediginde napiyor pki.bide öyle dene nasıl oluyor
(3,102 puan) tarafından
Bu sefer dünyanın lafını söylüyor Allah beni elden ayaktan dusurmesinde sen bana bakmazsın da
(387 puan) tarafından
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin de o zmn sende. Şimdi şöyle soyliyim. Eşin nazlanmayi ve senin ilgini seviyor demekki. Aileden öyle ilgi vs gormediyse ama bu bı psikoljik rahatsızlık tedavi olmalı. Benim eşim de hasta olunca nazlanmayi ilgiyi sever ama ileri derece değil.
(3,102 puan) tarafından
Surekli sağlığı konusunda yalan söylüyor evlendigimiz ilk zamanlarda beynimde tümör var diye yalan söylemişti
(387 puan) tarafından
Allah Allah ilginç gercekten
0 oy
(601 puan) tarafından
eşin neden boyle seyler yapiyo ki terkedilmekten mi korkuyor  ne yani bu 
(3,102 puan) tarafından
Böyle yaparak tam bunaltiyor soğutuyor ama terkedilmekten korkuyorsa
(601 puan) tarafından
ilgi cekmek icin yapiyo olabilir sürekli onunla ilgilen istiyo olabilir ilgi manyağı heralde senin kocan hep onunla ugras istiyo yada sadece o öyle yapinca mi ona ilgi alaka gösteriyorsun oda öyle yapiyo olabilir
(3,102 puan) tarafından
Yok canım her zaman ilgi göstermeye çalışıyorum ama böyle cılkını cikartiyor

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 630 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 580 göst.
20 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Minik kiralicemm (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 501 göst.
3 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Papatya123 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 839 göst.
18 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,285 soru

24,137,035 cevap

334,341 kullanıcı

...