Kızlar bunun sebebini çok merak ediyorum belki aynı durumu yaşıyan hanımlar vardır benim gibi. Eşimin amacı ne anliyamiyorum sürekli hasta numarası yapıyor dün kendini zorla istifra ettirdi arkasından gidince gördüm beni farketmedi. Eşim uykusu geldimi bulduğu yere atar kendini geçende uyumuş baygınlık numarası yaptı ardından nefes darlığı hastaneye götürdüler kalbimde ritim bozukluğu cigerimde leke varmış diyor ama e nabız hastane ziyaretlerinde taa 2020de gittiği gözüküyor en sonki rahatsizligida boğaz enfeksiyonu gözüküyor randevu aldım hastaneye gitcem diyor hastane randevularinda randevusu gözükmüyor ben gerçekten şaştım ya benim bir çocuğum var zaten ikinciye de hamileyim böyle yaparak beni bunaltiyor sonra kendini acindiriyor bana bişey olsa sen bana bakmazsın diyor bende sana bakmiycak olsam annenin bana yaptıklarına rağmen ameliyat olduktan sonra 1 ay onunla ilgilenmezdim dedim. Lütfen bir akıl verin daha ben kendi cocugumla zor baş ediyorum yetişemiyorum bide eşim çocuk gibi hareketler yapıyor işin içinden çıkamaz oldum iyice kendimi bunalima soktum. Biraz uzun oldu başınızı agrittim ise kusura bakmayın...